Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PSti: Tomb Raider 1-2 eredeti ingyen emulátorral modern Win/Linux/Mac rendszerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Pontosan, a vásárlók könyve itthon teljesen súlytalan. Egyetlen egy esetben hallottam hogy jelentősége van: Egy polgári peres eljárásban a felperes ügyvédje felvetette, hogy a bolt szisztematikusan leszarja az ügyfélpanaszt és ennek bizonyítására került elő a a vásárlók könyve.
Annál sokkal jobb ahogy te is írod, kérni kell jegyzőkönyvet, vagy legalábbis egy név-dátum-aláírás-céges pecsétes "nyilatkozatot" hogy mi a bolt álláspontja. Ezzel sokszor ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból, mert nyilván nem hülye a legtöbb boltos, írásban már nem fogja adni azt amiről tudja hogy jogsértő.Ha meg igen akkor azzal lehet tovább menni és könnyített pálya.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kis sztori, nem is igazán velem történt, Én csak szem és fültanúja voltam a dolognak.Illetve, bár nekem az eddigi...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest