- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- TOTP generátor PHP-ra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobaljov
senior tag
Részben kapcsolódik: pár napja jött ki a nagyobb stream szolgáltatókhoz a "The Commodore Story" c. dokumentumfilm.
-
rsf
senior tag
Olyan DJ Tituszos...
De jobb mint az eredeti!
Tetszik a zenéjük, de a furulya hangja bántja a fülemet.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
atike
nagyúr
A régi jó LOAD "*",8,1... Volt már sokféle retró cikk és hír, de a parancs leírva nem rémlik.hogy szerepelt volna bárhol... Ezt a hírt már ezért is érdemes volt elolvasni... Komolyan.
-
dabadab
titán
"Az album mellett egy játékot is készítettek"
Nem, nem készítettek.
Egy musicdisket készítettek.
DRM is theft
-
Jester01
veterán
Nagy ötlet! Mondjuk én a másik irányt jobban szeretem, pl. Last Ninja remix. Még több a remix.kwed.org-on.
Jester
-
Dr. Romano
veterán
Csak a háza (a C16 azért nem így szól )
Ennek a videónak a leírásában írja:
"In answer to the FAQ: This is C64 guts packed into C16 case. I have also customized the key set."
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
Sanchez638
addikt
Warez játék telepítő zenéi is jók szoktak lenni. De tudom mivel C64-hez semmi köze, ezért senkit nem érdekel.
Számom az adatlapomon.
-
Attici
őstag
válasz Dr. Romano #11 üzenetére
De a fekete gép még egy C16!
Vagy csak a háza?"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Attici
őstag
válasz Dr. Romano #5 üzenetére
Ez mennyire jó!
Supremacy iszonyúan nagy kedvencem volt, szerintem lehet, hogy elő is veszem."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Atilla001
senior tag
C64 foreva!! slayradio.org
Védd a természetet!
-
petison
tag
Mekkora királyság. Nagyon tetszik. Igazi retro hangulatom lett.
Ha egyszer sok pénzem lesz, felülök a biciklire....
-
őstag
Hogyne lenne PC-re optimalizált verzió:
Pimasz; Folklore Man; Fel a Kalappal!; What the Folk?! -
Dr. Romano
veterán
Szép
Emlékszem havernál játékokat sokszor csak a loader, vagy épp a játék zenéje miatt töltöttünk be. Nem semmi miket tudtak (és tudnak) kihozni a SID-ből.
De ha már remix, akkor Lukhash (érdemes megnézni a videóit, de a kommenteknél Jeroen Tel is ott ámuldozik )
[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
arn
félisten
Eddig is voltak korabeli scenerektol hasonlo hangulatu zenek, mint a 90es evek moduljai. Midivel nem sokan zeneltek (a gust modulsupport miatt szerettek), amugy meg nincs jellegzetes hangja, mint egy oplnek, vagy egy mt32nek.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
törölt tag
Kb itt ledifferenciáltam
-
bacsis
Közösségépítő
ugyanez nincs PC-re és GUS-ra/AWE32-re optimalizálva?
-
osztraksajt
őstag
Belehallgattam, minden elismerésem a létrehozóknak, remekül elkapták a hangulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Befutott a DOOM: The Dark Ages hivatalos gépigénye
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G2 - Ryzen 5 Pro 5650U 6-magos / 16GB /512GB SSD/HUN/TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 VISION OC 10Gb
- BESZÁÍTÁS! HP OMEN 45L GT22-1004NG számítógép - Intel i9 13900K 32GB RAM 2TB SSD RTX4080 16GB GDDR6X
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest