Hirdetés

2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) kemotox


kemotox
(PH! addikt)
LOGOUT blog

magyarember észel éll !!!!4 :C

"Ha mindenképpen eltökélt szándékod az, hogy csúnyán meg akarod bántani a szüleidet és nincs merszed ahhoz, hogy homoszexuális legyél, az a minimum, hogy a művészetekbe mártod magad!"

(#2) Hieronymus


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

" A lényeg: 2015 nyara, megrendelik a szolgáltatásokat, kamu néven, de a mi címünkre, majd azt be is köti nekik a telekom az ő címükre. ... A dolgot onnan vettük észre, hogy jött a szerződés és egy számla a telekomtól a mi címünkre, de egy kitalált névvel. "

Ez esetben te nem vagy partnere a szolgáltatónak.
A beérkező levelekre ráírod, " Vissza a feladónak, a címzett ismeretlen", és bedobod a legközelebbi postaládába. Ezzel mindent megtettél, ami a kötelességed.
A többi már a szolgáltatóra tartozik. Te nem tudhatód ki hova és miért kötötte/köttette be a vezetéket és nem is kell tudnod.

Lehet, hogy csak a levelezési címet rontotta el valaki. például a 12 helyett 21-et írt vagy fordítva.

___ Ha értelmetlen hozzászólásommal találkozol, az nem a véletlen műve. A fantasztikus tag, címre hajtok! Muszáj hozzászólnom.___

(#3) nemlehet


nemlehet
(őstag)

Én nem értem a problémát. Nem a te nevedre van kötve a szerződés. Behajtani nem címen fognak hanem az adott személyen. Innentől kezdve nem kell foglalkoznod az egésszel, ha jó fej akarsz lenni akkor visszaküldöd a leveleket.

Persze tudom bosszantó az egész, hogy máskor még DNS mintát és ánusz lenyomatot is kérnek, ebben meg ilyen slendriánok, de neked bajod nem lehet.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#4) yerico


yerico
(senior tag)

Nekem anno a vízmű közölte, hogy kijött, lecserélte az órámat, majd számlázott. Mondtam, hogy jó, hogy kicserélte, de azt hittem, ingyenes. Hát nem. Kiderült, a közös képviselő állítólag kérte - ő tagadta - a vízmű meg cserélt. Az irodában azt mondták, hogy én, mit Kis Jóska Pista megrendelem orbán viktornak a nevében, ők bizony kimennek, és cserélnek.

Kívánságműsor a rádióban: -Kérnék egy számot a BKV-soknak. Rhiannától kérném a Shut up and drive-ot!

(#5) Egon


Egon
(PH! nagyúr)

Némileg hasonló sztorim nekem is van, érdekes módon pont a Telekommal...
Elvileg pár napon belül lehet némi előrelépés az ügyemben, ha végre megküldik a papírokat.

Master of Magic forever!

(#6) Redneck


Redneck
(PH! kedvence)
LOGOUT blog (1)

Szép szomszédság lehet... :((( Az ilyenek csak az erőszakból értenek, de azt tanították hogy "az nem megoldás".

Play Hard GO pr0! - A bugfix a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#7) janeszgol


janeszgol
(PH! kedvence)

Biztos nem lehet karod? A Diginel peldaul a lakas veszi a szolgaltatast, nem maganszemely.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#8) ivana válasza janeszgol (#7) üzenetére


ivana
(PH! addikt)

A Diginel peldaul a lakas veszi a szolgaltatast, nem maganszemely Kizárt ennek semmi értelme, valakinek szerződnie kell velük, a lakás mint szerződő fél értelmezhetetlen.

(#9) Castell


Castell
(tag)

(#2) Hieronymus nem fáradok azzal, hogy a leveleket visszairányítsan és kizártnak tartom, hogy a címet elírták, mert matematikailag sem jönne össze, sőt reklamálna a becsületes illető a szolgáltatónál, hogy hol vannak a számlák...

(#3) nemlehet Persze nem is foglalkozok vele már, az elején azért próbálkoztam és bejelentést tettem, de mint látjuk ez mit sem ért.

(#5) Egon A te esedet hasonló, de itt már kár is ért téged, mert visszaéltek a saját adataiddal, ezesetben meg kell tenni a feljelentést a rendőrségen. A te történeted is rámutat arra, hogy a telekom adatkezelése borzasztó, bemondásra kötnek szerződéseket, stb.

(#6) Redneck Igen az, fent vannak a helyi önkoris adóslistán is és élnek mint hal a vízben, többet is tudnék írni róluk, de most ez nem a fórum...

(#7) janeszgol szerintem címet abból a szempontból tudnak számon tartani, hogy ha tulaj nem fizet, akkor ráterhelhetik a kecóra, de ehhez az kell, hogy az előfizető és a ház tulajdonosa is egy legyen és ha mondjuk a tulaj eladja a lakást, akkor a vevő a tartozást is "megveheti" ilyenkor addig nem tud kötni szerződést az új tulaj, amíg a ki nem fizeti az előző tulaj tartozását a szolgáltatónak vagyis amíg a végrehajtási jog le nem kerül a kecóról addig nincs szerződéskötés

[ Szerkesztve ]

(#10) tomazin


tomazin
(PH! addikt)

A probléma akkor léphet fel amikor be akarod köttetni magadhoz és azt tapasztalod, hogy feketelistás vagy és addig nem is kötnek be, amíg ki nem fizeted a cím tartozását. De mivel Te ezt jelezted, így innentől ezzel sem kellene, hogy megszívassanak.

(#11) ivana válasza Castell (#9) üzenetére


ivana
(PH! addikt)

akkor ráterhelhetik a kecóra, de ehhez az kell, hogy az előfizető és a ház tulajdonosa is egy legyen

Meg ugy alapjaraton az, hogy ne legyen semmis a szerzodes miutan hamis adatok vannak benne. :U

(#12) Egon válasza Castell (#9) üzenetére


Egon
(PH! nagyúr)

A feljelentéssel meg kell várnom, hogy megküldjék a kapcsolódó dokumentumokat.
Még azt is el tudom képzelni a T-ről, hogy egész egyszerűen elcsúszott egy rekord valamelyik adatbázisukban, és teljesen véletlenül kapcsolták össze az adataimat (melyek egyébként kártyás telefon vétel következtében megtalálhatóak náluk), egy tartozással. Ebben az esetben minimum sűrű bocsánatkérésekre számítok tőlük.
Meglátjuk. A jogász topicban meg fogom írni a fejleményeket.

Master of Magic forever!

(#13) Hieronymus válasza Castell (#9) üzenetére


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

"..nem fáradok azzal, hogy a leveleket visszairányítsan.."

Pedig ez az egyetlen dolog, ami elvárható tőled.
Minden más felesleges és haszontalan, mivel nem te vagy a megrendelő.

___ Ha értelmetlen hozzászólásommal találkozol, az nem a véletlen műve. A fantasztikus tag, címre hajtok! Muszáj hozzászólnom.___

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.