Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
azért nem ennyire egyszerű. lehetne olyan dolgokat is eszközölni, amik nem védenek a wareztő, hanem a warez iránti igényt csökkentik. na már most ez pont nem olyan. ami viszont olyan lenne:
-extra, esetleg nem digitális tartalmak a játékokhoz
-minőségi játékok
-a játékok minőségének megfelelő ár
-olcsóbb online terjesztés
-mindezekkel párhuzamosan több intézkedés a warezolás gátlására, hogy átbillenjen a mérleg.de mivel a kiadókat csak az emberek megkopasztása érdekli, és olyanok mint egy buta majom, hogy az éppen aktuális szem előtt lévő érdekeiken képtelenek túllátni, ezért a helyzet ugyanez marad, sok lesz a warez.
-
orbano
félisten
felteszem, ha lenne egy játék, amire már nagyon vársz, és nagyon szeretnél vele játszani, de lenne egy hasonló kikötés, ami miatt nem használhatod, akkor Te sem írogatnál ide ilyeneket. Ezért írják sokan, hogy ez egy rossz tendencia, nem életképes. Ráadásul technológiai oldalról sem épp valami tökély, szerintem könnyen megoldják a krekkelést...
szétk*rnak persze. tipikus nagy kiadó, nem a játék elkészítése a lényeg neki, hanem az eladások. ha a blizzard jelentene be ilyet, még lenyelném, mert ők cserébe valóban értéket tesznek le az asztalra. de a sok EAs tucat sz*rért ez kicsit meredek... mondjuk én a HL óta nem vettem pénzért játékot. Bár azóta fél óránál többet semmivel sem játszottam, mert minden rém unalmas. Ha belegondolok, hogy ezekért pénzt kellett volna kiadnom... váá.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi