Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsida.kornel
tag
Olaszfalu honlapjáról, egyéb infót nem találtam, ha valaki tudja hol kell keresni, lehet talál még valamerre valami morzsákat
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz zsida.kornel #7403 üzenetére
Akkor hamarosan lesz neked is Gigabit valamikor 2024-ben. Mellesleg a szomszédban Nagyesztergár és Dudar is kapott jópár használatbavételi engedélyt,szerintem ott is nemsokára lehet kötni.
-
trec12
addikt
válasz Lajosnagy17 #7397 üzenetére
Alakul ez még ha kissé lassan is....Celldömölkön viszont semmi mozgás sajnos , kábelek ugyan úgy lógnak ahogy nyáron-ősszel....
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Matrox1995 #7398 üzenetére
Ezt direkt van csak "K" betűig?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Sirandrish #7406 üzenetére
Az Excel sheetre hivatkozol? Mert abban Zánka is benne van.
-
Sirandrish
legenda
válasz Lajosnagy17 #7407 üzenetére
És tényleg...
Az előbb egy 12 oldalas cuccot nyitottam meg, ami 12 oldal volt "K"-ig..
Mindenesetre az gondolom az remek kilátás ha a településem benne sincs ebbe seEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz Sirandrish #7408 üzenetére
Az nem jó. Egyébként sok település Csorna környékén sincs benne, mert ott a Vidanet (Telekom a tulaj) a szolgáltató. Nem érdemes lecserélni nekik a koaxot, mert nincs konkurencia. Én 2027 előtt nem várok nagyon javulást arrafelé se.
-
Sirandrish
legenda
válasz Lajosnagy17 #7409 üzenetére
Az a jó hogy amennyire én tudom pár száz méterre tőlünk van optika és ezres net, településen belül is. Csak ebbe az utcába nincs még koax se...egy nyamvadt rézdrót jutott ide.
Pedig nem a város szélén lakom. Kb 3-5 perc alatt gyalog bármit elérek...konkrétan a központot is, ahol mondjuk optika van.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dancsuri
veterán
Szevasztok.
A technicolor fga2235 mellé vettem egy tp link archer ax6000 routert, szeretném ezt használni, de sehol nem találom az internethozzáféréshez (PPPoE) tartozó felhasználónevet és jelszót. A szerződésbe nincs, a Telekom nem tud segíteni (Kaposvár) A technicolor fga2235 menüjében látok egy felhasználónevet, és csillagozva a jelszót. Hogy működik ez most?költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
draco31
veterán
válasz dancsuri #7411 üzenetére
Ezt szerintem itt tudják majd.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Rick4
félisten
válasz dancsuri #7411 üzenetére
Fel kell hívni a központi számot, a technikus kolléga se tudja megnézni, mi van a csillagok helyén, de tud újat csinálni- adni, közösen kitaláljátok, mi legyen, és már be is állította, pár perc az egész.
a pppoe passthrough miatt úgyis őket kell felhívni, szóval tárcsázz, és dugdosd össze, legyél belépve a tp- link webes feületére, felveszik, kapcsolja a kollégát, mondod, mi a baj, és már pötyögheted is be az új felhasználót- jelszót.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz dancsuri #7414 üzenetére
Nemt udom, nekem kellett a 2233-nál, hiszen én se tudtam a jelszót, a 2235-nél már nem tudom, pedig azt comagban küldték ki, és hogy már eleve így jött, vagy automatikusan megcsinálták-e, vagy az asszony telefonált be (ez tűnik a legvalószínűbbnek) de publikus ip kérés is volt, és lehet azzal volt összekötve... De hogy én nem léptem fel az ont eszközre, az biztos.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Velem ma közölte privátban, hogy a topicot nem követi, kedvencek közül is levette, mert retardáltak vagyunk... viszont aki vágyik rá a Telekom topicban megtalálja, diszkrimináció szövegével együtt megszállás alá helyezte a topicot, kíváncsi leszek mikor lövik ki. 😁
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz draco31 #7417 üzenetére
Nincs neki bekötve...ez az extra poén...😁
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
draco31
veterán
válasz GoodSpeed #7418 üzenetére
Csak gondolom már köthető, aztán azért, vagy ilyesmi.
Én meg ülök itt tök nyugodtan, hogy maradok még évekig a 100/5 mikrón. de lenne legalább 10 a feltöltés...ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
válasz draco31 #7419 üzenetére
Annyira köthető jelenleg nála, mint nálam, csak nekem azért minőségi netem van:
A 100/5-ből mennyi a tényleges?
-
Sirandrish
legenda
válasz draco31 #7419 üzenetére
Ha 100as netem lenne, a seggemet a földhöz verném örömömben
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
draco31
veterán
válasz GoodSpeed #7420 üzenetére
Ez egy átlagosnak mondható ahogy nézem. De ezeket úgy kell nézni, hogy folyamat használva van a net, és akkor is mér. Amikor 20 mega alá megy a lefelé, azt már észreveszem.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
válasz draco31 #7422 üzenetére
Nálam is úgy van beállítva, hogy akkor is mérjen:
Egyszerűen azért, mert az első NMHH mérődobozom is a routeren csüngött, és nem fordítva, mert egyfelől nem kell keresztülmennie rajta minden forgalomnak, másrészt nekem mérjen minden órában, ne csak akkor amikor alszom
DIGI-s Facebook csoportból:#7423KROK640: Azt ki kell érdemelni. Véletlen megláttam a Telekom csoportban, mondom lekérdezem már a hozzászólásait... hát látom, hogy nyomja a f@szságait mint itt... erre kedvesen és aranyosan megjegyeztem neki, hogy nem biztos, hogy ez lesz a hosszú élet titka a Telekom csoportban. De nem privátba írtam neki, hanem nyíltan. Erre küldött nekem két PM-et :XD
#7424KROK640: Jaja!
A szerződésen 17-e szerepel azt hiszem, de 16-án kötötték beTehát a 685. nap!
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz GoodSpeed #7425 üzenetére
Ha úgy lenne kötve, akkor itt lehet sosem mérne
Egyébként emiatt sírok, hogy jó lenne a 100/10, mert volt pár nap augusztusban amikor 10 környéke volt a feltöltés, és akkor a méréskor nem akadt meg a net.
Így meg tudom, hogy minden óra 48-kor megakad a stream amit nézek, megdöccen a videóhívás, laggol a netes játék, stb.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
válasz KROK640 #7394 üzenetére
Hát ez kb a 2013-as VDSL2-es nekem, Speedport HGW-vel.
-
válasz KROK640 #7395 üzenetére
Az az érdekes, hogy Ausztriában a DSL sok helyen a végletekig van optimalizálva. Ez milyen net?
-
Gyula000
csendes újonc
Sziasztok!
Még 2022 október/novemberben került ki az NMHH oldalára, hogy építési engedélyt kért és kapott a Telekom optikára a településünkön. Azóta gyakorlatilag semmi nem történt, a telefonos ügyfélszolgálaton csak hebegnek habognak: volt aki azt mondta, hogy tavaly decemberre kész lesz; más még csak a rendszerben sem látta kiírva a fejlesztést.
A szomszédos településen (Bodrogkeresztúr) már rég kész van a hálózat és a két települést gyakorlatilag egy út választja el.
Valakinek esetleg meg tudja mondani, hogy meddig húzódhat egy kivitelezés az engedély kézhezvétele után és meddig érvényes egy NMHH-s építési engedély?
-
Ma Berettyóújfaluban voltam:
Stabil, maximális térerő, és lényegesen gyorsabb mobilinternet mint Hajdúszoboszlón... Ennyivel erősebb Berettyóújfaluban a Telekom.
-
válasz KROK640 #7434 üzenetére
Pedig itt is lehetne, ha itt laknék életvitel szerűen. 😁
-
válasz KROK640 #7436 üzenetére
Mondjuk 250-es FTTH, és WiFi-n ezt tudtam belőle most kihozni:
[ Szerkesztve ]
-
frici69
tag
Infó a pápai körzetből: Január 8-án megkezdődik a optikai hálózat kiépítése Magyargencsen, melynek várható befejezése a hónap végére várható, derül ki a Digi értesítőjéből!
[ Szerkesztve ]
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
válasz KROK640 #7439 üzenetére
Mindig gondoljunk rájuk is, mert az ők adójuk is hozzásegítette az államot ahhoz, hogy megvásárolhassa a DIGI-t és a Vodafone-t, és lehetővé tegye az FTTH-s Gigabites Internethozzáférést az ország sok pontján. Nagy segítség ez nekünk, és nagy áldozat ez tőlük, felénk! Köszönjük!
Hálám jeléül egy friss mérés eredménye!
-
KROK640
nagyúr
válasz GoodSpeed #7442 üzenetére
"az ők adójuk is hozzásegítette az államot ahhoz, hogy megvásárolhassa a DIGI-t és a Vodafone-t, és " megszüntesse az árversenyt Nagy áldozat ez tőlünk, és még nagyobb tőlük
Együttérzésem jeléül álljon itt az Ausztriai internetem :
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz KROK640 #7443 üzenetére
Vodánál nálam a fel volt 22 stabilan. Az az egy érték volt stabil a 500-as netből Az ha nem volt meg, akkor kb szolgáltatáskiesés következett...
Maki eret vágna magán az osztrákok helyében... igaz az osztrákok is az ő helyében!
"megszüntesse az árversenyt Nagy áldozat ez tőlünk, és még nagyobb tőlük "
A Lidl fog nyitni Szoboszlón, de elsőnek kis áttéttel, mert másként nem engedik a jelenlegiek állítólag. Hajdúszoboszlón a Telekom sem véletlenül ilyen gyenge... szó szerint a térerő a hajdúszoboszlói lakásom és a berettyóújfalui lakásom között ég és föld, az utóbbi javára.
Árverseny itt már baromira sokáig nem lesz. Megtalálják azt a legmagasabb árat, ami bőségesen hozza úgyis a sokkal nagyobb profitot, hogy sokan lemorzsolódnak, tehát annyit, hogy azokat is bőven pótolja.
Szeptember óta elsőnek vittem ki az A54-et, és mondták páran, hogy az Exynosos SoC-oknak gondjuk szokott lenni a térerővel. Itt Szoboszlón stabil 1 és 2 pálcika felváltva... kint Újfaluban, végig stabil 4 pálcika volt!
[ Szerkesztve ]
-
frici69
tag
Én a szomszéd faluban lakom. Nálunk november óta van Digi optika IPTV-vel a szokásos két csomaggal (500/100 és 1000/300). Gondolom Magyargencsen is az lesz! Sőt Kemenesszentpéteren is beindul 8-án fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
válasz GoodSpeed #6846 üzenetére
No egyik ismerősöm Mosonmagyaróváron lakik. Telekom előfizető volt. Full lámer, szóval nem ezzel van a gondja, hanem azzal, hogy immáron csak 30 órát beszélhet "korlátlanul" Meg ugye Magenta 1 is kiesett neki... most intézi. Illetve szerintem Magenta 1-e nem volt, csak TV + Telefon + Internet + Domino.
-
KROK640
nagyúr
válasz GoodSpeed #7444 üzenetére
"Maki eret vágna magán az osztrákok helyében... igaz az osztrákok is az ő helyében! " - de még mennyire
Makossnak a net nem tetszene, az osztrákoknak meg minden más xDAzért fog megszűnni az árverseny, mert gyakorlatilag egy szolgáltató lesz belőlükk, nyilván egységes(en magas) árakkal.
Hogy érted, hogy kis áttéttel nyit a Lidl??
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest