Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz janosdav #750 üzenetére
Nem furcsállom, az év 12 hónapból áll ebből kb. 3 alatt van ott pörgés a többin nihil. NEM akarom megsérteni az ott életvitelszerűen élőket de mondhatni szellemvárosok holtszezonban. Ettől függetlenül főleg a szabadtéri WIFI megoldásokat kellene fejleszteni a nyári fürdőzők miatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
kiskeni
aktív tag
válasz janosdav #3708 üzenetére
Nem tudom válaszoltak-e neked már, mivel jelenleg is a pár száz hsz-es lemaradásomat pótlom, de a Vidékhálótól ne várj semmit... Engem a legutóbbi megkeresésemkor leráztak azzal az ürüggyel, hogy a kovid-g*ci miatt állnak a fejlesztések, meg ők amúgy sem tudnak semmit sem. 2 kib*szott éve lóg az optika az oszlopokon... 2 éve, és azóta is baromira nehezükre esett bármit is tenni.
ITM-et is felkerestem, hogy a tavaly ősszel említett július 31.-ei határidő a járásomra aktuális-e még, de nem jött válasz és nem is fog, mert már bő 1 hónapja hogy emailt küldtem... Szóval azok is b*sszák meg én azt mondom. Marhára nem tudok türelmes és toleráns lenni már ezekkel a nyomorékokkal, akik emberek ezreit néznek madárnak. Ahh mindegy is, mivel ITM-től nem jött válasz, feltételezem hogy aktuális a július 31., szóval felkeresem majd újra telefonon a Vidékháló mutyit, majd ha az eredménytelen, akkor felhívom a T-t és rájuk pirítok, hogy ugyan már csinálhatnának már valamit. Ezt is csak azért tenném, mert volt egy kósza szóváltásom egyik internethiba bejelentésnél az ügyfélszolgálatossal és felvázoltam neki mi a helyzet (hogy újabban megint instabil a netük amire előfizetek és hogy nem fejleszt a nyertes nálunk), erre pedig ő azt mondta, hogy a T akár 2 héten belül fejlesztene ha úgy volna hogy a nyertes szerződés szerinti határideje lejárt, addig meg van kötve a kezük. Szóval most addig fogok mindenkit (is) piszkálni, míg nem lesz valami. Majd írok ha jutottam valamire.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest