Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Ez nem súrolja az NDA sértés határát? Vagy csak én olvasok túl jól a sorok között?
Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor úgyis értelmezhetem, hogy az első szériás kártyák között biztos lesz egy csomó selejt, amelyik nem bírja a feszültség/frekvencia váltásokat, de ne legyen igazam. Amúgy ehhez nem kell bonyolultabb kialakítás a betáp részen (plusz kondik)? Bocs, nem értek annyira hozzá. -
nubreed
veterán
Abu, azt meg tudod mondani, mert itt nagy kavar van az én fejemben is, hogy most lesz gddr5x -es rx 490 Polaris? Vagy a Polarisból az RX 480 lesz a csúcs, és ami ezután jön majd októberben már csak Vega lesz? Vagy az októberi (feltételezhetően) Vega rajt előtt lesz még valami az AMD-től az RX 480 után?
-
Peat;)
veterán
Azért ezt a 84%-ot közöljék a vásárlókkal is.

Értem én hogy titok. Nagyon sok minden titok. A vásárlókat bizonyára a titkok fogják vezérelni vásárlásnál...vagy nem?
De lássuk hogy jól sikerül a termék, azzal járna jól mindenki, tökmindegy melyik oldalon van. Bennem a speckók alapján felmerült hogy megint csak pofátlan áron fogok tudni vásárolni, mert az egyik ugyanazt megoldja kevesebből...de hát majd ha a titok kiderül akkor majd biztos ámulunk. Ne haragudj, de ha meglátom ezeket a sejtelmet keltő írásaidat, amelyek mindig egy irányúak ha pozitív és mindig egyirányúak ha negatív, akkor kinyílik a bicska. Az elmúlt évek alapján egyszerűen nem stílusos, finoman szólva. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha rosszmájú akarnék lenni, akkor úgyis értelmezhetem, hogy az első szériás kártyák között biztos lesz egy csomó selejt, amelyik nem bírja a feszültség/frekvencia váltásokat, de ne legyen igazam. Amúgy ehhez nem kell bonyolultabb kialakítás a betáp részen (plusz kondik)? Bocs, nem értek annyira hozzá.

De lássuk hogy jól sikerül a termék, azzal járna jól mindenki, tökmindegy melyik oldalon van. Bennem a speckók alapján felmerült hogy megint csak pofátlan áron fogok tudni vásárolni, mert az egyik ugyanazt megoldja kevesebből...de hát majd ha a titok kiderül akkor majd biztos ámulunk. Ne haragudj, de ha meglátom ezeket a sejtelmet keltő írásaidat, amelyek mindig egy irányúak ha pozitív és mindig egyirányúak ha negatív, akkor kinyílik a bicska. Az elmúlt évek alapján egyszerűen nem stílusos, finoman szólva.