Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A vásárlók könnye szarra sem jó. Előveszik a sablont, átírják a nevet, kinyomtatják és kész a válasz. Tudom, tucatjával csináltam. Egyébként azonnal válaszolhat helyben a bolt a bejegyzésre, még csak postával sem kell szarakodjanak. Arra jó, hogy ha elfelejtenek 30 napon belül válaszolni, akkor kaphatnak büntit. Erősen feltételes mód.
Egyébként ilyenkor jegyzőkönyvet kell kérni, ha nem adnak akkor helyben felhívni a fogyasztóvédelmet és a boltban dolgozók füle hallatára megbeszélni a kialakult helyzetet.
Fordítva is csináltam. Nem volt egyetértés az ügyféllel és felhívtam a fogyasztóvédelmet mint kereskedő, hogy jogszerűen járhassak el.
Volt hogy megkértem az ügyfelet, hogy hívja fel a fogyvédet és legyen kedves velük megbeszélni, ha nekem nem hisz.Hieronymus, Az ügyfél javára a kereskedő eltérhet a törvényben foglaltaktól, de offline esetén semmi nem kötelezi erre.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kis sztori, nem is igazán velem történt, Én csak szem és fültanúja voltam a dolognak.Illetve, bár nekem az eddigi...
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- OLED TV topic
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest