- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cyberpunk, Chippin In
- Balu77: MS365 home family (6usr) kalandok, miért nem ér semmit az 5 csillagos értékelés
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlue69
őstag
Köszönjük Szépen!

-
Urguru
aktív tag
Köszönöm

-
törölt tag
Köszönöm

-
MineFox54
őstag
Én is köszönöm a Syberiat

-
Mistvan9
csendes tag
Köszönöm a Hospital Manager-t.

-
bepken
veterán
-
mirotonat
csendes tag
És az egészet bullseye,bivaly indította el.
-
mirotonat
csendes tag
Ez mit jelent?
(A megfejtő nem kap semmit.) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az utolsó négy hozzászólónak mind m betűvel kezdődik a felhasználóneve, és mindegyik profilnak van valamilyen állati kapcsolata:
mrfrakk= Frakk kutya a meséből.
Mistvan9 profilképe=Oroszlán
mirotonat= Marha miroton
MineFox54=Róka -
mirotonat
csendes tag
Szia!
1848-ban az akkori System Shockaknak nem tetszet, minek következtében, a Syberiaból is érkező ellenség miatt sokak kénytelenek voltak megismerkedni a korabeli Hospital Managerek munkájának eredményével. A tragédia évfordulójára rendezett megemlékezésre O. Victor Vrangler terepjáróval is érkezett volna.
A Syberia már megvan a Haegemonia: Legions of Iron meg nem bejövős, ha úgy alakulna, hogy ezekből nyerem valamelyiket akkor felajánlom őket újrasorsolásra, ha nem nyerek semmit, akkor köszönöm a lehetőséget.

Szia!
Én a Syberiat ajánlom fel Puzzlesitésre a ninjaknak, ha azt nyerem.

-
mirotonat
csendes tag
A Total War-al ellentétben egyik játékban sem szerepel Attila a Hun, és Március 15.én sem kerül szóba..

-
MineFox54
őstag
Március 15.-e az 3.hó 15. napja.
A System Shock Pack pedig 3 szó és 15 betű.A 3 3. A 15-t 5-el elosztva 3-at kapunk. Illuminati confirmed
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mirotonat
csendes tag
Március 15.-e az 3.hó 15. napja.
A System Shock Pack pedig 3 szó és 15 betű.
A Haegemoniat magyarok készitették és , Március15.-e magyar ünnep. -
Mistvan9
csendes tag
Szia!
1848-ban az akkori System Shockaknak nem tetszet, minek következtében, a Syberiaból is érkező ellenség miatt sokak kénytelenek voltak megismerkedni a korabeli Hospital Managerek munkájának eredményével. A tragédia évfordulójára rendezett megemlékezésre O. Victor Vrangler terepjáróval is érkezett volna.
A Syberia már megvan a Haegemonia: Legions of Iron meg nem bejövős, ha úgy alakulna, hogy ezekből nyerem valamelyiket akkor felajánlom őket újrasorsolásra, ha nem nyerek semmit, akkor köszönöm a lehetőséget.

Szia!
-
törölt tag
System Shock Pack csak azért mert ma van március 15.

-
Urguru
aktív tag
-
NyMRooD
addikt
Evoland 2 - az utolsó update-je steamdb szerint pontosan egy éve, március 15-én volt.
System Shock Pack
Victor VranKöszi a lehetőséget

-
BigBlue69
őstag
Octodad Dadliest Catch- Annyira helyre elért márc 15 , a szabadságharc híre mint ennek a polipnak a karjai.
System Shock Pack - Sokkoló h már megint elment egy év és újra márc 15. van
-
kmisi99
addikt
GRAV a játékosok=Osztrákok megszállás alatt tartják és pusztítják "elnyomják" az eddig békésen élő bolygó lényeit.
-
stfx
senior tag
Chroma Squad

-
EmptyParadox
senior tag
System Shock Pack - A forradalom sokkolni próbálta az aktuális rendszert, több-kevesebb sikerrel.
Haegemonia: Legions of Iron
Victor Vran
-
bullseye
addikt
Gondoltam itt is szólok, hogy több játékra is lehet jelentkezni, de nem kell mindegyikkel logikai láncot kamuzni, elég egyhez.
-
sto1911
veterán
Victor Vran tavoli nevrokona marcius 15-en beszedet fog mondani nekunk

-
törölt tag
Hospital Manager 2014. febr. 28.-án jelent meg, az pedig már majdnem március

-
MineFox54
őstag
Syberia
Szibéria Oroszországban van, és az oroszoknak tettük le a fegyvert a '48-as forradalom végén

-
Urguru
aktív tag
Grav : szabadságharcosnak kell túlélni a távoli jövőben

-
bepken
veterán
Victor Vran - a főhőst irányítva egy város (Zagoravia) felszabadítása a legfőbb feladatunk. ergó: szabadságharcosok vagyunk

-
Kasya
nagyúr
Haegemonia: Legions of Iron
Harc a fuggetlensegert, az elnyomas ellen.
-
Samus
addikt
System Shock Pack
Az összefüggés: a Remastered kiadásnak múlt év március 15.-én jelent meg az online sajtóban az első videója, amelyben mozgás közben is látható a készülő játék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Hogy bírja a Xiaomi 17T Pro az egész napos városnézést?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case Sapphire Glass Karcmentes 91% akkumulátor 2027.04.09-ig garan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BOSE Soundlink MINI II hangszóró
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

(A megfejtő nem kap semmit.) ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)