- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Jó kis cikk lett. Sokat sikerült pótolni a felületes tudásomra.
Nekem egy dechatlonos 3 személyes van, amelyet szinte csak motoros találkozók alkalmával használok. 186cm/108kg-val épp, hogy keresztbe elég. Bár voltam a feleségemmel is vele, elfértünk.
Nekem őszintén szólva a matraccal van szívás. Vettem önfelfújost, de kényelmetlen volt és keskeny. Most van ez a felfújhatós kétszemélyes, de ezzel meg az a bajom, hogy minden nap picit enged. Reggel felfújom, másnap reggel mikor kiülök a szélére cipőt felvenni, már megint szinte a földön ülök. Ráfújok, egy napig megint jó. lehet nem is enged, hanem tágul. Bárhogyis... sz@r.
Sajnos jobb ötletet itt se kaptam. Vagyis te...rákívántam egy 7,5-10cm vastag önfelfújósra 65-70cm szélesre, de rohadt drága.
Hiába, nekem a sátrazás még mindig a low budget kempingezést fedi. Én tök jól elvagyok puritán körülmények között napokig. Most is simán elvoltam egy hengertáskával 3 napig, amiben a sátor is benne volt és vittem, mint utólag kiderült, felesleges motyót is.
Most nagyon vinném a gyerekeket, de ahogy összematekoltam ,hogy normális minőségben mi minden kéne.... el is ment a kedvem.
-
Csabroncka
addikt
Szerintem az lejjebb van, ez a dömösi nagy szikla, amit a Duna patkó alakban kerül. Innen még Visegrád sem látszik, kb 1km-rel lejjebb kell menni a folyón. Kimész a kempingből egyből a Duna-partnak.
A második kép pedig észak-keletnek néz az Ipoly medencére.
-
- = Zk = -
félisten
az ott Kisoroszi(szigetcsúcs) lenne a képen?!
-
Jó kis írás lett sok hasznos információval.
-
kopi72
aktív tag
ki tud 70 cm szeles reszen aludni? A manok??? :-))))) (nem vagyunk egerek vagy patkany gyerekek!) 3 szemelyes popup satrat vettem, h egyaltalan elferjek :-) Hu az is mar majdnem duplajara dragult
-
vans?
őstag
válasz
Csabroncka #10 üzenetére
Igen, tanultunk belole, volt is nalunk, csak valamiert nem tettuk le...
-
válasz
Csabroncka #9 üzenetére
Nemtom, nálunk egy Quechua 6.3 szolgál sok éve, probléma nélkül. Nem az alagút alakú, hanem a négyzetes "nappali" három oldalán levő hálófülkés. (Már nem kapható.)
-
vans?
őstag
Nekunk MacKenzie Blackout 4 van, nemreg voltunk vele eloszor kempingezni. Sajnos kilyukadt a ponyva, amikor lefektetve odebbhuztuk, ezt leszamitva tok jo sator.
-
nullpoint
őstag
De, csak akkor a logót cserélni kell Csabroncka-ra
-
nullpoint
őstag
Az "ajánlott" logót nem a ph saját tesztjeinél használja? Megtévesztő ha valaki olvassa és azt hiszi a prohardver ajánlja... Persze ha fizetett hirdetés akkor lényegtelen.
-
Csabroncka
addikt
Releváns teszt még:
Get Out With The Kids
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest