Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
Oké, ebben igazat adok.
De fölöslegesen nagy hype lett neki adva, pedig a hibáról én nem is tudok.
Az új gépemen (A8-5600K-val, igp-vel) előfordul már gyakran a 100-200 fps. Menükben az 1000-2000 is. Ami új nekem.
De továbbra se látom olyan vészes problémának ha bekapcsolom a v-sync-et. Pedig ennél a rendszernél, hiába fut helyenként 200 fps-sel valami, 100%-ra veheted, hogy befog esni 60 alá. De nem tapasztaltam ebből semmi problémát, ezért nem értem miért kell ekkora hepajt csinálni belőle.
Rendben, fejlesszék. De az eddigi vesa szabványokról se érkeztek szerintem folyamatosan hírek. Vagy csak nem figyeltem, mert nem érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De továbbra se látom olyan vészes problémának ha bekapcsolom a v-sync-et. Pedig ennél a rendszernél, hiába fut helyenként 200 fps-sel valami, 100%-ra veheted, hogy befog esni 60 alá. De nem tapasztaltam ebből semmi problémát, ezért nem értem miért kell ekkora hepajt csinálni belőle.