- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz placeboHUN1 #3499 üzenetére
Már mértem sebességet, de ennyi, nem több...
Hol van 50-80Mbit?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
placeboHUN1
csendes tag
Mérj sebességet...estefele...
Ha szerencséd van 50-80Mbit meglesz én iqpro-nál vagyok ország másik fele már vagy 2 éve ez telenort használ 5000ft körül van és korlátlan ,volt havi 2TB forgalmam is semmi korlátozás torrent,uhd netflix,iptv valahol maláj szerver uhd sport is ment kábelnet helyett van ,addig amig ideér az optika de sehogy nem akar semmi történni a tpokban mindent megtalálsz de sebesség mérés!!!!! az elgyen az első mert valhol 10Mbit valahol meg 120Mbit.. -
makoss
veterán
válasz placeboHUN1 #3496 üzenetére
Eddig oké, de mikor pontosan és hol?
(#3497) IntelliSense: ne topikot adj, szolgáltatót te!
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
törölt tag
Korlátlan mobilinternet.
-
makoss
veterán
Az a baj, hogy még a 30-at sem teljesíti, papíron 25/5 megás volna, mérve meg ennyi:
Szégyen gyalázat 21. században, hogy egy olyan település mellett ahol minden évben megrendezik a triatlont, ilyen nettel kell kinlódni!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
kory1987
tag
Sziasztok!
Infó a Velencei tó környékéről. Pákozdon már elkezdték a fejlesztéseket. 2 hónap egy település kábelezése körülbelül. Utána Sukoró, majd végre Velencét is elkezdik csinálni
-
makoss
veterán
Üdv!
Nincs mostanában infó, hogy milyen fejlesztések várhatók vidéken meg, hogy mikor?
Kicsit unom már a 25/5 megás netem és 2006 óta netezem és semmi lényegi változás nincs ami már idegesítő!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
frici69
tag
válasz Lajosnagy17 #3485 üzenetére
Na, megindul a Digi is, helyes. Remélem felénk is jönnek, mert a gerincet itt húzták a falunkon keresztül. Számomra még mindig kérdés, hogy akkor az MVM NET kinek építi a hálózatot?
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
draco31
veterán
Szerintetek fog ez az akármi bármit is építeni?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
t_richard95
csendes tag
válasz #07746304 #3482 üzenetére
Ja, érdekes. Mindegy nem panaszkodom, eddig drágán jött rézen a 6.5 mega, most relative drágán jön az 1000-es net, inkább ezt választom Azt a pár ezer forintot meg megehetik
Kommy: Na, mint a villám, úgy belehúznak. Inenntől kezdve már tényleg közel van a bekötés is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz t_richard95 #3479 üzenetére
Mondjuk azt bírom, hogy a berettyóújfalui járásban olyan kis településeken, ahol még a főutca is alacsonyabb a forgalom mint máshol a temetőben... 4000 Ft-ért van Telekom optika
-
Kommy
veterán
válasz t_richard95 #3473 üzenetére
-
törölt tag
Anno - évekkel ezelőtt - azt írta valaki, hogy az Árak három csoportra oszthatóak egy adott szolgáltatón belül:
1. nagyon olcsó (ott ahol újként jelenik meg, vagy nagyon erős a konkurencia, esetleg még a konkurenciának sokkal fejlettebb a technológiája)
2. átlagos (ez lenne az, aminek a szolgáltató nagyon örülne, ha egységes lehetne
3. kimagaslóan magas (ahol ő a domináns ISP minden tekintetben, pláne ott ahol még konkurencia sincs )Ebből következik, hogy ahhoz, hogy a bevételük erősen közelítsen ahhoz, hogy amit az első elvisz, a harmadik meg behozza, így meg legyen a balansz, ezért kell akár utcáról utcára, házról, házra, más ajánlat egyes régiókban.
-
t_richard95
csendes tag
válasz headhunter #3475 üzenetére
Magentában, Vezetékes telefon: Hoppá Plusz, IPTV Szuper Családi HD, 1000/1000-es net, és 3 mobil, mindhárom a 35Ft/perc, és 3Gb+3Gb dijcsomagban, így 17.000Ft.
Ha csak az internetet kérdezed, az 6580. -
törölt tag
válasz t_richard95 #3474 üzenetére
-
headhunter
addikt
válasz t_richard95 #3474 üzenetére
Mennyi lesz havonta? (Ft/hó)
-
t_richard95
csendes tag
válasz t_richard95 #3473 üzenetére
Meg is lennénk
-
t_richard95
csendes tag
Nálunk (Mihályfa) Februárban kerültek fel a kábelek az oszlopokra, majd Március közepén a dobozok. Múlt héten pedig már rendeltem meg az optikai netet 1000/1000, pont holnap jönnek bekötni, alig várom. Végre letudhatom ezt a szar 6.5 megás netet
De telefonon ügyfsz-os azt mondta, hogy már május elejétől lehetett volna köttetni, csak nem figyeltem akkoriban én sem.
Szóval ha mákod van 2-3 hónap és ott is meglesz. Persze gondolom mindenhol más a lefolyási idő. -
Túzok22
senior tag
Sziasztok.
-
placeboHUN1
csendes tag
válasz szkaroly #3448 üzenetére
Ja nálunk sem volt adsl olyan szar a telefon hálozat.A picskuba nyomják keleten mint a fene telekom meg sok helyen a digi itt meg nyugaton vas-ban nincs digi internet sehol messze vagyunk, a kábelnetet meg pár éve levették felére ez volt a fejlesztés,soha nem lesz itt optika...
-
Túzok22
senior tag
Gyönyörű. Ott a vigyázz lézerveszélyes felirat is. Nekünk mindig azt mondták, hogy ne rakjuk közvetlen közel a szemünkhöz az optikai csati végét. Nálunk is T optikai van, de nem ilyen kötődobozok vannak, hanem a DIGI-éhez hasonló fehérek, de egy kicsit eltérnek a DIGI kötődobozaitól. Az erősítők is olyanok mint a DIGI-é.
[ Szerkesztve ]
-
taki01
őstag
válasz Túzok22 #3456 üzenetére
Ja színéről és típusából aránylag pontosan meglehet mondani melyik szolgáltatóhoz melyik kötődoboz vagy koax tap és erősítő tartozik.
Most nézem mióta 1000-es netem van kb meg háromszorozódott a havi forgalmam. Most olyan 3TB anno 4G-vel olyan 800GB-1TB között volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
blessbygod
csendes tag
válasz blessbygod #3436 üzenetére
Ezzel kapcsolatban tudtok friss dokumentumról? Mert amit itt találtam már 3 éves. Mikorra kéne kiépíteni az optikát? Mert még most 2020-ban sincs meg a garantált 30 mbites minimum, amit az EU kér.
-
Túzok22
senior tag
válasz djzotya1983 #3434 üzenetére
Én is flexelek egy kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Kedvenc zene a mai napra
- Befutott a PCI Express 7.0-s szabvány 0.7-es revíziója
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Bomba áron dobozos GIGABYTE G5 /i5-11400H16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 6GB 144 Hz FHD IPS/
- EXCLUSIVE AJÁNLAT! Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Onexplayer X1 11" 64GB DDR5 RAM 4TB SSD Intel Ultra 7 155H GAMER konzol handheld pc laptop atomerőmű
- HP EliteDesk 800 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -több db - számla is -1 év gari
- Dell Optiplex 5060 micro PC - Core i5 8600T -16GB DDR4 - 256GB NVMe - 1 év gari - ÁFA-s számla is
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER 16G GAMING X SLIM
- Dell G2722HS gaming monitor
- Case Logic 16" kemény tok táska - új