Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#119) Hieronymus válasza Vladi (#115) üzenetére


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog

A fater annak idején a körte termést mentette így meg az enyészettől. :D
Emlékeim szerint nem volt nehéz. Az elejét ki kell önteni. Utána érdemes szakaszonként tárolni a párlatot. A végét másodszor desztillálni, mert akkorra megjelenhetnek nem kívánt ízek vagy más összetevők.
Azóta láttam már modernebb megoldást.
Közvetlenül a gyümölcsből desztillálják le ízanyagokat. Az alkoholt meg akármiből, akár a gyümölcs maradványából. Aztán beállítják az ízt. A magasabb területeken ahol már nem nagyon teremnek a gyümölcsök, gyökerekből áztatják az ízanyagot. A medve- és vérgyökér ízéhez szokni kell. Utána már finom. :DDD

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.