Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Persze hogy nem, mert kb két óra alatt végig lehetne tolni.
Sic Parvis Magna
-
MikeWazowski
veterán
Kíváncsi lennék az okára... totál nem értem, hogy miért nem....
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MikeWazowski #5 üzenetére
Én igazából azt nem értettem hogy eddig miért kaptunk korai hozzáférést, amikor évekig még csak hasonló sem volt soha COD szériánál.
Persze kihasználtam én is, de idegesített hogy multizni meg nem tudok, csak újra kampányt tolni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MikeWazowski #7 üzenetére
Jó nyilván én is, de ha 8-10 óra alatt letoltam a kampányt mondjuk kétszer (nehézségi achi miatt mondjuk), akkor is volt még egy hét idegesítő várakozás hogy multizhassak
Live-Die-Respawn
-
markknight
veterán
válasz MikeWazowski #7 üzenetére
Nekem a 2019-esben majdnem 1 év volt végezni vele, annyira multizni akartam inkább. Szóval jó volt ez így eddig, hogy nyugiban elfogyasztod az előételt.
-
Dilikutya
félisten
Továbbra sem értem, ha már a Steam-ben is többnyire +1 sor a multi, miért nem lehet őket külön is megvenni. Nekem a multi abszolút nem kell, de kedvező áron jöhet a single, legalábbis amelyik érdekel, a modern vonalról a régi Modern Warfare trilógia és a Ghosts elég volt, a világháborús és hidegháborús részeket jobban szeretem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen