- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Igen gravírozott, gondolom lézerrel mert megégett a fa, attól barnább, de kitapintható mélysége van.
-
Fr3eWar
őstag
Kecskeméten a Játékmester boltból, de minimum 8 éve.
Ahogy látom a listában még benne van, de nem kapható. Ez német verzió, de van nyomtatva a dobozba magyar szabályzat. "Die Stadt" meg van gondolom ugyanez angol dobozban "The City". -
waithEard
őstag
Szép munka!
Annyi kritikát fűznék hozzá, hogy a szivacsokat kicserélném valami igényesebbre, és a tetőn damillal rögzítet
papírok is megérdemelnének valami gusztusosabb megoldást. -
rlazol
veterán
A rajztehetségem nulla. Egyenes vonalat nem tudok rajzolni.
Ami a fogantyút illeti: egyrészt a stílusában hozzáillőt még nem láttam, másrészt a rögzítésnek alig 5+12 mm helye van mielőtt beleesik az egyik rekeszbe, nem tudom, elbírná-e? Javarészt szatyorban hurcibálom, a többi társassal együtt, így egyelőre szükségtelen. Persze ez lehet, h változik majd. -
e-newsee
addikt
Nagyon jó lett, gratula!
Nem tudom, milyen a rajztehetséged, de én lehet megpróbálkoznék egy forrasztópákás égetett mintával a tetején. (Vagy asszem van erre valami dedikált, grafikára való páka is.)
Plusz azon nem gondolkodtál, hogy a doboz elejére amolyan bőrönd szerűen egy fogantyút tenni, hogy könnyen lehessen cipelni? -
xtro
aktív tag
-
Somatom
veterán
"Bár az alapján, hogy idekattintottál, feltételezem, hogy tudod, de ha esetleg mégsem: a Carcassonne egy német eredetű társasjáték"
A név láttán ide kattintottam, de az meglepett hogy ez egy német eredetű társasjáték. Eddig úgy tudtam, hogy egy francia város, ahol a világ legnagyobb lovagvára található. Pont azért lettem kíváncsi a cikkre, mert voltam Carcassonne -ban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Meguntam a sok kis dobozt és készítettem egy nagy tárolót a kedvenc társasjátékomnak.
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honda topik
- One mobilszolgáltatások
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest