Hirdetés

2020. augusztus 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) janeszgol


janeszgol
(veterán)

Ezt én sem szeretem. 1 méter elégnek kell lennie még egy bizalmasabb személynél is (barát, munkatárs, családtag).

(#2) UnA


UnA
(Korrektor)
LOGOUT blog

Ez a távolság egy megszokás mindannyiunk részéről (mint sok minden más), vagyis ebben nem kell semmiféle támadást vagy rossz szándékot feltételezni.

Lazíts egy kicsit... ;)

(#3) bLaCkDoGoNe válasza UnA (#2) üzenetére


bLaCkDoGoNe
(veterán)

A legtöbb társadalmi normánk megszokás, mégis bunkóság nem tiszteletben tartani őket, és ez erre is igaz szerintem.

[ Szerkesztve ]

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#4) 66zio válasza bLaCkDoGoNe (#3) üzenetére


66zio
(tag)

De pont ezt mondja, hogy nála meg lehet az a norma. Amúgy én sem szeretem ezt.
Próbáltál már szólni? Nekem olyankor van egy kis szakadás a beszédben, de megértik és megy minden tovább, de már jobb távolságból.

Curve 5 font és ingyen bankártya. Meghívóért PM

(#5) Vakegérke

Idézet az írásomból:

"Általában bőbeszédű, mondandóját azzal nyomatékosítja, hogy közvetlen eléd áll, az orrotok szinte összeér. Ha hátrébb lépsz, nem veszi a lapot, követ, ha kell, akár a falig, ahol már nem tudsz hátrálni.
A szép szóból nem ért. Hiába mondod neki, hogy ne közelítsen, lepereg róla.
Ha a mellkasa elé teszed a kezed, hogy ne közelítsen, félresöpri és már megint közvetlen előtted van.
Volt "szerencsém" hozzá. Csak úgy tudtam leszoktatni a gusztustalanságról, hogy miközben a mellkasa elé tettem a kezem, jó hangosan közöltem vele, hogy onnan is hallom, hogy mit mond, valamint céloztam áporodott szájszagára. Utolsó érvként azt mondtam neki, hogy hiába akar velem csókolózni, erre csak a feleségemmel vagyok hajlandó."

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#6) Gargouille


Gargouille
(aktív tag)

Engem is zavar mikor valaki "beleáll a számba". Egyébként ez a jelenség széles körben megfigyelhető, ha boltban sorba állok, akkor is sokszor annyira mögém áll, hogy szinte hozzám simul a másik, pedig lenne hely bőven és attól nem kerül gyorsabban sorra, hogy a nyakamba liheg.

A legbosszantóbb verziója ennek az amikor kint a természetben csinálják. Van egy nagyon jó barátom akivel régen ha beszélgetni akartunk egy jót (általában olyan dolgokról, ami senki másra nem tartozott), akkor kimentünk a Pilisbe, kerestünk egy kellemes félreeső hegyoldalt, ahol senki nem zavar. Akárhány turista járt a közelben, már távolról kiszúrt minket, tuti, hogy odajött és letelepedett 2 méterre tőlünk. Ott a bitang nagy erdő, bárhol leülhetne, rengeteg hely van mindenhol. De nem, oda kell beülni a másik szájába.

Nem tudom miért van ez így, de engem is zavar mikor belemásznak a személyes aurámba.

(#7) Narxis


Narxis
(nagyúr)

Én felrobbanok ha nem tisztelik a személyes szférám és gondolom az arcom eléggé árulkodó lehet ilyenkor mert eddig még sose kellett szólnom, mindig maguktól hátrébb léptek.

(#8) nemlehet


nemlehet
(őstag)

Én a kényszeres puszilkodást utálom legjobban. Bemegyek egy társaságba és akkor 5 idegen végigpuszilgat. Ez már bőven a járvány előtt is borzasztóan zavart és többször volt hogy én voltam a bunkó amikor előre közöltem hogy bocsi de én nem puszilkodok.

Nem vagyok germofób vagy ért valami tragédia, de rendkívül kényelmetlen ha bárki akaratom ellenére hozzám ér. Hálát adok minden repülő spagetti szörnynek hogy nem ázsiában élek... Ott nincs személyes tér, még annyira se mint itthon.

Amúgy én úgy gondolom/tapasztalom hogy ez tényleg nem bunkóság vagy szándékos, egyszerűen mindenkinek mások a határai és úgy érzi ezzel még nincs az aurádban. Az mondjuk ha szólsz neki de leszarja más tészta.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#9) doeeg válasza Gargouille (#6) üzenetére


doeeg
(senior tag)

szerk: bocs, #5 Vakegérke írására ment a válasz, arra emlékeztem :D

Pont ez jutott eszembe :) :R

Egyet is értek de vitatkoznék is (#2) UnA hozzászólásával: valóban, ők nem is értik mi ezzel a probléma, természetesnek veszik (szangvinikus? extrovertált?), ilyen a személyiségük, így szokták meg.

De (akár kérés nélkül is a "jelekből", konkrét kérés után meg aztán végképp) azért illene észrevenni magukat.

[ Szerkesztve ]

(#10) szipipeti


szipipeti
(csendes tag)

kis odafigyeléssel ki lehet fejleszteni olyan hangképzési technikát, hogy közben némi - teljesítménytől függő mennyiségű természetes testnedv (nyál) hagyja el a megszólaló ajkait...
Külön élmény... amikor nem érti, honnan kapja a zuhanyt.
Jó felkészülni válaszként a problémára valami hosszabb monológgal. melyet, a delikvens hátrahúzódása esetén sem hagyunk abba, hisz mozgását lekövetve igyekszünk fenntartani a szükséges 2-7 cm-es távolságot.
(Működik).

(#11) Wanderlust


Wanderlust
(tag)

Aki nagyon közel lép hozzám még a beszélgetés elején, köszönéskor szoktam mondani: - Szevasz Petikém, (Józsikám tökmindegy), üdvözöllek az aurámban :D Aki viszont olyan sötét, hogy nem esik le neki mi van akkor hátralépek egyet de inkább kettőt és minden OK. Vagy jön utánam ugye :W Na akkor mondom neki konkrétan, hogy álljon már távolabb, nem a csajom ő vagy rokon, tartsuk már meg azt a pár lépés távolságot.

(#12) janeszgol válasza nemlehet (#8) üzenetére


janeszgol
(veterán)

Ezt én sem szeretem. Nem tudom miért lett divat ez. (Sejtéseim vannak.)

(#13) bambano


bambano
(titán)
LOGOUT blog

két megoldást tudok idézni:
1. Görög Ibolya szerint ilyenkor érdemes egy könyvet vagy táskát felemelni és ütközőként használni.
2. kutyatartók úgy szokták lenevelni a kutyákat arról, hogy rádugráljanak, hogy rálépnek a kutya hátsó lábára. javasolt a módszert adoptálni.

egyébként meg a legegyszerűbb, ha rászólsz. keresett szavakkal.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#14) janeszgol válasza bambano (#13) üzenetére


janeszgol
(veterán)

És hányszor ütközzön a könyv a fejével? :)

(#15) bLaCkDoGoNe válasza janeszgol (#14) üzenetére


bLaCkDoGoNe
(veterán)

Mindenkinek más a tanulási görbéje. :D

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#16) elder troll


elder troll
(tag)

Reflux+fokhagyma+sör.
Problem solved.

(#17) UnA válasza elder troll (#16) üzenetére


UnA
(Korrektor)
LOGOUT blog

:D

(#18) Freiherr


Freiherr
(őstag)

Nekem is van ilyen kollegám. Pár semmitmondó szöveg után elköszönök, hogy van valami dolgom, kár, mert amúgy jó arc, de ez is folyton jön az ember után beszélgetés közben, hiába hátrálok finoman. :D

Back to the future

(#19) Eastman válasza Vakegérke (#5) üzenetére


Eastman
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Anno a közös képviselőnk volt ilyen. A régi, régi telómon találtam egy olyan funkciót, hogy a zsebemben hosszan megnyomhattam az egyik gombját és álhívást indított. Csörgött rendesen. Fiktív névjegyet is lehetett a híváshoz rendelni. Aztán csacsogni...

Csak nála alkalmaztam. De tisztán emlékszem a pillanatra amikor az aulában, az egyik monológja közben ez a funkció először az eszembe jutott. :) Okos kis koreaiak.

[ Szerkesztve ]

"Nem a szarvas megy át az úton, az út megy át az erdőn."

(#20) szaszyka


szaszyka
(aktív tag)

[link] 4:13-tól...
Egyébként lehet hogy csak a cerkával szeretne babrálni(ellenkező nem esetén), csak nem meri megmondani nyíltan. Meglehetősen kellemetlenek az ilyen emberek...

Lenovo Thinkpad X220 :D

(#21) t72killer válasza bambano (#13) üzenetére


t72killer
(titán)
LOGOUT blog

3: ha tartasz egy pitbullt, garantált a póráz hosszának megfelelő távolságtartás:)).

A témához +1, utálom a tömeget, azt meg pláne, ha valaki nekem "elhozza".

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#22) Zolás


Zolás
(őstag)

Kamionsofőr vagyok, egyedül ülök a kamionba, pláne hűtős pótot húzok, zörög rendesen. Senki nem akar a közelembe jönni. Parkolóba is mindig nézem a sok alkoholistát, ahogy egymás arcába hányva isznak meg főznek valami kéthónapos húsfélét.
Szeretem az embereket, jó messziről.
Mondjuk most kaptam egy új pótot, sokkal halkabb, meg baromi jól néz ki, néha odajön egy-két szintén hűtős kolléga, hogy most ez miért ilyen halk? De egy se jön két méternél közelebb, nem is szeretném, meg ők is csak a pót miatt kérdezgetnek.
Szóval ha szeretnéd, hogy 15 méternél nagyon ritkán kerüljön hozzád valaki közelebb, menj el hűtős kamionosnak, garantált a siker. :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#23) pető bá'


pető bá'
(őstag)

nekem általános iskolában egy tanárom volt ilyen, mikor valamit a folyosón próbáltam megbeszélni vele, ilyen 40cm-re nyomta az arcomba az infót. Természetesen próbáltam kilépni az aurájából, de esélyem nem volt, követett.. utáltam beszélni vele.

"I'm not hiring him. He uses spaces not tabs." - Richard Hendricks //

(#24) Eastman válasza szaszyka (#20) üzenetére


Eastman
(őstag)
LOGOUT blog (1)

A [képen], a kommentek által, a célközönség egy gyönyörű metszete látható. Köszönöm, hogy emlékeztettél rá!

"Nem a szarvas megy át az úton, az út megy át az erdőn."

(#25) D1Rect


D1Rect
(félisten)
LOGOUT blog

Elég ha minden másnap fürdesz(húsvét és karácsony), akkor nem jönnek olyan közel.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#26) Carlytoo válasza D1Rect (#25) üzenetére


Carlytoo
(aktív tag)
LOGOUT blog

Nem rossz. A bajom vele annyi, hogy nekem a szaglásom kifejezetten érzékeny. Röhögjetek ki, de én kb mindenkinek érzem a testszagát (ha egyszer leizzadok a sajátomat is.Teljesen mindegy pennyi pacsulit öntesz magadra). Ez az egyik oka, hogy nem szeretem a közelembe tudni az embereket. Amikor tárgyalási célzattal jön hozzám egy rendkívül csinos, ápolt hölgy és a parfüm illata alatt megérzem a testszagot, akkor kénytelen vagyok bizonyos távolságot tartani. Kérdeztem már több embert, hogy ők ezt nem érzik? Mondták, hogy nem. Hál' Istennek nem tömegközlekedek. Természetesen volt már rá példa, de én nagyon szenvedek a szagok miatt az utazás alatt.

[ Szerkesztve ]

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#27) UnA válasza Carlytoo (#26) üzenetére


UnA
(Korrektor)
LOGOUT blog

Pedig ez a test természetes szaga...

Fel kellene készülnöd a posztapokaliptikus időkre már most, hogy ez ne zavarjon :)

(#28) Carlytoo válasza UnA (#27) üzenetére


Carlytoo
(aktív tag)
LOGOUT blog

Nem. :P :P

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#29) t72killer válasza UnA (#27) üzenetére


t72killer
(titán)
LOGOUT blog

Gyerekkoromban egyszer 2hétig sátoroztunk a kárpátokban: talán 1-2 felhőszakadásos nap kivételével minden nap rendesen tetőtől talpig megfürödtem a helyi patakban és az első hét végén kimostam a ruháimat. Hideg volt, de érdekes mód minimálisan sem fáztam meg, szuperjól esett utána a tűzről levett vacsora.

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#30) Narxis válasza Carlytoo (#26) üzenetére


Narxis
(nagyúr)

Lehet, hogy te egy Sentinel vagy. :D

(#31) Agyturbina válasza Narxis (#30) üzenetére


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog (1)

Es sötétben is megérzi a fingszagot ? :DD

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

(#32) Carlytoo


Carlytoo
(aktív tag)
LOGOUT blog

Szétoffolják a topikot :O :O ;]

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#33) Agyturbina válasza Carlytoo (#32) üzenetére


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog (1)

Igy próbáljuk védeni a személyes szférádat, bele sem merünk lepni, nemhogy arról beszelni :))

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

(#34) Carlytoo válasza Agyturbina (#33) üzenetére


Carlytoo
(aktív tag)
LOGOUT blog

Egyik kolléganőm nagyon jól tudja ezt rólam és azzal heccel, amikor együtt ebédelünk, hogy nagyon szorosan mellém ül(hozzám is ér) és vigyorog. Csak hogy szokjam.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#35) Agyturbina válasza Carlytoo (#34) üzenetére


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog (1)

Engem az ölelgetés ami kikészített ilyen szinten, mert aztán mindenki ölelkezni akart, nem tudom, hogy így akartak-e csiklói orgazmust elérni, vagy mit, de kicsit zavaró tud lenni :DDD

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

(#36) D1Rect válasza Carlytoo (#34) üzenetére


D1Rect
(félisten)
LOGOUT blog

"heccel"
Persze, ha már ott van legközelebb fogd meg a combját. Természetesen csak viccből. ;)

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#37) Carlytoo válasza D1Rect (#36) üzenetére


Carlytoo
(aktív tag)
LOGOUT blog

Nem az esetem.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#38) Agyturbina válasza Carlytoo (#37) üzenetére


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog (1)

Akkor egy arasszal följebb fogd meg, és tuti nem ül melléd többet :DDD

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

(#39) Carlytoo válasza Agyturbina (#38) üzenetére


Carlytoo
(aktív tag)
LOGOUT blog

Ebben az új világrendben nem követhetsz el olyan hibát, amiért téged szexuális zaklatással vádolhatnának.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#40) Agyturbina válasza Carlytoo (#39) üzenetére


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog (1)

Ez mind elméleti síkon értendő, természetesen először le kell vezetni, hogy a közelsége szexuális zaklatás kategória, hacsak nem azt szeretné kifejezni ezzel a kozelseggel, hogy te közeledj felé akár ilyen módon. :C

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

(#41) E.Kaufmann válasza bambano (#13) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Pénztárban én hangosan meg szoktam említeni, hogy de jó, hogy itt vannak ezek a piros jelzések, de milyen kár hogy senki sem figyel rájuk. Volt aki vette a célzást (vagy csak tartotta magát a "szamarat elölről, lovat hátulról, bolondot meg semelyik irányból se közelítsünk meg" elvhez )

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#42) D1Rect válasza Carlytoo (#37) üzenetére


D1Rect
(félisten)
LOGOUT blog

Ebben szinte biztos voltam.

"Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011

(#43) E.Kaufmann válasza Carlytoo (#37) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Attól még lehet, hogy tud pár érdekes dolgot ;] Persze munkahelyen jobb nem pattogni.
Nekem bezzeg sosem volt ilyen problémám :P

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#44) UnA válasza Agyturbina (#40) üzenetére


UnA
(Korrektor)
LOGOUT blog

"hacsak nem azt szeretné kifejezni ezzel a kozelseggel"

Ez most közelséggel vagy közel seggel akart lenni? ;)

(#45) Carlytoo válasza E.Kaufmann (#43) üzenetére


Carlytoo
(aktív tag)
LOGOUT blog

Én valahogy mindig beleszaladok ebbe. Ráadásul nem is tudom szerintem jól kezelni. A legkínosabb ilyen jellegű szitum az egyik projektvezető (nő) személyével fonódik össze. Leplezetlenül és gátlástalanul adta rendszeresen tudtomra, hogy szeretne valamit tőlem. Én úgy próbáltam kivédeni, hogy nem reagáltam az ilyen jellegű megjegyzéseire. Azt hittem veszi ezt a jelzést, de nem érdekelte. Aztán elment egy idő után a projekt éléről mázlimra. Azonnal mindenhonnan tiltottam, töröltem.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#46) E.Kaufmann válasza Carlytoo (#45) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Dzsigolóként már agyonkerested volna magad :DDD
Mondjuk elhiszem, hogy aktív párkapcsolat mellett vagy még anélkül is bizonyos helyzetekben és sokadjára kellemetlen tud lenni egy pasinak.
Csak nekem volt egy hosszú időszakom, mikor igényem lett volna rá, hogy zaklasson egy ilyen "néni", de még a TK-n is az első sziára tiltottak engem. Volt mikor 80 km-et utaztam (amúgy közelebb lakott, de azt mondta, ha annyira akarok vele talizni, oda megyek, ahol dolgozik), úgy hogy alig volt egy vasam se, a kocsiban is vagy 10-15 lityi benzin, de azért egy Mekis kávézást épp össze tudtam kaparni, hogy aztán a legyünkbarátokvagymégazoksem slágert hallgassam meg újra, aztán meg visszafele majdnem kaptam egy büntit, mert rákeveredtem az autópálya felé vezető útra matrica nélkül :DDD
Régi szép csajozós emlékek :DDD :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

(#47) Carlytoo válasza E.Kaufmann (#46) üzenetére


Carlytoo
(aktív tag)
LOGOUT blog

Távol áll tőlem ez a dzsigolós szerep. Persze értettem a poént. Nagyon jól tudom, hogy nézek ki és nem tagadom, hogy ez miatt van is egy kicsi, mondhatni egészséges önbizalmam. Természetesen ehhez még hozzá tartozik, hogy én nem nézem le a másik embert a külseje miatt. Azt is tudom, hogy ez miatt néha belekeveredek furcsa szituációkba, amivel pedig sokszor nem tudok érdemben mit kezdeni, ezért eléggé kellemetlen tud lenni.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#48) Agyturbina válasza UnA (#44) üzenetére


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog (1)

Az olvasó fantáziáját nem szabad ilyesmivel lekorlatozni, rá van bízva :DDD
(Szándékosan hagytam úgy)

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.