Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morden24
nagyúr
Teljesen mindegy, hogy minek nevezik.
Felháborítónak érzem, hogy megveszek valamit Xezerért, és utána ők meghatározzák azt, hogy én bizony csak egy aktív netes kapcsolat mellett tudok játszani?
Notebook?
Elcsesződött net?
Ja, vagy bocs, szentségtörés: nincsen netem?Ez egy suttyó dolog. Tőlem úgy ütlegelik a warezosokat, ahogy akarják, de így csak azok szopnak, akik megvásárolták, mert a warezos max. anyázik egyet, és letörli (feltételezve, hogy nem lesz krekk már az egészre a megjelenés előtt fél évvel).
AZ EA amúgy is élen jár a hülyeségben, lásd Spore. Nekem is kellett már írnom, hogy ugyan adjanak már még egy installálási lehetőséget, mert voltam akkora bunkó állat, hogy megvettem a játékot plusz a két kiegjét. Hihetetlen.Cagm^c: Aki itt nyavajog az mind el is árulta magát, hogy warezol
Ezt én speciel kikérem magamnak.
Ez olyan megoldás, mint amikor egy nagyobb boltot felkameráznak.
Csakhogy a kamera működéséről nem a vásárlónak kell gondoskodnia, illetve fizetni érte sem neki kell, valamint ha véletlenül elromlik, attól még megveheti a kenyerét.
daa-raa: Teljesen igazad van, ennek ellenére valahol felháborít, hogy azok miatt, akik nem fizetnek, de élvezik a terméket én szopok, aki fizet, és bonyolultabbá válik az élete. Persze erre lehetne mondani, hogy jóvanvazze' akkor én is warezolok, csak azt meg nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SONY LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest