Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- hány nap alatt lehet megtanulni kínaiul?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ha nem hogy a falura keresve, de az egész kistérségben, megyében, sőt, a régióban (Dél-Alföld) nincs találat, az mit jelent?
hogy itt nem fejlesztenek vagy már nincs mit? (mert amúgy lenne mit...) vagy nem pályázott senki?[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
Mivel a döntés visszavonása miatt az időközben végrehajtott tranzakció jogellenessé válik, a GVH egyúttal – a felek gazdasági érdekét és az előfizetői szolgáltatások folytonosságát mérlegelve – a DIGI kérelmére hozzájárult ahhoz, hogy az új eljárás lezárultáig a vállalkozás - ellenőrző biztos felügyelete mellett - fenntarthassa és folytathassa az Invitellel történő összefonódása már megkezdett lépéseit (így pl. hálózata és szolgáltatásai átvételét, az azokon indult fejlesztéseket és a társaság integrációját).
ez alapján Digiék kipengetik a bírságot, bólogatnak a GVH-nak, az meg lefolytat egy új eljárást aminek a végén minden megy tovább az eredeti tervek szerint
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
-
Lenry
félisten
-
Lenry
félisten
tegnap elment a net (Telekomos), annak rendje és módja szerint bejelentettem. külön mondtam az ügyfélszolgálatosnak, hogy nemrég ugyanezen tünetekkel ment el, akkor az volt a baj, hogy eggyel nagyobb (30Mbps) csomagra kapcsolták valamiért az előfizetésemet, amit a falu őskőkori Matáv-örökség hálózata nem bír el, a megoldás, hogy tegyék vissza 25 megára, akkor jó lesz.
nem mondott rá semmit, mindegy.ma hívott egy szám, hogy helló én vagyok a szerelő, megcsináltuk a netedet.
kérdem, mi volt a probléma?
- jah, hát húzzuk az optikát, aztán a kollégák véletlen elvágtak pár kábelt, de már összekötöttük.
- optika?
- még csak a gerinc, legalább fél év, mire elő is fizethetsz rá.
- annyit kibírok, köszi az infót.szóval így tudtam meg, hogy nálunk is történik végre valami.
Csólyospálos, Kiskunmajsai járás, Bács-Kiskun megye.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz djzotya1983 #2907 üzenetére
Miért kellene?
-
Lenry
félisten
válasz djzotya1983 #2914 üzenetére
Ez egy minimum rendszerkövetelmény, amire lehet mutogatni ha az ügyfél veri az asztalt, hogy nincs meg neki a pont 1000
-
Lenry
félisten
Jövök haza és mi lóg a ház előtti oszlopon?
Pár oszloppal arrébb dolgoztak a szerelők, kérdeztem tőlük, hogy mikor tudok előfizetni, azt mondták hogy a héten részükről kész a kiépítés, utána már a Telekomon múlik
-
Lenry
félisten
válasz kiskeni #3127 üzenetére
A kötbér általában a hátralévő havidíjak összessége szokott lenni.
Az ilyen kis szolgáltatók nem egyszer forgalomkorlátos netet adnak, nézd át az ÁSZF-jüket, hogy itt van-e ilyen.
Valami mobilnetben nem gondolkodtál ideiglenesen? Az is korlátos, de nincs telepítési díj, meg hűségidő...[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz kiskeni #3135 üzenetére
csak azért mondom, hogy jól nézz utána, mert nálunk a helyi kis szolgáltató is azt mondja az internetére, hogy korlátlan, aztán ha belepillantasz az ÁSZF-be, akkor meg azt, hogy havi 200GB forgalmazás az extrém mértékű terhelést jelent és visszavágják a sávszélességed meg ha nagyon renitenskedsz, akkor ki is dobnak
200GB meg azért lássuk be, ma kb semmi. leszedsz két frissen megjelent játékot a Steamről és ki is futottál a kvótádból a hónapra.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz headhunter #3332 üzenetére
1000/1000
a 2 Gigabitnek már nem venném gyakorlati hasznátGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz headhunter #3336 üzenetére
jól értem, hogy csak a gigabites net meg telefon 4640?
a weboldalon ugyanezt összekattintva 8440...
min múlik hogy kinek jár ez a spec1?
(amúgy igen, elsősorban ez a netes csomag érdekel, a TV-t annyira nem néztük, hogy tavaly decemberben lemondtam, most se látom értelmét előfizetni)nem volt szórólap, egyszerűen időről időre rákerestem itt a saját címemre és ma már ez fogadott
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Samsung Galaxy A53 5G Fekete 128GB Független
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest