Remek írás lett, éppen elegendő hosszúságú, kellemesen fogyasztható. Véleményt közelről sem mondhatok a játékról hisz nincs meg, a WZ mint olyan, nálam nem aratott nagy sikert a MW-ben sem, pedig az a rész számomra az egyik legjobb. Ezeknél a játékoknál a multiplayer és a fejlődési rendszer megléte jelenti nálam az elgyengülést, de ezt a részt mégis kihagytam. A legutolsó teszt során megkaptam a választ amit a játék nyújtani tudott.
Picit csalódás lett nekem a Treyarch az évek során, de leginkább a World at War II miatt, a 2008-as elődhöz képest sehol sincs, a grafika számomra nem jelentett előrelépést az új résszel. Engem azzal nem lehet megvenni, tartalom és játékélmény-beli hiányosságok voltak számomra. De hát nem vagyunk egyformák..
Nagyon szépen köszönjük az olvasmányt, én is hasonlóan pontoztam volna.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Tudástár Sonarr és Radarr
- Vélemény Cyberpunk 2077 2. rész
- Tudástár Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- Teszt Dell Precision M6800: dolgozz és játssz
- Bemutató Call of Duty: Black Ops - Cold War bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [lolller:] Mikor mehetünk bárhova?
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [crey:] Az élhetetlenség országa
- [Re:] [petipetya:] Nagy chili topic. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
malystryx
aktív tag
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- BOMBA ÁR!* iPhone 11 PRO MAX 256GB space gray KÁRTYAFÜGGETLEN! Apple garancia!
- Apple iPad 10,2" 2020 8th generáció 32gb wifi bontatlan
- HP ENVY x360 15-dr0000ne Convertible - ÚJ - 15,6" 4k UHD notebook - i7, 16GB, 512SSD, GeForce
- HP OMEN X 15-dg0006nx - ÚJ 15,6" FullHD IPS GAMER notebook - Core i9, 32GB, 2x512SSD, RTX 2080
- Hibátlan igényes gamer pc és HTC VIVE eladó