Hirdetés

2022. május 26., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bambano


bambano
titán
LOGOUT blog

köteles kivilágítani az autót, ha olyan helyen parkol, ahol nincs közvilágítás.

viszont a patak meg leold az autóról egy csomó környezetszennyezést, amit majd sokáig hurcol magával... nagy kitolás a természettel.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#2) DeltaPower


DeltaPower
őstag

lehet hogy lopott, és az erdőben tették le pihentetni, mielőtt szétszedik vagy eladják.

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#3) Feketelaszlo


Feketelaszlo
senior tag

Mondjuk az ilyen minőségű dűlőutak elején szokott lenni egy csúnya nagy behajtani tilos tábla (nem tudom ezen van-e), hogy az autóhoz nőtt fenekű turistának is egyértelmű legyen, hogy az már nem az ő futóművükhöz van méretezve.

#2: Ebben az esetben nagyon jól sikerült az álcázás, mert mindenki aki arra jár biztosan megjegyzi, hogy "Jéé, pont egy zsírúj osztrák rendszámos C4-est hozott a sodrás" :DDD További javaslatok kezdő autótolvajoknak: elrejtés a Krisna-völgyben, az Aggteleki cseppkő barlangban és a Hungaroringen.

Na jó, ez sem zárható ki, de akkor ez valami nagyon rutinos bűnöző volt, s azért parkolt a patakban, hogy a víz elmossa a lábnyomait.

[ Szerkesztve ]

(#4) Kisgépkezelő válasza Feketelaszlo (#3) üzenetére


Kisgépkezelő
senior tag

Mikor betonozták így le azt a barlangot? :Y Nem vagyok az a fajta sötétzöld, aki úgy gondolja, hogy nem avatkozhat bele az ember a környezetébe egy kicsit sem, de azért megoldhatták volna úgy, hogy kevésbbé legyen durva a beavatkozás és igény szerint lgalább nagyrészben visszaállítható legyen az eredeti állapot.

(#5) Feketelaszlo válasza Kisgépkezelő (#4) üzenetére


Feketelaszlo
senior tag

Már több évtizede le van betonozva a látogatóknak szánt rész, ez talán a koncertterem, ha nem tévedek. Hogy mennyire durva beavatkozás, azt nem tudom - de ez a barlangrendszer javarészt már többszáz éve járt és ismert - ahol meg korábban is összefogdosta meg túrta az ember a cseppköveket, ott sokkal nagyobb kárt már a rendezéssel sem tudtak tenni - sőt, így lehet, hogy legalább meg tudják akadályozni a turistákat a további rombolástól.
Egyébként elrejtettek egy autót is a képen, ha a műút előbb feltűnt, akkor príma volt a kamuflázs. ;)

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.