Hirdetés

2019. október 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8) Cifu válasza bambano (#6) üzenetére


Cifu
(nagyúr)
LOGOUT blog

miért nem mondjuk ki, hogy nem kell tudni a szabályokat, te a hibáidért a terheket te viseled? vagy mondjuk ki, hogy mostantól kötelező a precízkedő tájékoztatás, de ott állok a hátad mögött egy fa testápolóval és tarkóncsaplak, ha nem vagy hajlandó bemagolni.

Én sem gondolom azt, hogy jó irány, ha belefullad az ember az információáradatba - csak akkor legyen minden érthetően és egyértelműen elérhető, hozzáférhető. És akkor teljes joggal lehet verni a mellünket, hogy hát kérem, Olvasd El a Kibaszott Útmutatót.

Nekem is e-személyim van már, ha egyszer állítólag hamarosan egy csomó előnye lesz ennek. Az e-személyihez két nagy borítéknyi cucc van (az egyik az e-szig pin, a másik az e-aláírás pin dolgait tartalmazza, ugyebár nem kötelező a második kérni, ezért van külön boríték). Elolvastam. Nem értettem meg elsőre jó pár dolgot. Nincsenek illúzióim szellemi képességeim nagyságáról, de azért nem tartom magamat sík hülyének. Ezt pedig sokszor már bocsánat, de nagyon egyszerű embereknek kell(ene) ezt használniuk, és megtanulniuk hogy is kell használni ezeket.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.