Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Legyen, és csinálják. A mostani vezetés ha jól tudom 1 éve sincs meg, az egyik alkalmazott vette meg a csődbe ment céget ha jól értesültem. 14 éve a környező 15 faluban fektetett le az eredeti cég kábelt TV-nek, és net kábelt is. De már az építésnél itt-ott kimaradt a földből a netkábel. A TV-vel nem volt gond, de ha jött egy nagyobb eső, akkor pár óra hangyafoci jött. Aztán egyre több csatorna kimaradás, majd eladták az egészet ahogyan volt. 2 éve untam meg, ekkor már a Wi-Fi alapú nettel is próbálkoztak, ekkor már a sokadik tulajnál járt a cég. Ekkor volt az, hogy 4000-et fizettem 35 csatornáért, aminek a fele nem működött, de ez mindenkinél így volt. Azóta új kézbe került ismét, aki megnyerte a jelenlegi pályázatot. Már írtam nekik egy érdeklődő email-t, kíváncsi vagyok mit válaszolnak.
Persze az új vezetés lehet más, de még sok jót az elmúlt fél évből sem hallottam róluk. De lehet ez csak a 12 éves fejfájás miatt van. Ez nem csak bennem él, hanem mindenkiben. 4 ismerősömnek szóltam eddig, hárman olyan reakciót mondtak, amit ha leírok ide, az örök kitiltás számomra nagyjából
a negyedik csak legyintett, hogy akkor marad a régiben minden. Szóval itt a környéken nulla a bizalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest