Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Hieronymus #10 üzenetére
Nem létezik "offline" törvényi elállás.
Amire te gondolsz az az ősi hiedelmekben rosszul élő "3 nap", ami viszont csak hibás termékre vonatkozik, jóra nem.
Nyilván ettől eltérhet az üzlet jófejségből (pl: praktiker bármit visszavesz bontatlanul 30 napon belül), de semmi nem kötelezi őket erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
lo Kis sztori, nem is igazán velem történt, Én csak szem és fültanúja voltam a dolognak.Illetve, bár nekem az eddigi...
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- 1TB SAMSUNG 980 PRO! 0 óra, 0GB! GAR+SZÁMLA (a Te nevedre)! FRISS FIRMWARE! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- 1TB SAMSUNG 980 PRO with HEATSINK! GAR+SZÁMLA (a Te nevedre)! FRISS FIRMWARE! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Huawei autós wireless töltő/tartó - CP39S/27 Watt
- Philips CD650 CD játszó TDA1541 R1 DAC CDM2/10 mechanika (hibás)
- Vodás iPhone 16 128GB Black 100% akku, garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest