Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Te is mibe kapaszkodsz? Az adatokba. Kézbe kell venni, nyomkodni. Röccen nem röccen, szép nem szép. Jó, hogy nem antuizé pontokkal jössz te ai ahogy az ma már trendi egy mobil tesztnél. Szánalmas dolognak tartom, nem nem inkább röhögök.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
gretzky77
veterán
Stabilabb, megbízhatóbb! Megint az jön elő gyengébb hardver? Visszalépés csak azért mert gyengébb a hardver? Igaz gyengébb vas viszont ugyanolyan vagy jobb működés gyengébb vason akkor az mitől Visszalépés csak azért mert a magok száma a menő? Ezért utálom amikor jönnek az antutu meg benchmark huszárok hogy kinek hány pontot adott! Pont le..arom hány pontot ad ha számomra megfelelően működik a rendszer felőlem adhat 5e vagy 40e pontot is!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
boken
senior tag
Igazad van,
- IPS vs Amoled - szubjektív, de szerintem az IPS jobb.-nem látok különbséget,
- Felbontás FullHD vs HD - valakinek nem számít, de visszalépés -szintén nem mert nem nézek filmeket
- SOC - Oké, legyen baromi gördülékeny a rendszer jóval gyengébb hardveren is, de akkor is visszalépés
- Akksi kisebb - szinte nulla, de kisebb - visszalépés.-Nem számottevő,kibirom
- Kisebb kijelző - nagyobb káva? Visszalépés - 0,2 inch pont nem zavar
- Tanítható infra - kinek kell,kinek nem, de nincs, visszalépés. -van távirányítónk
- Gyengébb kamera (+ G2 slowmotion videó)- Nikon 3200 D hirtelen fotózáshoz tökéletes a BB
- HSDPA 42 vs 21 mbps Z30 4G meg felel
- 170 vs 143g Én 105 kg vagyok.Mit tud, amit az android nem? -Akadás nélkül,módósított szoft nélkül is működni.
Elsőre ennyi.
De éppen ezért volt jó választás részedről a G2 mert a te ígényidnek az felel meg.Használd egészséggel.[ Szerkesztve ]
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
eventus
veterán
Hello szakember
Nem csak a szép paraméterek számítanak, ott az OS is. De mivel meg volt a kezedben ezért nem tudhatod. Mellesleg nem mindenkinek a tartalom fogyasztás számít, hanem a hatékony működés üzleti célokra.
Nekem volt több droid telefonom is és mai napig nem hiányoznak. De Neked semmi viszonyítási alapod sincs, csak a százas zsepivel olvasgatod a technikai paramétereket a telefonoknál.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest