Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Teljesen jogos a meglátás. Tényleg nem akarok ennyit költeni egy gépházra

Amúgy helyre kis mikrosütők negyed milkáért. Mondjuk élőben kéne megnézni inkább, így nem mondanám, hogy megfog. -
Morden24
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Oké, oké, a bömös dizájnstúdiója nyilván nem arról híres, hogy olcsóak a cuccai, és ezzel semm gond nincsen. Viszont attól még, hogy nincsen hasonló, de olcsóbb megoldás, ez még jó drága. Ofkorsz ez egy exkluzív cucc, szóval ez nem is gond. Én nem is azért anyázok, mert nem tartom reálisnak az árát (ilyen holmiknál ilyen ár amúgy sincs), hanem azért, mert nekem tetszik, de nem tudom megfizetni

-
Morden24
nagyúr
Hát nem értek hozzá, és nem tudom, hogy a Fermi hogy érezné magát egy ilyen házban, de a Level10 jóval korábbi fejlesztés, mint az említett vga, szóval szerintem nem is elvárás, hogy jól érezze magát. Bár ha ide kiállították, akkor nyilván nem egy Geforce 6-os van benne

A zöld színtől csak az nV fanok meg a Fradisták vakulnak

(#7) h-yle: Látni kéne élőben, hogy mennyire erős az a fénycsík a gerinc mentén. Rühellem az ilyesmit, de itt még én is azt mondom, hogy van helye és esztétikus. Ellenben a zöldet tényleg nem szeretem (nem gyártói preferencia okán), akkor már inkább a piros mellett vagyok.
Viszont ameddig ennek a háznak az árából a barátnőmmel ketten ki tudunk utazni Izlandra, addig veszi a franc
-
Morden24
nagyúr
Komolyan mondom, ez a Level10 nekem rohadtul tetszik.
Csak hát abszurd árazása van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fallout 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi