Hirdetés

2021. január 16., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Domonkos


Domonkos
Ármester

Borzasztoan idegesit, hogy az atlagember sokkal tobbre ertekeli a kenyelmet, mint a szabadsagat.

Elado lakas (Pecs): https://hardverapro.hu/apro/pecs_kiraly_utca_38_nm-es_lakas_4/friss.html

(#2) CaNNa3IS válasza Domonkos (#1) üzenetére


CaNNa3IS
senior tag

Lehet kényelmesen és szabadon élni. :)

Stay up Stay humble Ride hard Get stoked

(#3) Domonkos válasza CaNNa3IS (#2) üzenetére


Domonkos
Ármester

Borzasztoan idegesit, hogy az atlagember kepes feladni a szabadsagat is a kenyelemert.

Elado lakas (Pecs): https://hardverapro.hu/apro/pecs_kiraly_utca_38_nm-es_lakas_4/friss.html

(#4) Carlytoo válasza Domonkos (#3) üzenetére


Carlytoo
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Teljesen korrekt.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#5) Snowy_owl

Sajnálom hogy nem járhatok focimeccsekre, épp akkor akartam először menni focimeccsre valamelyik arénába/stadionba, amikor egyszer csak zártkapusak lettek.

régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.

(#6) Agyturbina


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Nagyon fusztral, hogy alapveto ossszefuggeseket nem kepesek meglatni az emberek, es ezaltal nem tudnak egy osszetett kepet alkotni a sajat helyzetukrol. Ha ezt valaki megteszi nekik, akkor az egy szar szemet szar alak, mert ugye a tukor a hibas nem amit visszatukroz :(((

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#7) Freiherr


Freiherr
őstag

A világbéke hiánya.

Janem , a lóf@szt. Kurvára idegesít, hogy a bejárati ajtót úgy vágja be a paraszt, hogy döng a ház.
Nem is a csattanás zavar már, csak az, hogy én normálisan be tudom zárni, a másik meg nem.
Vidéken nőttem fel, de ha így vágtam volna be a budiajtót a kertben, mint más egy társasházban, akkor a nagyapám is megagyalt volna, pedig csak egy kölyök voltam, ezek meg felnőtt emberek.

Back to the future

(#8) Luck Dragon

Kiesett a kakaós csigám közepe .

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,IPhone SE 2020,Android One R.I.P

(#9) TheLázs


TheLázs
csendes tag

Nagyon zavar, hogy a bezártság és a napi rendszeresség hiánya miatt lassan elvesztettem az uralmat az életem felett, amit most kemény munkával vissza kell szerezni. A meglévő függőségek felerősödtek, minden más elhanyagolódott, eltunyult.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#10) chopin42


chopin42
őstag
LOGOUT blog

Rohadtul idegesít, hogy:
Az emberek probléma megoldó képessége, a 0-hoz közelít (alulról).
Ebből következően az is rohadtul idegesít, hogy azoktól függnek, akiknek VAN a nullánál több képessége a problémák ellen. Mégis a nemtörődöm, idegesítő, dönteni, választani, problémát megoldani képtelen suttyó büszke magára rohadtul, aki meg segíti, arról tudomást sem vesz, azt hiszi, ő a faszagyerek, mindenben IS.
Konkrét példa a problémamegoldás hiányára: a kasszaszalagra képtelen úgy felrakni azokat a nyomorult üvegeget, hogy ne guruljanak mikor elindul a szalag. Nem jut eszébe, hogy ne a forgástengellyel párhuzamosan, hanem keresztbe rakja (tehát a pénztáros felé nézzen hosszában) és akkor nem gurul. Lehet, hogy hülyeségnek tűnik, de ehhez minimális agy kell, és ANNYI SINCS! Köszönni nem tudnak, fellöknek, letipornak, és nekik áll feljebb.
És ezek rengetegen vannak, az utcán, a buszon, a metrón és ROHADTUL idegesítőek.
És igen, bevágja a paraszt a bejárati ajtót minden alkalommal, a kutyáját nem neveli, csak ordít vele (falun is).
De a legidegesítőbb az az, hogy magukon kívül tényleg, de tényleg semmivel nem törődnek. Aljas, hazug szarrágók, akik eladnák az anyjukat is.
Röviden ez idegesít, de ez minden nap. :W :W :W :W :W :W
Ja, meg az átgondolatlan, f@sz intézkedések, meg a manipulatív média és rohadtul idegesít. Hirtelen nagyon fontos lett, hányan halnak meg, miközben évtizedekig leszarták a rákosokat, éhezőket, hajléktalanokat, szívbetegeket, cukorbetegeket, gyerekgyilkosságokat, öngyilkosokat, sőt, ezekkel nem törődik ma se senki, pedig TÖMEGEKET visz el, de a covid, ááá, az dúúúrva, hozzuk vissza az idősávot h-p 9-11 és sz-v 10-12 között kizárólag az időseknek, de az idősek BÁRMIKOR mehetnek , ahová akarnak.
Egyelőre ennyi. :U

[ Szerkesztve ]

Szakmai kérdések csak a fórumban....

(#11) Blasius0704


Blasius0704
tag

Hogy Londonban nincs kakaóscsiga.

[ Szerkesztve ]

(#12) Agyturbina válasza chopin42 (#10) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Nekem is elegem van az emberisegbol.... :(((

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#13) D1Rect válasza chopin42 (#10) üzenetére


D1Rect
félisten

Mi a tököm, megint idősávos szarakodás lesz?

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#14) D1Rect


D1Rect
félisten

A vásárlási idősáv.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#15) donmackó


donmackó
őstag

Nyugalom emberek, kapjatok be naponta egy szem magnézium tablettát. Nekem bevált, jó mondjuk én alapból csak ki szoktam nevetni az ideges embereket.

Release the cable hounds!

(#16) Zsolt_72 válasza donmackó (#15) üzenetére


Zsolt_72
MODERÁTOR

Egyetértek veled.

Az ideges ember elsősorban saját magára, másodsorban pedig a környezetére fejt ki káros hatásokat. Semmit sem old meg az idegessége, cserébe annál többet rombol.

(#17) Eastman


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

Zavar, hogy türelmetlenebb és borúlátóbb vagyok mint egy éve ilyenkor. Pedig türelemmel mindig minden jól alakul majd, mint szokott. Féltem a hangszereim, mert tönkre mennek a hideg szobában.

"Körülbelül százmilliárd, a Naphoz hasonló csillag található meg minden galaxisban." https://www.youtube.com/watch?v=McUdml5ZlA8

(#18) donmackó válasza Zsolt_72 (#16) üzenetére


donmackó
őstag

Igen, és pont ez a probléma, hogy nem veszi észre az ideges ember hogy többet árt mint használ egy csoportban.

Release the cable hounds!

(#19) Carlytoo


Carlytoo
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Jó-jó. Gyerünk, mehet még. :K

Agyturbina : Te abban a kivételes helyzetben vagy, hogy meglátod. Láttasd meg másokkal is és ne foglalkozz a reakciójukkal. Lehet, hogy támadnak, de majd rájönnek, hogy igazad volt.

TheLázs : Te találsz rendszert a káoszban is. A jelenlegi helyzetedet káoszként éled meg, de ez nem azért nehéz neked, mert a jelenlegi helyzet ezt szülte. Ez már csak következmény. A rendszerességbe menekültél a függőségeid elől, ami most megbomlott. Nem függesz te semmitől, ez csak az elme illúziója. Találd meg az egyensúlyt. Nem könnyű, de lehetséges. Ha engem, világi szkeptikust meg lehetett győzni sok mindenről, akkor ez neked is bőven menni fog. Mitől függsz egyébként? Én dohányzom. Le kell szoknom róla, mert nem jó.

[ Szerkesztve ]

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#20) Carlytoo válasza Zsolt_72 (#16) üzenetére


Carlytoo
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Ez csak részben igaz. Kifejtem:

Arról van szó, hogy könnyen látjuk idegbetegnek azokat az embereket is, akik valójában egy nagyon jó védelmi mechanizmust fejlesztettek ki a problémáik ellen. Abban abszolút egyet értek, hogy nagyon összeférhetetlen egy ilyen embertípus. Ők azok, akik a világba kiabálják a problémáikat, viszont nem őrlődnek. Egyébként ők vannak kevesebben a valóban agresszív hülyék mellett. Nagyon kevesen, de találkoztam már ilyennel. Tehát ez az ember ,amikor úgy látszik, hogy ideges, akkor valójában ez nem így van. Egyszerűen a pszichés védelmi mechanizmusa beindul.

Eastman: Teljesen normális, hogy borúlátóbb vagy. Jelenleg csak a sz*rt kapod minden irányból. Ez változni fog. Türelem, türelem, türelem. A hangszereid is meglesznek.

[ Szerkesztve ]

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#21) Tothg86


Tothg86
tag

Elkeserítő, hogy 5 évet elpazaroltam az életemből a nemrég széthullott házasságomra.

(#22) cskamacska válasza Carlytoo (#19) üzenetére


cskamacska
addikt

Pont a feszültség elkerülésére elkezdtem itthon tornászni.
Bot egyszerű fekvőtámasz, guggolás, néha felülés, plusz némi gyenge hajolgatás. Tavaly ilyen mindennapos egyszerű mozgással, evés nagyon enyhe csillapodása mellett gond nélkül leadtam 12 kilót 2 hónap alatt. (ami télen vissza is jött ;] )

Csak mint nagyon amatőr, vélhetően valami amatőr hiba miatt múlt héten sikerült egy lumbágót összehozni. :D Péntek-szombat reggel magasságában örültem hogy fel tudok állni a fájdalomtól. Vasárnap enyhült, hétfőre nagyjából teljesen elmúlt.

Azt hiszem előkukázom a talajtornás papírokat, mert 2013-ban már volt már egy tankönyvi S1 ülőideg csípődéses isiászom. :( Akkor 1 hétig teljesen és totálisan ki voltam lőve, teljes gyógyulás kb 18 napig tartott.

Megkérdeztem a legfőbb szakértőt, és az biztosra mondta hogy vagy lefogyok 75-80 kilós verseny súlyra tegnapelőtti időpontra, vagy lesántulok. :)

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#23) Ghoosty válasza chopin42 (#10) üzenetére


Ghoosty
őstag

"a kasszaszalagra képtelen úgy felrakni azokat a nyomorult üvegeget, hogy ne guruljanak mikor elindul a szalag."

He-he. Én ezzel szoktam szórakozni, hogy direkt úgy rakom és nézem, mennyit tud gurgulászni, miközben pakolom a többi cuccot. :)

Az idősávot rosszul írtad. Hétvégén 8-10-ig van a védett idősáv.

(#24) chopin42 válasza Ghoosty (#23) üzenetére


chopin42
őstag
LOGOUT blog

Akik így rakják, nem szórakoznak, szimplán nem értik a feladatot: gyorsan, hatékonyan pakolni, hogy ne a másik kárára és idejére szarakodjon.
Hétvégi 8-10: igazad van, elcsesztem, mérgemben írtam :D de attól még nem jó. legalábbis az a része, hogy egyeseket kizárnak az idősávból, míg akiket nem, azok jöhetnek bármikor. Így mi értelme bármiféle idősávnak?

Szakmai kérdések csak a fórumban....

(#25) Freiherr válasza chopin42 (#24) üzenetére


Freiherr
őstag

Vigasztaljon a tudat, hogy így sokkal több retket összeszed az üveg a szalagról, amit majd a paraszt szépen összefogdos utána. :D

Back to the future

(#26) Agyturbina válasza Carlytoo (#19) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Ez egy katasztrofa, mert tudom ha meg igazam is lenne, akkor sem er semmit az egesz.

Sebaj, azert tartok kutyakat, mert legalabb valaki orul amikor hazaerek :)

A tobbieknek meg kitartast :R

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#27) Carlytoo válasza Agyturbina (#26) üzenetére


Carlytoo
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Lehet Vasárnaponként a templomba kéne járni kocsma helyett és a családod is örülne, amikor hazaérsz. :P ;] ;] . Örül annak a családod is, csak nem jön át. Kicsit nyílj ki.

cskamacska : Irány a manuálterapeutához. Rendbe rak 3-4 kezelésből. :)

[ Szerkesztve ]

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#28) Luck Dragon válasza Carlytoo (#27) üzenetére

“Kicsit nyílj ki.” Nem gondolod hogy egy kicsit fura ez a mondat részed amit egy teknősnek írsz ? :DDD :DDD

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. iPad Pro LTE & iPad 2018 ,IPhone SE 2020,Android One R.I.P

(#29) Agyturbina válasza Carlytoo (#27) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Mar csak az kene, ugy kell oszeragasztani a kecot utanna :DDD

Ne haragudj, mindenhova ahova megyek, egyfajta troll mentalitast hozok, es komolytalankodok. Remelem nem okoz problemat :R

[ Szerkesztve ]

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#30) Carlytoo válasza Agyturbina (#29) üzenetére


Carlytoo
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Ja, hogy te trollkodsz. Eddig fel sem tűnt. Az Ordo Hereticusnál jelentettelek és elrendeltem a kivégzésed. További szép életet...már ami a hátralévőt illeti.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#31) Tuomas


Tuomas
Ármester

Hát jó, ez felhívás keringőre. :DDD
1. Borzasztóan zavar, hogy munkában mindig tőlem várják a megoldást, ami főként akkor probléma, ha az nem az én feladatom.
2. Zavar, hogy munkában szobanövényekkel kell együtt dolgoznom, mert egy összetett mondatot nem tudnak értelmezni, így nem tudják végrehajtani a feladatot, amit kérek tőlük és még 3-szor le kell írni ugyan azt, hogy 4. alkalommal megértsék.
3. Zavar, hogy esténként kezdek el agyalni (stresszelni) mindenen, emiatt nem tudom normálisan kialudni magam.
4. Zavar, hogy a meditációs technikák nem működnek nálam, mert nem tudom ráerőszakolni az agyamra azt, hogy 2 percig csak a ki és belégzésekre, meg a bárányok számolására koncentráljon. :DDD
5. Zavar, hogy még normálisan kocsmázni sem lehet elmenni, hogy legalább a fáradt gőzt ki lehessen engedni és be lehessen csápolni mint a vadszamár.

Hirtelen ennyi. :DDD
De a kakaós csiga hiányzó közepén jót nevettem! :C

[ Szerkesztve ]

We were here

(#32) Narxis


Narxis
nagyúr

ROHADJON MEG MINDENKI AKI NEKEM KERESZTBE TESZ, TENNI FOG VAGY TETT VALAHA IS!!!!!!!!

phú kösz, ez tényleg jól esett. :)

(#33) Gargouille


Gargouille
aktív tag

Elkezdtem végiggondolni, hogy kit meg miért... de tulajdonképpen nekem az anyámat, és különben is, kapjam be!

(#34) Snowy_owl válasza Gargouille (#33) üzenetére

Azt hiszem az összes hozzászólás közül evvel tudok leginkább azonosulni. Kapjam be én is!

régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.

(#35) Carlytoo válasza Tuomas (#31) üzenetére


Carlytoo
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Tudok segítséget a problémádra. Szívesen elmagyarázom. Írd meg priviben a tel. számodat.

[ Szerkesztve ]

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#36) janeszgol


janeszgol
veterán

Engem leginkább a "netes társadalom" zavar. Nem tudnak olvasni, vagy nem akarnak olvasni, ez még hagyján. (Oké, nem hagyján.) De az a nettó gonoszság, ami a kommentekben megy, na az felbac agyilag.
Hazudnak az újságírók (5 percenként jönnek a betegek, és viszik a halottakat, ez a 24.hu, az újságírónő meg is kapta a feljelentést).

Jól szituált középkorú, 50-es nő, unokákkal körülvéve a képén. Mi volt a válasza egy másik embernek, aki a véleményét írta le arról, hogy túl sokat nyomatják ezeket a híreket? "Remélem, te is elkapod!"
Hát ez van emberek.

Arról az idős néniről (70 felett)már nem is beszélek, aki az énekes Vastag testvérpár tehetségét elintézte ennyivel: "Két tehetségtelen hülye gyerek."

(#37) Snowy_owl válasza janeszgol (#36) üzenetére

Engem leginkább a zaj és a zavar zavar.

régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.

(#38) Precorus


Precorus
tag

Megint online oktatás, meg szórakozóhely-zárlat, szóval kb. lehetetlen csajozni :W :W

A 60+ éves papa 2 napja kék német boltban a seggemben a kasszánál. Mikor fizettem és már jött az arcomba, akkor azért már(épp távozás közben) közöltem vele, hogy legyen már szíves 1,5m távolságot tartani, amúgy is rendelet. Köszipuszi.
Nézett mint borjú az újkapura :((( :((

Könyvtár == Old-school Netflix

(#39) CaNNa3IS válasza Precorus (#38) üzenetére


CaNNa3IS
senior tag

Először seggbe aztán arcba omg...
Mi történik itt Gyöngyösön?!

Stay up Stay humble Ride hard Get stoked

(#40) Narxis válasza CaNNa3IS (#39) üzenetére


Narxis
nagyúr

Jajj, ezen már sírva röhögök 5 perce, kösz. :C

(#41) Precorus válasza CaNNa3IS (#39) üzenetére


Precorus
tag

Elég hiányos lehet a szexuális életed, ha egyből erre asszociáltál ;]

Könyvtár == Old-school Netflix

(#42) Snowy_owl

Útálom az embereket. Mondjuk ez momentán nem igaz, mert igazából meg szeretem, de néha útálom a jelenlétüket, meg tudnék tőlük zakkanni, és olyankor azt érzem, hogy útálom őket, de aztán gyorsan napirendre térek, és rájövök, hogy semmi baj nincs velük.

régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.

(#43) CaNNa3IS válasza Precorus (#41) üzenetére


CaNNa3IS
senior tag

Jovanna
Szar vicc tudom.
2 gyerek után már nem várok sokat :-D

Stay up Stay humble Ride hard Get stoked

(#44) Narxis válasza Snowy_owl (#42) üzenetére


Narxis
nagyúr

Én interneten szeretem őket mert van egy X a jobb felső sarokban ha már bosszantanak. Kéne ilyen a való életben is.

(#45) Viktor0610 válasza CaNNa3IS (#39) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Mi folyik itt, Gyöngyösön?
Így pontos. ;]

"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD

(#46) lolller


lolller
csendes tag
LOGOUT blog (1)

tököm kivan: az egész évvel, ellet cseszve a nyári kikapcsolódásom lassan 1 éve nem mozdulhatok ki semmilyen olyan dologgal kapcsolatban ami kicsit is boldogít
, hogy dolgozhatok vakulásig a kereskedelem a földbe állt 1 éve ugyan ezért 1.5x ennyi pénzt kaptam volna, tehát még az sincs, hogy, ha vége ennek az egésznek akkor szétvet a pénz és bepótolhatok mindent.
, hogy csak dolgozni járhatok el semmi kikapcsolódás, ez rabszolgaság
, hogy úgy néz ki ez még rajtunk marad évekig és így megy tovább minden teljesen kilátástalan.
, hogy olyan döntéshozóink vannak amilyenek.

semmibe sincs beleszólásom történnek a dolgok és nem jó irányba, senkit nem érdekel, hogy milyen a mai helyzet inkasszálják a bankszámlát néhány százezer miatt, pedig korábban 33%-ot vontak a fizetésből, most a covid idején elviszik a teljes fizetést...

elfáradtam.

ez rohadtul nem élet így, lassan vagy megkéselek valakit a boltban, ha beleáll a számba vagy meglátok egy 65+ost idősávon kívül vagy saját életemnek vetek véget mert már így értelmetlenül elszállnak a fiatal évek és évekre előre tönkretesznek...

[ Szerkesztve ]

varázslatos szidalmak és a mágikus licencszerződések, mindkét fél megidézi maga irányítható jogászait, számtalanszor fölhangzik az "OWNAGE" szó, végül a legerősebb támadásban megidézik Kotickot és Newelt is. by:Necroman_Mk2

(#47) Carlytoo válasza lolller (#46) üzenetére


Carlytoo
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Vannak olyan időszakok, amik sokkal nehezebbek. Elfáradtak sokan veled együtt. 2 választásod van. Feladod, vagy harcolsz tovább. Az utóbbi hosszú távon kifizetődőbb. Higgy nekem. Voltam már a cipődben, mielőtt megkérdezed és még itt vagyok. Nem üres frázisokkal dobálózom, hanem tapasztalattal. Szedd össze magad, állj fel és gyalogolj tovább. Egyszer minden elmúlik. A sz*rvihar is.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#48) totron válasza Agyturbina (#6) üzenetére


totron
senior tag

Alacsony vagy hiányzó EQ-val kombinálódva az igazi.

(#49) Agyturbina válasza totron (#48) üzenetére


Agyturbina
senior tag
LOGOUT blog (1)

Nekem mondod, főleg amikor magamon veszem észre.
Ahogy öregszem, egyre hülyébb vagyok.

Szerintem ez már feltűnt másnak is.

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradox módon nem szép.............,

(#50) Narxis válasza lolller (#46) üzenetére


Narxis
nagyúr

Nyugi, próbálj relaxáló videókat nézni a youtube-on. Lélekben melletted vagyunk, egyszer majd csak jobb lesz.

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.