Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarioAna
senior tag
-
zergehell
csendes tag
Hali!
Sok sikert!Poharak alja kilyukasztva???
Beltéren sokan szoktak szenvedni palántadőléstől(gomba)
Érdemes ültetéskor gomba ölőzni.
De ha nem volt leg késöbb ha kibújnak legyen kéznél mert nincs borzasztóbb a párnapos-hetes szép palánták kipusztulását végignézni.Ha kérdésed van a legjobb hely:
Chilikertész fórum[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
Hű, teljesen megjött a kedvem nekem is egy kis csilizéshez Klassz kis cikk.
G400 mennyibe fáj? Egy sorszámot az aljáról tudnál írni? Köszi.
-
XtremLor
őstag
Nem rossz, hetvegen latott napvilagot nalam is az otlet rendelni kellene Carolina Reaper-t par szemet,folia van tozeg is, szoval minden adott...10szem sajat celra boven eleg van egy olyan erzesem!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
bzoley
veterán
-
zergehell
csendes tag
Habanero más tészta akarom mondani chili
Jalapeno is gyorsan nő.De a Reaper,Moruga és gyilkos haverjai nehezen indulnak be.Másik,hogy március elején ültetted.
Már most 17.e van feltételezzük 1 héten beűúl megjön a mag az már megint egy hónap ..és mint írtam ezek a Carolina Reaper nem egy gyorsan fejlődő fajta.De nyugodtan ültessen persze és sok sikert reménykedjünk a hosszú verőfényes nyárban.[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
Épp ezért említettem a habanerot. Növekedés szempontjából több hasonlóságot mutat a carolinával, mint a jalapenoval. Az is elég lassan indul be. Utóbbiak majd' egy hónappal hamarabb fordultak termőre. De az idei képeken is jól látszik a különbség. Január 10-én ültettem, helyenként két-három centis jalapenok lógnak, míg a habanero apró bokrocska, még csak egy-két bimbó kezdemény látszik rajta.
Tény, hogy már kicsit késő van, de ha ideálisak a körülmények, főleg palánta korukban, még lehet belőle szüret nyér végén. Ha másképp nem, a szobában.[ Szerkesztve ]
-
zergehell
csendes tag
Késő már hidd el...Sok év tapasztalat mondatja ezt velem.Iylenkor már a második átültetés megy nálam....
nézz be a fentebb linkelt fórumba is.Főleg ha gyengébb lesz a nyár.
Chiliknél 1 két hónap iszonyat sokat számít
Az meg,hogy majd beltérben beérik lutri.Lehet persze de az is lehet,hogy a nem bírja a klimavátozást a növény és kidöglik.
De mondom csinálja sok sikert.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- (AKCIÓ) ELADÓ LG 32GS95UE-B !!!
- Keychrone K3 Pro
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 6800 16GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Új Lenovo 16 Flex5 WQXGA 2in1 Touch Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen5 8645HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest