Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A kérdés: az idézett válaszra mit lépsz? Rendőrt hívsz?"
Le írtam, de szívesen idézem neked saját magamat:
"Egyébként ilyenkor jegyzőkönyvet kell kérni, ha nem adnak akkor helyben felhívni a fogyasztóvédelmet és a boltban dolgozók füle hallatára megbeszélni a kialakult helyzetet.""Ugyanúgy, mint ahogyan távollevők között létrejött szerződésnél köteles (lenne) biztosítani az elállást is"
Álltalánosságban írtam amit írtam. Ha ez neked nem jött le, bocsi.
Nyilvánvaló dolgot gondoltam nem írok le. -
A vásárlók könnye szarra sem jó. Előveszik a sablont, átírják a nevet, kinyomtatják és kész a válasz. Tudom, tucatjával csináltam. Egyébként azonnal válaszolhat helyben a bolt a bejegyzésre, még csak postával sem kell szarakodjanak. Arra jó, hogy ha elfelejtenek 30 napon belül válaszolni, akkor kaphatnak büntit. Erősen feltételes mód.
Egyébként ilyenkor jegyzőkönyvet kell kérni, ha nem adnak akkor helyben felhívni a fogyasztóvédelmet és a boltban dolgozók füle hallatára megbeszélni a kialakult helyzetet.
Fordítva is csináltam. Nem volt egyetértés az ügyféllel és felhívtam a fogyasztóvédelmet mint kereskedő, hogy jogszerűen járhassak el.
Volt hogy megkértem az ügyfelet, hogy hívja fel a fogyvédet és legyen kedves velük megbeszélni, ha nekem nem hisz.Hieronymus, Az ügyfél javára a kereskedő eltérhet a törvényben foglaltaktól, de offline esetén semmi nem kötelezi erre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kis sztori, nem is igazán velem történt, Én csak szem és fültanúja voltam a dolognak.Illetve, bár nekem az eddigi...
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Formula-1
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / Alza garanciával.
- Eladó ZTE Nubia Red Magic 9Pro Fekete 12/256GB Független Dual 5G Snapdragon 8Gen3 Szép Állapotban!
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- ASUS K52JB laptop - HIBÁS (lásd leírás) / vagy megjavítod, vagy alkatrésznek.
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- HP ProBook 430 G3 laptop i3-6100U, 8GB DDR4, 128GB M2, esztétikai hibás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest