Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Hajaj. A kampány vége a legnagyobb cliffhanger-t tolta az arcunkba. Amúgy meg egy szokásos CoD single. Annyi, hogy messze a legtöbb újítást abba tették bele. A Tesselation (Terrain Detail) options-t off-ra kell rakni és nem lesz komolyabb fps drop.

Ha a multit is ki akarnád próbálni, akkor meg az egyik cfg fájljába be kell köhögni, hogy véletlen se engedje 800ms-ig el a ping-et, hanem mondjuk be kell korlátozni ~150-re.@(#11) oriic
Jó látni, hogy nem csak én gondolom így. -
Azért a legnépszerűbb játékmód lett újabban
e egyetértek, érdemesebb fix csapattal tolni.Egyébként minél előrébb jut az ember a ranked listán annál kevésbé fordul elő. Top 5 ben vagyok most, nagy ritkán vagyunk 4 emberrel vagy annyi ellen.
Mire viszont idáig eljutottam, sokszor előfordult, sokszor haraptam az asztal szélét is miatta.laceszgamer:
pedig nagyon pörgős lett, eltalálták a fegyvereket is most benne. Br mód meg adja magát.
A z a "tényleg új" nem COD lenne. Van egy jellegzetes stílusa és játékmódja amit ha megváltoztatnak nem tudom mennyire marad COD. Persze lehetséges, hogy jól sikerülne, én örülnék neki, ha kísérleteznének, csak maradjon meg az, amiért szeretjük sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

e egyetértek, érdemesebb fix csapattal tolni.Egyébként minél előrébb jut az ember a ranked listán annál kevésbé fordul elő. Top 5 ben vagyok most, nagy ritkán vagyunk 4 emberrel vagy annyi ellen.