- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A kérdés: az idézett válaszra mit lépsz? Rendőrt hívsz?"
Le írtam, de szívesen idézem neked saját magamat:
"Egyébként ilyenkor jegyzőkönyvet kell kérni, ha nem adnak akkor helyben felhívni a fogyasztóvédelmet és a boltban dolgozók füle hallatára megbeszélni a kialakult helyzetet.""Ugyanúgy, mint ahogyan távollevők között létrejött szerződésnél köteles (lenne) biztosítani az elállást is"
Álltalánosságban írtam amit írtam. Ha ez neked nem jött le, bocsi.
Nyilvánvaló dolgot gondoltam nem írok le. -
nemlehet
őstag
Nyilván aluljárós lopott telefont áruló EV kezelhet így panaszt, de a tapasztalatom szerint még az amúgy rendkívül lekezelő és kötelesség alól kibújó cégek sem nagyon merik azt meglépni, hogy totál ignorálnak.
Amúgy ez esetben lehet kamerázni hogy megtagadják a törvényi kötelességüket, ha nem hagyják akkor akár rendőrt is lehet hívni, ha máshogy nem megy a jegyzőkönyv felvétele.Ezek mind nagyon kedvezőtlenek a cég számára lévén kapásból garantálnak egy vaskos fogyasztóvédelmi bírságot amitől neked ugyan nem lesz jobb, mert egy kanyit sem látsz belőle, de neki nagyon drága mulatság, főleg ha ismétlődő. Ráadásul ha pl nagyobb értékű dologról van szó és elviszed a békéltető testülethez akkor megintcsak szar helyzetből indul a cég lévén nyílt jogsértést követett el.
-
A vásárlók könnye szarra sem jó. Előveszik a sablont, átírják a nevet, kinyomtatják és kész a válasz. Tudom, tucatjával csináltam. Egyébként azonnal válaszolhat helyben a bolt a bejegyzésre, még csak postával sem kell szarakodjanak. Arra jó, hogy ha elfelejtenek 30 napon belül válaszolni, akkor kaphatnak büntit. Erősen feltételes mód.
Egyébként ilyenkor jegyzőkönyvet kell kérni, ha nem adnak akkor helyben felhívni a fogyasztóvédelmet és a boltban dolgozók füle hallatára megbeszélni a kialakult helyzetet.
Fordítva is csináltam. Nem volt egyetértés az ügyféllel és felhívtam a fogyasztóvédelmet mint kereskedő, hogy jogszerűen járhassak el.
Volt hogy megkértem az ügyfelet, hogy hívja fel a fogyvédet és legyen kedves velük megbeszélni, ha nekem nem hisz.Hieronymus, Az ügyfél javára a kereskedő eltérhet a törvényben foglaltaktól, de offline esetén semmi nem kötelezi erre.
[ Szerkesztve ]
-
Brndtt00
tag
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kis sztori, nem is igazán velem történt, Én csak szem és fültanúja voltam a dolognak.Illetve, bár nekem az eddigi...
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- Riasztó topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Villanyszerelés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...