- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Online vásárlás esetén 14 napon belül indoklás nélkül el lehet állni. Max annyiban követett el hibát az úriember, hogy mondta, hogy nem jó az egyik kimenet, de ez fogyasztóvédelmi szempontból lényegtelen, csak talajt adott a kekeckedésre.
Ezt mindig úgy kell csinálni, hogy megjön, kipróbálod, nem jó azonnal visszaküldöd és csak azt mondod szeretnél elállni a vásárlástól.Amúgy az, hogy hogy működhet a cég még... Simán.
Itthon simán a szemébe hazudik a legtöbb bolt a vevőnek, elképesztően hatalmasakat kamuznak és a garanciális kötelességeiket szeretik nem betartani. Magánszemélyként ugye a fogyasztóvédelem téged nem fog kárpótolni vagy kezelni a panaszod, elzavarnak a békéltető testülethez ami egy hosszadalmas folyamat. (amúgy jó eséllyel lehet "nyerni" ott, de kinek van kedve 3-4-6 hónapig foglalkozni ezzel? )
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kis sztori, nem is igazán velem történt, Én csak szem és fültanúja voltam a dolognak.Illetve, bár nekem az eddigi...
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay
- Windows Insider Program
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Steam topic
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- 3DMark Night Raid eredmények (IGP-sek ide!)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...