Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
the.odzsy
aktív tag
Minden régió pályázat leírásánál ez szerepel:
" Az Invitel által FTTH/VDSL technológiával megépítendő hálózat hosszú távon a legkorszerűbb technológiai megoldást nyújtja az Ajkai járásban élők, az ott működő kisvállalatok és a közintézmények számára. Az uniós forrásból megvalósuló fejlesztésnek köszönhetően a járás minden településén elérhetővé válik a legalább 30 Mbit/s sávszélességű internet, a minőségi IPTV szolgáltatás és a költséghatékony vezetékes telefonálás lehetősége az erre alkalmas újgenerációs szélessávú infrastruktúra megteremtésével. "
Ezek szerint minden pénzt az ajkai járás vitt el.MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
user12
őstag
válasz djzotya1983 #3393 üzenetére
Csak kíváncsiság szinten érdekelne, hogy mire elég a teljesítménye?
Letöltés, torrent, akár valamilyen szerver megy a hálózatodon (nem muszáj válaszolni )? Ezeket mennyire jól tudja kiszolgálni?Nekünk anno hozott a T egy Speedport Entry 2i-t, azt routing módban bekapcsolt tűzfallal szinte már minimális http forgalommal is lehal (mindezt 10-15 MBit sebesség mellett ), így muszáj a külön router.
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
djzotya1983
tag
Mire elég? Mindenre is! Ha elindítok 12 darab 1 gigabájtos torrentet, és becsatlakozott az összes seedpeer, azzal végez kb 5 perc alatt.. Múltkor 47 GB os zenepakkot küldtem el kevesebb mint fél óra alatt
A Speedport 2I vdsl réz technológia, másvilág volt! Az a múlté már...
De valóban nem volt stabil router.. Asszem valahol hömbölög egy megy a szemétbe.. -
törölt tag
válasz djzotya1983 #3397 üzenetére
Most hozzám úton van egy új: ASUS RT-AC65P AC1750 két hónapig a Connect Box router szerepét veszi át (most volt akciós, és rákészülök egyébként is a DIGI-re váltásra, ha már két hónapnyi még van a UPC hűségből), aztán jön a DIGI-s iram
-
user12
őstag
válasz djzotya1983 #3412 üzenetére
Ezt jó hallani.
Nálunk pedig még a Speedport Entry van, jobb híján. Sőt még VDSL sincs, ADSL2 csorgadozik a madzagbólRendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Porlac
újonc
Mvm net meg kerestem azzal hogy mikor lesz hajlandóak végre neki állni a Keszthelyi járásnak. Az a vicc az egészben hogy a szeptember 30. Határ időt képesek voltak ki tolni ezt küldted. A fejlesztések folyamatosak, az Irányító Hatóság által elfogadott, módosított Támogatási Szerződés szerint a megvalósítás határideje 2021. december 31. Az MVM NET az elnyert pályázatok megvalósításához kiválasztotta a kivitelezőket, a munkálatok megkezdéséhez zajlik a részletes tervezés.
Magyarul meg egy évet várhatok de szerintem akkor sem fognak neki állni valahogy meg oldják hogy tovább húzzák az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Berettyóújfaluban:
Hajdúszoboszlón, az én oldalamról már csak a két szerződés megvariálása várat magára, a hardver feltétel már adott.
-
frici69
tag
Pápa város is zöld utat kapott MVM NET ügyileg: [link]
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
R3laX
addikt
Sziasztok! Dorog város nagy Telekom opzikázása közepette bedobtak egy Flip szórólapot. Digi optikázás már "kész" a városban, csak a lakótelepeket, társosházakat nem erőltetik.
Mit tudni errő a 4000Ft-os Flip szolgáltatóról?
-
Porlac
újonc
hát itt Zalában csak nagyobb városokban van ahol van telekom optika. Az a lényeg hogy a telekomtol bérlik a hálózatot csak egy csomagjuk van az pedig a telekomnál leglassabb internet csomag 150/50.
-
the.odzsy
aktív tag
Pécsvárad Dombay-tó nyaraló övezetét optikai hálózattal építette ki a Tarr Kft. Viszont benn a városban nem láttam hálózatot. Van 150-es, 500-as, 1000/1000-es net + tv, telefon. Egy kicsit erős az ár, de úgy néz ki hogy a lakóhelyemen Békés megyében az Inviteles SzIP program még sehol sincs, de a nyaralónál meg szakít az új hálózat. Van esetleg valaki arról a térségről?
[ Szerkesztve ]
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
szkaroly
senior tag
válasz the.odzsy #3428 üzenetére
Békéscsaba külső rész. Semmi nem történt eddig. Itt csak mobilinternet van egyébként is. MVM izé kft. nyerte meg a pénzt, gondolom elköltötték Q7-es Audikra meg TAO támogatásra. Pedig elvileg olyan helyekre adták a támogatást ahol semmilyen internet sincs. De majd jövő év végén amikor Brüsszel számonkéri hogy mi történt a pénzzel akkor gondolom vissza kell majd fizetni egy részét, persze a mi adónkból.
Poco F6
-
djzotya1983
tag
Gondoltam mérek ma is egyet, rég volt
-
frici69
tag
Azt lehet tudni, hogy ahol az MVM NET építi ki a hálózatot, azon ki szolgáltat?
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
blessbygod
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Gyöngyösorosziban (Heves megye, Gyöngyösi járás) ki nyerte a SZIP-et és mikorra várható a fejlesztés?
Az itt található dokumentum szerint (ezen topik első oldala) az MVM Net Zrt. nyerte meg, de nem található semmilyen határidő a település neve mellett. Ezenkívül úgy tudom, hogy nincs az MVM-nek lakossági ágazata.
Az MVM oldalán található településlistában már nem szerepel Gyöngyösoroszi.
A Heves Megyei Önkormányzat oldalán található dokumentum szerint a Magyar Telekom nyerte meg.
MVM ügyfélszolgálatán nem tudtak segíteni. Magyar Telekom ügyfélszolgálatán azt mondták, hogy 16 mbites ADSL szolgáltatás rendelhető csak a településen, ez a maximum.
Tudtommal azokon a településeken ahol csak ADSL az elérhető legjobb technológia és 30 mbites minimum sem elérhető ott optika kerül kiépítésre.
Lehet tudni, hogy nálunk mikor lesz elérhető és mely szolgáltatótól lehet rendelni? Esetleg valahol elérhető egy frissített dokumentum a nyertesekről, mert eddig eltérő információkat találtam. Tudtommal 2020 a határideje a kiépítésnek.
Köszönöm a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
Túzok22
senior tag
válasz djzotya1983 #3434 üzenetére
Flexelsz iga?
-
headhunter
addikt
válasz djzotya1983 #3434 üzenetére
-
Túzok22
senior tag
válasz headhunter #3439 üzenetére
Ahol van konkurenciája a Telekomnak pl: DIGI, ott konkurens áron szolgáltat a T, ahol nincs ott drágábban adja ugyanazt, mert ugye abban az esetben rendes piaci áron. Nálunk (Pest megye, Bag) van T optika is meg DIGI optika is, ezért itt konkurens áron szolgáltat a Telekom.
-
djzotya1983
tag
válasz Túzok22 #3440 üzenetére
Pontosan. Itt nálunk nincs konkurense, vagyis a Znet, meg van maga a vdsl-adsl lehetőség, de arra ha fizetnének sem térnék át mégegyszer...
Szuper családi hd: 5240
Net 1000/1000 FTTH: 7520
Tel alap: 1280Ebből jön le a kedvezmény stb..
3 szolgáltatás hűség bla bla..
Nem a legolcsóbb, DE garantálom azt is ha máshol már nem megy az internet, én még akkor is netezek. Többször volt rá példa... Annyira stabil.. A minőségnek meg ára van..
Nyilván most verhetném az asztalt ahol van digi,upc(vodafone), ott miért olcsóbb? Nem lennék előbbre vele,
ráadásul a vodafonnál töübbször van üzemszünet mint a teljesítés... -
headhunter
addikt
válasz djzotya1983 #3441 üzenetére
Nekem már a TV miatt a 7.840Ft is elgondolkoztató, mert jelenleg 6.645Ft hűség nélkül (500/22Mbit+Tv Gold+telefon + 2db MediaCard).
Lemondás belengetéssel, kb. 5.490Ft-ra lehet alkudni 1 év hűséggel az (500/22Mbit+TV Premium+Telefon + 2db MediaCard) csomagot.
Invitel (DIGI) is ebben az évben tervezi az FTTH-ra váltást (5.999Ft/hó - 1000/300Mbit+TV+Telefon)
Tv nem kellene, akkor a 4.640Ft/hó csomagot azonnal köttetném...
"Bőség zavara..."
-
titán
válasz headhunter #3442 üzenetére
Nálam is 4640 ft lenne a havidíj 1000 mbit-re, 3 hónapig pedig 3520ft. De maradok még az invitel vdsl-nél, ezt most 1900 ft-ért kapom a 70mbit-et. Igaziból elég is.
[ Szerkesztve ]
-
Septum15
aktív tag
válasz headhunter #3439 üzenetére
Elérhető már valahol Derecskén az 1000/1000? Már 2 hónapja fent vannak az optikás dobozok az oszlopokon az összes utcában, de még mindig semmi hírt nem hallottam róla.
-
Túzok22
senior tag
válasz djzotya1983 #3441 üzenetére
Persze hogy stabil, hisz üvegszáloptika. Még csúcsidőben is csak minimális sebesség visszaesés észlelhető, de aki nem méreget sűrűn, az észre sem veszi ezt a pár 10 Mbps, vagy kicsit jobban terheltebb időszakokban 100 Mbps sebesség visszaesést.
-
Septum15
aktív tag
válasz headhunter #3446 üzenetére
Köszi. Hetente szoktam nézegetni, de sajnos itt még nem elérhető. Pedig a Széchenyi csak 500 méterre van, kb. 4 utcányira. Érdekes ütemben teszik elérhetővé. Nem baj, remélhetőleg nemsokára itt is elérhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest