Hirdetés

2023. június 10., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) tomazin


tomazin
veterán

szóval akartam írni, csak ugye mobilról első hsz-t felejtse el az ember :((

Tehát nagyon szórakoztató írás volt, nem tudom a háztartási gépek tesztjei blogba iis berakathatnád.

ami viszont nagyon izgatja a fantáziám a csöppség és a vasasszony kapcsolata. vagy ha az egyikük A helyen a másikuk B helyen?
Illetve ha jól gondolom otthon van valaki vele, ilyenkor hogyan kell elképzelni a takaíttatást vele? Kimennek az egyik szobából és berakja oda, hogy hajrá? (amiatt kérdezem, mert randoméknál azt írják akár több óra is lehet mire kitakarít)

(#2) #54067968


#54067968
törölt tag

Nekem is nagyon tetszett a teszt!
Főleg mivel gbn én is nézegettem már ezeket a jószágokat, de az volt a félelmem hogy egy jól működő az biztos nagyon drága. Szerencsére megnyugtattál a dologról!
Másik hogy köszi a kis termék bemutatót az egyéb célokra tökéletesebb iLife produktumokról, az is sokat segített. :R

(#3) Alf25


Alf25
tag

iLife-ok közül melyik típus mászik fel a szőnyegre? Mostanában tervezek venni egyet, Samsung, LG felejtős az ára miatt..

(#4) Degeczi válasza Alf25 (#3) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Samsung, LG valóban méregdrága, de ha több szobát kell bejárnia a gépnek, érdemes elgondolkozni egy Xiaomin, mert az $300 környékén már nem elérhetetlen, és az már egészen más kategória (pl. lézerrel föltérképezi a helyiségeket, és tervszerűen, gyorsan járja be azokat, nem véletlenszerűen ide-oda pattogva), mint az Ilife féle butarobotok

(#5) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

;] ;]

Eladó Xiaomi Note 5 üvegfólia || Xiaomi Mi Mix2S akku

(#6) CactuS válasza tomazin (#1) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Kicsit későn, de hátha. A csöppség általában az őrületbe kergeti, ha olyanja van, akkor nekiáll követni, elé lép, majd megint követi. Van, hogy a tetején nyomkodja a halványan villogó power gombot, ami után még hangot is ad ki, szóval szuper játék neki. De meg lehet vele beszélni, hogy ne piszkálja, plusz van, hogy alvás közben megy a lakásban, esetleg amikor nem vagyunk otthon.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.