- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
trichie16
csendes tag
Hazafelé jövet ezek voltak minden villanyoszlopon az utcámban :
Tudom rakat sz*r minőség nem akartam tökölni ott, de azért kivehető. Jelenthet ez valamit? (Mihályfa)
-
trichie16
csendes tag
Sziasztok!
Elég régen irtam már ide a fórumra, nyilván azóta sem történt semmi itt nálunk.
Mihályfa, 3 utca van, másik 2 utcában be van húzva az optika, a miénkben nincs. (Bár nem tudom, hogy a szolgáltatás megy.e azokban az utcákban, de az optikai kábel ki van húzva.)
Egyébként Telekom a szolgáltató.
Két kérdésem is lenne. Az internet általában 6,5 megás, de valamikor úgy gondolja hogy elég volt (?), és visszaáll 4,5 megára. Példának, 3 hónapig 6,5, és egyszer csak egyik reggelre 4,5. Ilyenkor nyilván telekom ügyfélszolgálat, aztán vagy szerencsém van, és továbbitja a központ felé, és általában másnap délelőttre megvan, vagy azt mondja a csávó hogy a "háttércsoportnak" továbbitja és szar nem történik.
Most is sokáig volt 4,5, már le is mondtam róla, hogy ezért telefonálgassak,de most valamiért pont ma visszaállt 6,5-re. Nyilván ez valószinüleg holnapra el is tűnik de mindegyEz miért lehet vajon? Digitális elosztó adatok: ADSL_2plus_AnxJ Actual Rate(Up/Down) 765/7610 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1165/9648 kbps
Szóval birja/birná igazábol.
Másrészt, várható errefelé valamilyen fejlesztés, esetleg van ahol meg lehet nézni a most tartó fejlesztéseket, vagy tervezetteket? (Nyilván, valószinüleg hülye kérdés, és nem de megkockáztatom)
-
-
trichie16
csendes tag
Olvashatnák az én hozzászolásomat is, nálunk még mindig csak egy utcában van behúzva az optika, a többiben nincs, de már valahogy kezdem is elveszteni a reményt hogy itt a közel/távol-jövőben lesz bármi is.
-
trichie16
csendes tag
válasz
trichie16 #289 üzenetére
Szerk.: Felhivtam őket, azt mondta a csaj, hogy a mi lakcimünken ez még nem elérhető, viszont ha a faluban máshol be van kötve akkor év végéig biztos nálunk is elérhető lesz. A másik Kossuth utcában már mindenhol be van kötve állitolag ebben a Kossuth-ban ahol lakom még nem. Bár aggasztó ez az év vége nem tudom az ünnepekkel meg mindennel mikor fogják tudni bekötni 1-1,5 hónap alatt, majd meglátjuk.
-
trichie16
csendes tag
Zalaszentgróti járásra valakinek valami információ? Pontosabban Mihályfa. Itt láttam előbb irták Kisvásárhelyet, ami itt van tőlünk nem messze, bár nem is értem hiszen alig lakott terület. Ha ott fejlesztik nálunk nem értem miért nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest