Hirdetés

2021. február 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bkercso


bkercso
nagyúr
LOGOUT blog

Nem világos, a témaindításon kvül mit állít az írás. :R

A félelmet meg is lehet szokni és beleragadni.
A legyőzéséhez szerintem fontos többek között, hogy az ember úgy cselekedjen, ahogyan tényleg jónak is tartja. Tudatosan, nem impulzívan, és ne mások kárára. Ez megerősíti a "magabizotsságot" (nem a vakon tápláltat, hanem azt, aminek alapja is van), ad egy tartást, így a félelem csökkenni fog.

Fontos a körülményeket 3 kategóriába sorolni: amire hatással lehetek, amire nem, és ami nem biztos. A másodikkal nem szabad foglalkozni, csupán tudatában kell lenni és elfogadni. Nem engedni, hogy hasson a pszichére. Az elsővel aktívan foglalkozni kell, a harmadikat meg vizsgálni és próbálgatni.
Ezek után a félelem (hiánya) már inkább tud egy tudatos döntés lenni.

Amit a "félelem" szó alatt idekeversz traumatizált állapotot, ahhoz pedig szakorvosi segítség kell. Nem remélném 1-2 kurta írástól, hogy begyógyulnak ezek a dolgok. Persze a múlton való rágódás befejezésével a kínzó hatásuk azonnal is csökkenthető, de nagyban esetfüggő, kinek mire van szüksége.

Megjelent az S100D DAC || bkercso HiFi eszközök: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?stext=&buying=1&selling=1&usrid=341946

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.