Hirdetés

2019. október 16., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Wanderlust


Wanderlust
(csendes tag)

Egyik ismerősöm dolgozott az említett tehetségkutató műsorban. Hiszek neki, amikor azt mondja, hogy ebben a műsorban (de ez szinte minden tehetségkutatóra igaz) minden történés, minden kis balhé, odamondogatás előre meghatározott forgatókönyv szerint történik. Sok-sok tanult, képzett szakember dolgozik azért, hogy a nézők azt kapják amit látni szeretnének.
Talán a Kifutó volt az egyetlen hiteles modern tehetségkutató az országban (a TV2 első ilyen jellegű próbálkozása volt a 90-es évek végén, ha még emlékszik rá valaki).

(#2) Nordic


Nordic
(Közösségépítő)

Nem tudom kinek van Facebook-ja, de ez remekül összefoglalja miről szólnak ezek a "műsorok" :[link]

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#3) Wanderlust válasza Nordic (#2) üzenetére


Wanderlust
(csendes tag)

Elkeserítő, ahogy néhány ember életét simán tönkreteszik.
Nálam az volt a csúcs, amikor Alapi Istvánt hívták be egy meghallgatásra :D link

(#4) Cifu


Cifu
(nagyúr)
LOGOUT blog

Két észrevétel:

1.: Helyesen: Bye Alex. Ha a művésznevével gúnyolódsz, akkor egy picit sem vagy több vagy jobb, mint akiket annyira lehúzol, tehát az egész írásod hitelességét tetted tönkre ezzel...

2.: Ha ilyen TV műsorokat nézel, és abban a hitben vagy, hogy amit látsz, az valós reakciók és improvizációk, akkor eszméletlenül naiv vagy.

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#5) mephi666 válasza Cifu (#4) üzenetére


mephi666
(veterán)

az a durva, hogy alex még mindig normálisabban tud beszélni, mint gáspár laci, aki úgy hadar, hogy néha érteni sem lehet, csak lassításban, mit is akar mondani... vagy ott van másik oldalon puskás peti, aki a megtestesült ripacskodás :K

2-re: igen, erről van szó, de ebben a szériában még nyilvánvalóbban csinálják ezt, mint az eddigiekben... voltak régen is műbalhék szép számmal, de hihetően adták elő... most minden részre kitalálnak valami hülyeséget (alex séstődése, laci sértődése, ripacspeti "igenelése") a produkciók pedig a műsoridő egyre kisebb részét teszik ki :U legközelebb mi lesz a fő téma? megjön giginek és átmegy boszorkányba?

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6) .Szaki.


.Szaki.
(őstag)

Ott kezdődik ez az egész dolog, hogy azoknak az előadóknak, akik most a zsűriben ülnek még javában nem ezekben a székekben kéne helyet foglalniuk, hanem még a karrierjüket kéne építgetni. Koncertezniük kéne, új számokat alkotni és még nagyon-nagyon sokat fejlődni. Nagyon fiatalok még a zsűrizéshez, és még ők sem tettek le eleget, így pedig nehéz új tehetségeket találni, amikor még őket is tanítgatni kéne. Puskás Petiről például fogalmam sincs, hogy egyáltalán kicsoda. Hál' Istennek én sosem néztem ezeket programszerűen, csak néha-néha belenéztem de hát olyan színvonaltalan az egész, hogy egyszerűen említésre sem érdemes. Baromi egyszerűen ellehet dönteni, hogy van e értelme ezeknek a műsoroknak: Azok közül, akik szerepeltek ebben a temérdek mennyiségű tehetségkutatóban, és akár még nyertek is, hányan lettek tényleg népszerűek, hányan voltak ténylegesen tehetségesek és hányat foglalkoztatnak most ezek közül? Túl sok ilyet nem ismerek. Ez nem egy Ki mit tud.

Hogy Puzsér Róbert anno miért volt Neked szimpatikus, ennek is egyszerű oka van. Nem közéjük való. Ő nem celeb, nem sztár, és nem művész, hanem egy értelmiségi, és nem csak egy kritikus, ahogy azt az alulinformáltak hangoztatni szokták. Az esetek döntő többségében (és most nem ezekre a műsorokra gondolok, hanem bármilyen típusúra, amibe behívják) a nézők/hallgatók még csak fel sem fogják azt, hogy miről beszél, így pedig nagyon könnyű lehülyézni valakit, hogy bele sem látnak ezekbe a mélységekbe. Persze a stílusa olyan amilyen, de őt nem ez alapján kell megítélni meglátásom szerint és ő sem tévedhetetlen egyébként, ez is igaz.

Ami még nagyon fontos, hogy ezek a tehetségkutatók más országban egyébként nem annyira színvonal alattiak, mint itthon, nem is kell messzire menni, érdemes csak megnézni néhány régi Die Große Chance c. osztrák tehetségkutatót. Olyan embereket szórtak ki az első fordulókban, akikkel nálunk megnyeretik az egész show-t.

(#7) doeeg


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez show. A spontán reakciók maximum akkor fordulhatnak elő, ha beleírják a forgatókönyvbe.

sixx írta le kiválóan a comment:com blog összefoglalójában: "Nem, ez nem igényes műsor. Igen, itt tart a hazai televíziózás. Igen, erre van igény."

Elérték a céljukat? (nézik, beszélnek róla?)

"Én nem nézem, de..." :DDD

Na ugye.

[ Szerkesztve ]

"Everybody's limited to what's on their mind" || https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html

(#8) .Szaki. válasza doeeg (#7) üzenetére


.Szaki.
(őstag)

És ugyanez igaz a Pumpedékre, meg az Éjjel nappal Budapestre és egyebekre. A gond csak az, hogy az "én nem nézem de.." kezdetű mondatoknak addig van realitása, amíg főműsor időben próbálják lenyomni az emberek torkán ezt a sok borzalmat, így akár kapcsolgatás közben is akarva akaratlanul bármikor belecsöppenhetsz.

[ Szerkesztve ]

(#9) doeeg válasza .Szaki. (#8) üzenetére


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

"így akár kapcsolgatás közben is akarva akaratlanul bármikor belecsöppenhetsz."

Egy nagyon kiváló megoldást találtak fel erre kb. 50 éve ;]

"Everybody's limited to what's on their mind" || https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html

(#10) .Szaki. válasza doeeg (#9) üzenetére


.Szaki.
(őstag)

Új még a cucc, ha egyszer végre eljutok odáig, hogy megjegyezzem, hogy melyik csatorna hányas, akkor használni fogom :D De persze van igazságod, ettől függetlenül botrányosnak tartom, hogy főműsor időben alig van értékelhető műsor és ezt nyomják le az emberek torkán. Szerintem azért értetted, hogy mire gondolok. :)

[ Szerkesztve ]

(#11) total90


total90
(veterán)

Annó egyik barátnőm jelentkezett a Megasztárba, ő is mesélte, hogy minden megrendezett volt... ő be is jutott a legjobb 60-ba, majd végül az élő adásba nem jutott be, mert "habár jó a hangja, de nem fejlődött az a pár hét alatt semmit" :Y Igazából meg az volt, hogy a szerződésben volt pár dolog, amivel nem értett egyet. Akik nem értettek egyet valamiben, azok mind kiestek. Érdekes :U

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#12) fordfairlane


fordfairlane
(veterán)

A szokásos magas minőség, ami oly jól jellemzi a kereskedelmi televíziókat. Számomra nézhetetlen az egész, annyira átüt a hamisság az egészen. Olyan ez, mint egy nagyon rossz színdarab, irtó tehetségtelen színészekkel.

x gon' give it to ya

(#13) Freiherr válasza doeeg (#7) üzenetére


Freiherr
(őstag)

Ez nettó bullshit.Én a régebbieket szerettem Geszti-vel, Malek-kal, ott azért még jelen volt valamennyi szakmaiság, de erre a zsák fosra nekem tényleg nincs igényem, ahova leküzdötte magát a brand.

XXX

(#14) doeeg válasza Freiherr (#13) üzenetére


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

Arra a szakmaiságra gondolsz, amikor még a régi szép időkben JFK (Jimmy Fia Krisztián) vagy Stone jutott be az élő showba? :DDD

Azért sokat mond hogy ők hat év után is beugranak elsőre, míg akár a régebbi nyertesekre is googleznom kellett, nem hogy a többi "top" 12-re... cirkusz volt ez mindig is.

Annyi a különbség, hogy Malek tudott artikuláltan beszélni :D De a szakmai szempontok teljesen irrelevánsak voltak már akkor is (sőt, 15 éve a Megasztárban is).

Kb. 2010 környékén merült ki Magyarországon az a réteg, aki az ilyen műsorokban vihette volna valamire. És amúgy a korábbiak se értek el kb. semmit.

Valóvilág, csak nem magamutogatni kell, hanem énekelni, ennyi a különbség.

[ Szerkesztve ]

"Everybody's limited to what's on their mind" || https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html

(#15) mephi666 válasza doeeg (#14) üzenetére


mephi666
(veterán)

jfk? mi az, te is láttad hétvégén a kód-ot a mirigyesekkel? :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#16) Lauda válasza Freiherr (#13) üzenetére


Lauda
(félisten)
LOGOUT blog

Az is egy előre megírt műsor volt és ezek is azok. Abban én is egyetértek, hogy szakmailag sokkal tapasztaltabb volt a zsűri.

[ Szerkesztve ]

(#17) Cifu válasza Freiherr (#13) üzenetére


Cifu
(nagyúr)
LOGOUT blog

Ez nettó bullshit.

Mármint mi is? :F

Én a régebbieket szerettem Geszti-vel, Malek-kal, ott azért még jelen volt valamennyi szakmaiság...

Kb. annyi improvizáció volt akkoriban is, mint ma.

A szakmaiság fogalmát nehezen lehet értelmezni, ez egy showműsor, a cél a médiaszereplés, botránymédia, stb. Nem fogsz találni évente 150 "új" előadót, aki valóban értékelhető zenei képességet tud nyújtani, és egy kereskedelmi TV számára képernyőképes megjelenésű. Még 24-et sem nagyon.

Érdemes megnézni, hogy a műsor bármikori első három helyezettje közül melyek tudtak komolyabb zenei eredményeket elérni. Talán leginkább az első évad győztese, Vastag Csaba sorolható ide...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#18) blackrulz


blackrulz
(veterán)

Utoljára egészen biztosan a megasztár 4. évadából láttam (2008) a döntőt, a Király Viktorosat, és már ott elképedtem, hogy ez miezitt. A mai napig él bennem az a Billie Jean amit ott hallottam, pár számig jutottam, aztán intettem hogy viszlát, a hideg futkosott a hátamon olyan sz@r volt.

Az hogy pl Alex mit keres ott azt szakmailag semmilyen kontextusban nem tudom értelmezni, maximum mert kellett oda egy kívülálló is. De ő maradhat ott nyugodtan, nem kell sok új számot kiadni, ha lehet tényleg ne. Jobb az úgy mindenkinek.

De tény, hogy ez a műsor ahogy látom pont arra jó még mindig amire eddig is volt, celebekkel gyártanak celebeket. Csak a zenei szinpadon elért celebkedés annyit se jelent mint a vv meg társai. Inkább verné valaki vissza a petőfi rádiót a régi, működő, élvezhető vágányba, annak volt értelme.

[ Szerkesztve ]

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#19) buherton válasza Cifu (#4) üzenetére


buherton
(őstag)
LOGOUT blog

Nem ismerem őt, így semmit sem tudok róla még a nevét sem. Most utána néztem és helyesen a neve ByeAlex.

Az utolsó előtti bekezdést tudom még javasolni.

Már régóta nem hiszek a TV-nek, de a hírportáloknak sem igazán. :)

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, eben - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#20) madgie válasza Cifu (#17) üzenetére


madgie
(titán)

Presser Gábornak azért odafigyelt az ember a mondandójára, eleve rá nem lehetett más szerepet osztani, eldörmögött ott csendesen, segítőkészen, szakmai módon... de ezek most.. vagy tizenöt percet láttam belőle, mert a feleségem épp ezt nézte, de tényleg pumpedgabó, éjjel-nappal budapest szint, konkrétan nulla, zéró, izauratévé :(

(#21) buherton válasza .Szaki. (#6) üzenetére


buherton
(őstag)
LOGOUT blog

Vastag Csabát láttam néhány éve a József és a színes szélesvásznú álomkabát c. musicalben a Madáchban. És bár a személye ellenérzéseket vált ki belőlem, sőt az általa énekelt dalok is, de ott a musicalben nagyon ütött a hangja. Hasonlóan, mint Radics Gigi.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, eben - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#22) .Szaki. válasza buherton (#21) üzenetére


.Szaki.
(őstag)

Na igen, ezt írtam én is, hogy van egy pár ilyen, na de ha azt vesszük, hogy hány ilyen tehetségkutató volt, abból hány fellépő (vegyük csak a dobogósokat), abból ez a két-három ember, akiből tényleg úgy lett valaki, hogy tehetséges is, nagyon kevés.

(#23) buherton


buherton
(őstag)
LOGOUT blog

Nem mellesleg van ám Magyarországon olyan tehetségkutató műsor, ami nem showműsor és még színvonala is van. Felszállott a pávának hívják. Erről el is feledkeztem holott néztem belőle pár részt.

tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, eben - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

(#24) Cifu válasza madgie (#20) üzenetére


Cifu
(nagyúr)
LOGOUT blog

Presser Gábornak azért odafigyelt az ember a mondandójára,

Az egy másik műsor volt, a Megasztár... :DDD

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#25) Freiherr válasza Cifu (#17) üzenetére


Freiherr
(őstag)

Arra reagáltam, hogy csak erre lenne igény.Ez nem igaz, mert lenne igény ilyen műsorra, csak nem ilyen minőségben, legalábbis nekem.Aki azt mondja, hogy a régebbi szériáknak nem volt sokkal nagyobb a szórakoztató-faktora,az nettó hazudik, ismerősök között senki nincs ,akiknek ez a mostani gagyi jobban tetszene, mint a régebbi szériák.

Az improvizációról meg egy szót se szóltam, tudom, hogy a régebbi szériákban is voltak előre megírt panelek.
Viszont egy Geszti,Malek véleményére jóval többet adtam, akik a saját területükön ott voltak a szeren, mint ezeknek a mostani semmitmondó nímandokére.

XXX

(#26) lezso6


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Volt szerencsém nekem is ehhez a műsorhoz. Mondjuk ezelőtt se volt sokkal jobb, én először és utoljára azt néztem, amiben a Puzsér volt az egyik zsűritag, de az is egy freakshow + bulvár volt, az ordibálós bácsit pedig valószínűleg csak azért rakták oda, hogy legyen valami csámcsognivaló a zsűri terén is. A mostani X-faktor ennek a tökélyre fejlesztése. Volt csinált celebek válogatnak a helyükre új celebeket, kb erről szól egész + bulvár.

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#27) Nordic válasza Freiherr (#25) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Pontosan, én is simán néznék ilyet, ha lenne színvonal bármilyen téren (zsűri/fellépő). A régebbi műsorok(pl amikor indult a Megasztár/Xfactor), azokat szerettem minden téren. De egy ideje már csak a külföldi műsorokat nézem pl youtube-on, mert ugyan azok nagy része is tuti megrendezett, de legalább a továbbengedett produkciók 95%-a minőségi, és a zsűri is hozzáértő személyekből áll, nem ilyen ripacsokból.

lezso6: kb az volt az utolsó ilyen műsor amit követtem valamelyest(az volt az utolsó Csillag Születik), mert legalább Puzséron meg Hajós Andráson lehetett röhögni, Pokorni Liá-t meg szerettem nézni, mert szerintem irtó csinos nő :DDD

[ Szerkesztve ]

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#28) Cifu válasza Freiherr (#25) üzenetére


Cifu
(nagyúr)
LOGOUT blog

Arra reagáltam, hogy csak erre lenne igény.

Ezt nem fejtetted ki a #13-ban, de egyébként rosszul idézed, hiszen nem írt olyat, hogy csak erre van igény. :)

Ez nem igaz, mert lenne igény ilyen műsorra, csak nem ilyen minőségben, legalábbis nekem.

Nekem is lenne igényem más jellegű, minőségi műsorokra, de esélyesen pár tízezer embernél többet nem érdekelne. Lehet sorolni hány és hány olyan műsor volt mondjuk 2-3 évtizeddel ezelőtt, amely igényesebb és tartalmasabb, mint a mai műsorok. Ha néha fel is tűnt az évek alatt egy-egy igényesebb próbálkozás, az elbukott, mert nem volt komolyabb nézettsége.

Sixx erre reflektált, 1,4 millió nézőt hozott az X-Faktor. Erre van igény.
A kereskedelmi TV pedig főleg abból él, hogy magas nézettség mellett tudja a reklámidőt értékesíteni, tehát számára a lényeg, hogy magas nézettségű műsorokat tegyen képernyőre. Az X-Faktor hozza a számokat. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#29) kentucky válasza Nordic (#2) üzenetére


kentucky
(őstag)

Lol hagyjuk már ezt a csajt, ő sem hitte el egy percig is, hogy bármilyen szintet megüthet ebben a műsorban :C

(#30) madgie válasza Cifu (#24) üzenetére


madgie
(titán)

Na látszik, mennyire vagyok képben ezekkel :DDD :B

(#32) Lauda válasza joysefke (#31) üzenetére


Lauda
(félisten)
LOGOUT blog

1 napon belül két blog olyanról, aminek már van topikja 6 éve. ;]

(#33) joysefke válasza Lauda (#32) üzenetére


joysefke
(addikt)

igyekszem :B

(#34) Nordic válasza kentucky (#29) üzenetére


Nordic
(Közösségépítő)

Én nem láttam a műsort, nem is érdekel, azt se tudom, ő hogy énekel, viszont azt amit leírt simán elhiszem, hogy így megy.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#35) joysefke válasza kentucky (#29) üzenetére


joysefke
(addikt)

Szerintem majdhogynem lényegtelen, hogy a tyúk tud-e énekelni vagy sem.

Annak viszont örülnék, ha azt tiltaná valamilyen szabályozás, hogy ne épülhessen egy műsor 50%-ban arra, hogy emberekből ország világ előtt hülyét csinálnak (akár csak asszisztálnak hozzá) és kamera előtt megalázzák őket. Mert ott konkrétan ez történt. Elolvastam a lány írását rákerestem G-n a videóra és gyomorforgató az egész. Egy halom fiatal életét megnyomorítják ezzel.

http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/nagy-szimonetta-kiborult-a-mentorok-velemenyetol

[ Szerkesztve ]

(#36) kentucky válasza joysefke (#35) üzenetére


kentucky
(őstag)

Az emveri hülyeséget miért kellene szabályozni? Aláírta a papírokat, elvileg nem cselekvőképtelen, szóval mindent saját magának köszönhet. A facebook posztja alól minden számára nem tetsző kommentet kitörölt, amit amúgy is azért írt meg, hogy tüzet oltson, vagy csak azért mert kellett még pluszba egy kis hisztifigyelem. Aki ezt nem képes belátni, az kb. az ő szellemi síkján mozog.

A megnyomorítják az életét részen pedig elmosolyogtam.

[ Szerkesztve ]

(#37) joysefke válasza kentucky (#36) üzenetére


joysefke
(addikt)

Aki ezt nem képes belátni, az kb. az ő szellemi síkján mozog.

Ez egy érveléstechnikai mélyütés akar lenni? :))

Különbség van aközött, hogy valaki privátban hülyét csinál magából mondjuk egy osztály vagy egy utca/lakókörnyezet előtt és aközött, hogy egy szennycsatorna az egyik műsorának sikerét arra építi, hogy legalábbis tevékenyen asszisztál ahhoz, hogy emberek hülyét tudjanak csinálni magukból szó szerint az egész ország előtt, közöttük fiatalkorúak is. Szerintem ez is a bántalmazás egyik formája.

[ Szerkesztve ]

(#38) kentucky válasza joysefke (#37) üzenetére


kentucky
(őstag)

Nem cselekvőképtelen. Tudta mit vállal.

[ Szerkesztve ]

(#39) Lauda válasza joysefke (#35) üzenetére


Lauda
(félisten)
LOGOUT blog

Ők a lehetőséget teremtik meg ahhoz, hogy az emberek megmutathassák magukat ilyen téren. Arról, hogy valaki hülyét csinál magából, csak az a valaki tehet.

(#40) lezso6 válasza Nordic (#27) üzenetére


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Pokorni Lia kb addig szép a szemnek amíg ki nem nyitja a száját. :D

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#41) joysefke válasza Lauda (#39) üzenetére


joysefke
(addikt)

A második hsz-ben van egy link, elolvastam és bár nyilván nem tudom ellenőrizni, hogy igaz-e, de számomra elég hihető ami benne van, mert összevág azzal amit 1-2 másik szereplő korábban kiteregetett.

Nem a hangosításra gondolok, hanem erre az ocsmány hátulról közelítésre, ahol azt sugallják a résztvevőnek, hogy még csak egy kicsit kell tenni, és már túljutott egy nagy akadályon, hogy ő tehetséges és lehet esélye stb. Hogy a résztvevőket ezzel a lelki nyomással ami az egyébként a TV műsor által gerjesztett álmokon és vágyakon talál fogást belekényszerítik olyan dolgokba, viselkedésbe, amit azok nem akarnak.

Ilyen például az, hogy a szereplő szájába adnak mondatokat, amelyek nem az ő fejében fogantak meg, karakterét nem mutatják be valósághűen, majd ezt ország világ előtt úgy tálalják, mintha Kis Pista szereplő ilyen lenne a valóságban. Vonatkozik ez öltözködésre, és mozgásra is. Stb. Sikamlós a pálya, mert úgy tűnik sehol nincs lefektetve, hogy pontosan mennyit kell vállalni, mennyire kell kurvának lenni, mennyire kell a saját jellemmel szembemenő dolgokat csinálni, hogy az ember kielégítse a saját kötelességét. Az pedig, hogy az egész 100%-ban megrendezett és a végkimenetel teljes mértékben irányított, azt nem dörgölik kellő határozottsággal a fiatalság arcába, akiknek pont a győzelem és a sztárság ígéretét adják.

Tehát én nem gondolom azt, hogy a éneklős műsor csak az eszközt adja, hogy valaki hülyét csináljon magából. Szerintem igen tevékenyen hozzá is járulnak.

Arról, hogy valaki hülyét csinál magából, csak az a valaki tehet.

Meg aki nyilvánosan ország világ előtt ez után még meg is alázza...

(#42) doeeg válasza joysefke (#41) üzenetére


doeeg
(senior tag)
LOGOUT blog

"..mennyire kell kurvának lenni, mennyire kell a saját jellemmel szembemenő dolgokat csinálni..."

Az én értékrendemben, ha valaki ezeket a dolgokat - bármi miatt - hajlandó vállalni, akkor meg is érdemli. Ha tudatosan teszi, azért, ha becsapják, hagyja magát stb., akkor meg azért, hogy legközelebb ne hagyja, és járjon a földön, értékelje objektíven magát.

Tizen-x éve mennek ezek a műsorok, minimum a bikicsunáj óta bárki láthatja, tudhatja, hogy ez lesz az eredmény, ha bevállalja, és nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy ő azt megálmodta, erre fel kell készülni.

[ Szerkesztve ]

"Everybody's limited to what's on their mind" || https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/doeeg/index.html

(#43) Jhonny06


Jhonny06
(addikt)

Nem olvastam el a cikket meg a hozzászólásokat, de én azt utálom az ilyen műsorokban, hogy totál sablon alapján megy az egész. Elején a bénák, mert a legtöbben emiatt nézik, aztán valami fogyatékossággal élő, aki után tátva marad a szája mindenkinek, aztán a szerény kiscsaj/srác, aki meglepően jó, aztán a profi énekes, aki a végén megnyeri. És még sorolhatnám. Amikor először láttam ilyen műsort sok éve (10 éve már biztos nem nézek TV-t), még nem esett le, de gyorsan megfigyelhető a sablon benne.

Tuti, hogy nincs rendes beválogatás, hanem direkt ilyen embereket keresnek, ami ezen profilok valamelyikébe beleillik, hiszen egyébként nem működne az egész. Innentől kezdve teljesen hitelét veszti az egész (nem mintha amúgy az lenne) és totál értelmetlen nézni.

[ Szerkesztve ]

Niche parfümök szórófejes üvegben, különbözo kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#44) lezso6 válasza Jhonny06 (#43) üzenetére


lezso6
(HÁZIGAZDA)

A mai tehetségkutatók ultimate első helyezett legszebb ének hangja egy 8 éves kislányé, akinek tegnap meggyilkolták a szüleit, és ezért nem énekel.

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#45) .Szaki. válasza Jhonny06 (#43) üzenetére


.Szaki.
(őstag)

"Elején a bénák, mert a legtöbben emiatt nézik, aztán valami fogyatékossággal élő, aki után tátva marad a szája mindenkinek, aztán a szerény kiscsaj/srác, aki meglepően jó, aztán a profi énekes, aki a végén megnyeri. "

A probléma csak az, hogy az utóbbi kettő hiányzik az összes ilyen műsorból.

(#46) Bird válasza Nordic (#2) üzenetére


Bird
(addikt)

Aki ilyen műsorokban szeretne hátszél nélkül érvényesülni meg is érdemli... Az ő ostobasága semmi több, amit a retek klub vastagon aláhúzott.... Az ugorjon a kútba tipikus esete.

Helyi pubokban olyan hangokat hallani, amelyeket ezekben a csoda műsorokban soha. Bohócok voltak, vannak , lesznek. Cirkuszt a népnek! :B :R

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:. Btag: Bird#21416 Xbox tag: Bird HUN

(#47) blackrulz válasza .Szaki. (#45) üzenetére


blackrulz
(veterán)

A probléma az, hogy nincs arra kereslet. Nem csak a tv-ben, hanem seholsenem. Volt rádiónk, ahol azóta sziget nagyszínpados mary pokids és társaik tűntek fel a semmiből, ami a takcsapda 25. születésnapjára egy órás reklámmentes izil mixet tolt ki, amit érdemes volt hallgatni, mert sűrűn lehetett garázsbandákba botlani, akikről soha nem hallottam volna másképp, és igen minőségi koncerteket is adtak. Most meg megy rajta a divatkülföldi nyál, átlag ha 5-6 számonként egy hazai beesik, pont azt hozzák mint a kereskedelmi rádiók kb mindegyike. Nincs rá igény. Vagy legalábbis azt hiszik.

Tv-be? Egy erős mezőnyt felhozni akik valóban mutatnak is valamit? Szakmai zsűrivel? Annak mi értelme lenne? Akkor nem lehet röhögni hogy ez mekkora lúzer, és kitárgyalni hogy hallottad? Nem? Néééézeedbesírsz...

Rohadtok egész nap a levegőn és labdáztok, vagy leültök a gép elé és csináltok valami értelmeset?

(#48) Jhonny06 válasza .Szaki. (#6) üzenetére


Jhonny06
(addikt)

"hanem egy értelmiségi"

Puzsér nem értelmiségi, hanem egy bohóc. Őt is csak azért rakják be az ilyen műsorokba, mert pontosan tudják, hogy kell a műbalhé, amit előad, mert ezen röhögnek az emberek és szeretik, amikor lecsesz valami tehetségtelen embert. Emiatt (is) nagy a nézettség.

Niche parfümök szórófejes üvegben, különbözo kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#49) lezso6 válasza Jhonny06 (#48) üzenetére


lezso6
(HÁZIGAZDA)

Bohóc? Inkább megmondóember, egy elég frontális, neurotikus stílusban. Sokan utálják, általában az utóbbi miatt. Mások meg ugyanezért imádják, kb istenítik. Egyik se jó. Szerintem vicces ember, jóféle tartalmakat szokott gyártani a haverjaival, bár néhol irtó nagy magabiztossággal képes benézni dolgokat. :D De ami tisztelnivaló benne, hogy azt a rengeteg érzelmi energiáját az esetek 99%-ban a megfelelő helyen vezeti le, ott ahol kell, s nem korrupt. Nem úgy, mint pl egy Csernus.

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#50) szupermacs


szupermacs
(addikt)

Én leszek itt az egyetlen, aki csakazértis ide fog írni, pedig nincs rá oka.
Sose láttam Megasztárt, X-Faktort, meg nem tudom mi volt még ilyen celebkutató. Az első Megasztárból láttam pár részletet a neten, amikor mondták, hogy milyen vicces dolgok vannak benne. Egyszerűen nem érdekelt, hogy mennyire valódi vagy kamu az egész. Nálam ott kifulladt, hogy az érdeklődési körömből kiesik az, hogy valaki énekeljen egy színpadon. Szeretem a zenét, szeretem a koncerteket, de az más, mint egy ilyet végignézni és hallgatni.
Sose fogom megérteni, hogy mit élveznek ilyeneken az emberek, azt sem, hogy a focin, vagy a teniszen (nekem ezek unalmasak, hogy nézzem). De ha már mindig jönnek az újabb és újabb részek, akkor miért háborog mindenki akinek nem tetszik? Én már a valóságshowkat sem nézem. Az elsó ValóVilágot néztem 11-12 évesen, mert újdonság volt és fura. Azóta semmi ilyen. Nem ismerem a szereplőket, nem ismerem a zsűriket, műsor vezetőket, színészeket sem. Nem idegesítem magam ilyenekkel. Durva, hogy sokakat nem érdekel, vagy sose látták és ennyit tudnak róla írni. Egy olyan dologról, amit utálnak. Amit nem néznek.

(#48) Jhonny06: Bohóc, amíg nem ismered. Rendszeresen hallgatom az előadásait és nézem a műsorát, hallgatom a rádióban is. Sok dologban nem feltétlenül értek egyet vele, de jó meglátásai vannak és művelt is. Jók a gondolatmenetei és a fricskái, ha vevő vagy az intelligens humorra amit néha ellő a FB-on is a posztjaiban. Sokan kiakadnak tőle vagy egyből kérdezik, hogy ez meg ki és mit tett le az asztalra? Többet, mint akik ezen logika alapján ilyen kijelentéseket/kérdéseket tesznek fel.

[ Szerkesztve ]

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.