- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha GPU-t hasonló csomagot számolok, azt hol tudom beállítani, hogy csak fél/negyed gőzzel menjen? Szerintem nem tesz jót neki, és főleg nekem, ha egész nap itt süvít a hűtés.
-
Hiába állítja át, ha elfogyott a számolni való. Vagy már jönnek új csomagok?
A Rosetta@Home is felvette a küzdelmet a vírussal.Kérdés, hogy nem-e ugynazokat a modelleket futtatják mint a Folding@Home. -
Kasya
nagyúr
A Seti@Home es tsi. nem gondolt esetleg besegiteni? Tudom, hogy minden kutato a sajat projektjet tartja a legfontosabbnak (elljen a publikacios kenyszer is), de mashol nagyobb bázisokat lehetne mozgositani erre az esetre (ideiglenesen).
Az monndjuk mas dolog, ha nincs elegendo elvegzendo munka igy se...
-
tomazin
veterán
közben megvan a megoldás
annyian kezdtek a számolni, hogy elfogyott a munka. -
tomazin
veterán
most látom, hogy dél óta nem csinál semmit ( btw ti eléritek akár pinggel akár tracert-el a 140.163.4.231), mert nem éri el a szervert, ahonnan munkát kellene kérnie.
-
Itt egy páran bele szerettek volna nézni a forráskódjába. Az openmm-en keresztül megtehetik, ill. a Coronavirus projekten keresztül belekukkanthatnak, hogy milyen protein modelleket használ, és hogy azokhoz hogyan próbál dedikált ellenanyagot keresni.
Gyakorlatilag hétköznapi halandóknak (mint amiben én is vagyok) maga a kód semmit nem mond, viszont a projekt leírásának bizonyos részei a gyakorlatban is hasznosíthatók.
Nekem pl. nem talál munkát:
09:40:03:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '18.218.241.186:80': No WUs available for this configuration
09:40:03:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignmentÚgy tűnik túl gyengusz a gépem hozzá.
-
FLATRONW
őstag
És ez a Githubos dolog mire jó, mit lehet vele kezdeni?
-
Stan648
tag
Kipróbáltam. 2600x-szel egy kör cpu ~50perc. 5700XT-vel egy gpu kör ~ 1óra 45 perc.
Tegnap egy cpu-s meg egy gpu-s kör lement. Ma egy gpu. Néha gpusat küldök egyet-egyet néha este. -
-
tomazin
veterán
Na akkor par link:
Itt egy marc 10 corona projekt update
Folding corona project repo
Ebben fut a project
Akik a fenti kodszamu projektet toljak nekik a repoikSzerintem ezeket a hirbe is berakhatod.
-
tomazin
veterán
azt hol látom, hogy éppen min dolgozik?
egyedül annyit látok, hogy project 11745
ha a viewerre rámegyek connection: trying, protein: demo az összes többi mező üres. és ez nem az első workunit... -
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Egy elosztott számítás pontosan ugyanígy működik szuperszámítógépen is, csak ott meg kell venni a gépidőt. Ez azért mindenféle szempontból kedvezőbb konstrukció
-
icemad
nagyúr
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Ilyenekre van. Ez bitcoinhoz kell.
-
enginev3.0
félisten
Nem rosszindulatból, csak mint laikus, ilyenekre nincs szuperszámítógép?
-
tomazin
veterán
MIndegy is, laposba nem igazán tud semmit a gpu...
úgyhogy felraktam a gépre, beállítottam amit a tag leírt, aztán einstein helyett most menjen ez.
de amúgy ez hasalt el:
sudo dpkg -i --force-depends fahclient_7.4.4_amd64.deb
feljött consoleban az ablak, hogy add meg a user/team/passphrase, aztán script elhalt -
Dedikáltan nem. Ugyanakkor ahogy írtam is, elég a beállításokban az Any lehetőséget választani.
[link]
By downloading Folding@home here [LINK] and selecting to contribute to “Any Disease”, you can help provide us with the computational power required to tackle this problem.Plusz a fórumon is felmerült kérdésként.
A kérdésre a válasz nem, TE nem. De a tudósok megtehetik. Ha "Bármely betegség"-re van állítva a program, akkor a szerverektől a legmagasabb prioritást élvező csomagokat tölti le, majd az alacsonyabb prioritású projektek következnek. A COVID-19, tekintettel annak fontossági szintjére, valószínűleg kiemelt prioritást élvez a szervereken.Ill itt írnak még arról is, hogy még csak béta verzióban érhető el, és csak GPU-n fut. Viszont innentől fogva nem is értem, hogy a hírekben miért úgy szerepelt, ahogy...
-
FLATRONW
őstag
És célzottan a Koronavírusra belehet állítani a programot?
Jelenleg ez tűnik a legfontosabbnak. -
-
Szerintem csak meg akarják akadályozni, hogy a pontvadászok fals adatokat küldjenek vissza.
tomazin
Mindkettőn tud számolni. -
Domonkos
addikt
Full open sourcing of the client
We have not outsourced the client for several reasons, relating to client reliability and other issues. However, we’ve come up with a compromise — we have been developing a plug in architecture to allow people to write open source code that we can plug into our client. Visit the Folding Support Forum to discuss, ask questions, and show off your work.
Kar.
Pedig jo kezdemenyezesnek tunt.
-
tomazin
veterán
ha jól látom sajnos boincba nem lehet belerakni
illetve használ gpu-t is, azt viszont elsőre nem találtam meg, hogy radeon vagy nvidia, esetleg mindkét kártyán tud számolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Folding@home projekt az olyan betegségek kutatására összpontosít, mint az Ebola, a Hepatitis C, vagy pl.az Alzheimer....
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest