Hirdetés

2021. május 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7) mephi666


mephi666
veterán

ha elég gyakran hívjátok rá a rendőröket és azok elkezdik bírságolni, nem szedi meg annyira magát, hogy előbb-utóbb visszaültessék? (gondolom semmi munka, semmi bevétel...)

...ha az anyjához van bejelentve, akkor nem tudná a 4 fal közt intézni a dolgait? :U közös képviselő is egy p*cs lehet, ha semmit nem tud (nem akar) ...szépen számlaképes takarítóbrigádot hívni minden alkalommal és a számlát benyújtani annak a lakásnak, ahová tartozik (nekik is álljon már érdekében, hogy eltakarodjon onnan)

ui: nálunk a régi közös képviselőt jóval kevesebbért leváltották... szvsz becsülettel végezte a dolgát: amikor dolgom volt vele, mindig megtaláltam és intézkedett... (néhány lakónak nem tetszett, hogy a gyereke születésekor nem az ő apróbb problémáik maradtak nála az 1. helyen és a munkáját a megszokott 120% helyett, csak 90%-osan végezte...)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.