Hirdetés

2021. január 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14) ddekany válasza dabadab (#13) üzenetére


ddekany
veterán

"pl nem hiszi azt, hogy egyszemelyben, minden kutatas nelkul eszrevesz valamit, amit az adott teruleten dolgozo kepzett, azzal aktivan foglalkozo emberek evszazadokon at nem"

Félreértés van itt... ez lényegében nem arról szól, hogy ki mennyire hiszi magát okosnak. Ez egy bizalmi dolog. Kiskoromban én is felnéztem mindenkire... azóta megtanultam hogy legtöbbjük egyszerűen egy rakás kamu, elitista rejszmatyi, és/vagy nem azt a célt szolgálja mint amit állít, és itt irreleváns, hogy 280-as IQ-ja van. Ez néhol olyan nyilvánvaló tud lenni, ha bárki tiszta fejjel ránéz bizonyos dolgokra. Szóval, ki mekkora tekintély meg mit hány száz évig csináltak így vagy úgy... a dogok, pl. tudományok, nagy részben tekintélyelvűek, és persze szűkebb körök érdekei is befolyásolják őket (pláne gazdasági tudományok... hát el lehet képzelni), tehát korlátosan hitelesek csak. Pl. hibába ismeri fel sok ember, hogy egy axióma hibás, aki karriert akar inkább elfelejti azt és befekszik a főcsapásba, ha meg nem akar karriert akkor nem lesz benne az <degeneráltHang>iiiskolai</degeneráltHang> tankönyvben. Főleg ha az meglátásával a csúcsragadozók érdekeit sértené, hát mégúgy ki fogják csinálni illetőt. (Ja de egyébként valószínűleg néhány évtizeden belül meglátjuk, milyen jó fejek is voltak a mostani pénzügyi/gazdasági rendszer kitalálói...)

(Egyébként... attól mindig falra másztam, amikor valaki az iskolai végzettségeivel jön elő... vagy arra utal, hogy a másik illető nem figyelt az iskolában. Ez olyan egy gusztustalan dedós stílus... Mert, már elnézést, de alapvetően f*szom az iskolába. Ezért kellet elvégeznem, hogy legyen papírom, de ha nem jártam volna oda, többet tudtam volna haladni szakmailag. Az időmet rabolták, és mellékesen csomó elavult dolgot meg simán baromságokat mondtak. OK, valahogy igazolni kell, hogy tudtam ezt meg azt adott szintig, de attól még égnek áll a hajam attól, ha az emberek arra hivatkoznak.)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.