- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
A vásárlók könnye szarra sem jó. Előveszik a sablont, átírják a nevet, kinyomtatják és kész a válasz. Tudom, tucatjával csináltam. Egyébként azonnal válaszolhat helyben a bolt a bejegyzésre, még csak postával sem kell szarakodjanak. Arra jó, hogy ha elfelejtenek 30 napon belül válaszolni, akkor kaphatnak büntit. Erősen feltételes mód.
Egyébként ilyenkor jegyzőkönyvet kell kérni, ha nem adnak akkor helyben felhívni a fogyasztóvédelmet és a boltban dolgozók füle hallatára megbeszélni a kialakult helyzetet.
Fordítva is csináltam. Nem volt egyetértés az ügyféllel és felhívtam a fogyasztóvédelmet mint kereskedő, hogy jogszerűen járhassak el.
Volt hogy megkértem az ügyfelet, hogy hívja fel a fogyvédet és legyen kedves velük megbeszélni, ha nekem nem hisz.Hieronymus, Az ügyfél javára a kereskedő eltérhet a törvényben foglaltaktól, de offline esetén semmi nem kötelezi erre.
[ Szerkesztve ]
-
Brndtt00
tag
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kis sztori, nem is igazán velem történt, Én csak szem és fültanúja voltam a dolognak.Illetve, bár nekem az eddigi...
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Monster Hunter World - PS4/XBOX ONE/PC
- Interactive Brokers társalgó
- Hegesztés topic
- Hálózatokról alaposan
- Formula-1
- Vége a Swype billentyűzet támogatásának
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...