Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Én, ha már 3D játék, nagyon szeretek felfedezni, próbálkozni, trükközni, kísérletezni, olyan dolgokat csinálni, amire a fejlesztők sem gondoltak, stb. Ezért nekem ez maximum egy interaktív mozi. Különben az ötlet nagyon jó, macskakedvelőként tetszene, ha egy cicussal lehetne mászkálni, akciózni, szabadon felfedezni. Érdemes lenne egy olyan játékot is csinálni!
Azért szívesen lejátszanám egyszer, jó a grafika stílusa.it's more fun to compute
-
zsolti1debre
tag
a gyerekeim kipróbálták, tetszett nekik.
-
ATi GAMES
tag
Néztem erről gameplayt, meg trailert is. Hát, olyan unalmas, hogy nem tudtam rászánni magam még a kipróbálására sem. Egy olyan játék egyszerűen nem tud lekötni, amiben csak mászkálni, meg nyávogni lehet.
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
k-adi
nagyúr
válasz ATi GAMES #23 üzenetére
pedig jó játék
ritka hogy cicát kell irányítania mozgása jó, az ugrások pontosak szerencsére
sok humor és "cicás" jelenet van benne (pl. lehet labdázni, dobozban elbújni, lábakhoz odasimulni, stb.) de ezek mind csak opcionális minijátékok a játékon belül
a történet amúgy érdekes, ahogy haladsz előre (felfelé), úgy derül ki hol vagy és mi történt valójában ott ahova kerültél stb.. és van pár jó háttérstory is -
rottenbull
senior tag
Nekem sokkal jobban tetszett igy mint valodi macskas platformerkent. Az atmoszfera volt a lenyeg szerintem, minden mas, meg a tortenet is, csak ez ala jatszottak be. Nem bannam, ha jonne egy masodik resz, kicsit hianyerzetem volt onnantol, hogy kiderult a dron eredete. Van ebben a sztoriban potencial.
-
movax
őstag
Nekem már nincs türelmem élesben szöszmötölni egyetlen játékkal sem, így csak godmode-ban szoktam belenézni egy-egy fontosabb játékba, de a Stray még így is bájosnak tűnt, nagyon jó kis világot teremt, hangulatos az egész cucc, a fények, a színek, a hangok, a történet, a szereplők, minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 13w Yoga x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 5 5625U 16/512 WUXGA +Toll
- Leárazva! Új Dell XPS 13 9315 Prémium Érintős Profi Ultrabook 13,4" -60% i7-1250U 16/512 4K+ Iris Xe
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, SW:11.00! gyönyörű szép állapotban, 6 hó teljeskörű garanciával, üzletből!
- PlayStation 4 Slim 500GB Gold Edition, 6 hónap teljes és 1 év SW garanciával üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen