- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
a mindennel 200k per főben a repjegy is benne van? Első guglira egy Budapest-Baku járat odavissza 75-100.000Ft között mozog ha jól látom
-
gzbotii
nagyúr
-
Bog
HÁZIGAZDA
Amúgy jó írás, jó stílusban (volt lehetőséged kiírni magad, legutoljára a régi kínai telefon tesztek et élveztem ennyire, a mostaniak (szerencsére -ssajnos) túl jók és emiatt a tesztek kissé sótlanok). A kis belerakott utalások meg külön tetszenek.

UnA: elutasíották a személyi kultuszt? És akkor most mi is van?
Hát nyilván az van, hogy szabadabban ír az ember az élményeiről, mint ahogyan egy tesztet megír. Régen a hulladék izéknél pont megvolt az élmény

Ezért szoktak olvasmányosabbak lenni a mindenféle utazási blogok is (akár MWC, IFA, CES), meg a privát utak is.
-
Fryskitt
addikt
Amúgy jó írás, jó stílusban (volt lehetőséged kiírni magad, legutoljára a régi kínai telefon tesztek et élveztem ennyire, a mostaniak (szerencsére -ssajnos) túl jók és emiatt a tesztek kissé sótlanok). A kis belerakott utalások meg külön tetszenek.

UnA: elutasíották a személyi kultuszt? És akkor most mi is van?
-
Fryskitt
addikt
A Baltást nem láttad?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frescho
addikt
Az írás nagyon tetszett. A képek is, legondolkoztam egy rövidebb kiruccanáson.
UnA: Az elmúlt 100 évből 80-ban volt valamilyen kedves vezető. Fehér lovas, kopasz, papkrikáskrumplis és párhuzamosító. Ezért inkább azt mondanám, hogy van rá igény.
-
Aprósólyom
addikt
Köszönjük szépen a beszámolót! Hosszú és velős.
Most még csak szemezgettem, de majd elolvasom.Jók ezek a hátizsákos kirándulások. -
Valdez
őstag
Akkor már csak Örményország hiányzik a régióból

-
bunnyhu
senior tag
Gratula, jó kis írás!
-
Povi_
csendes tag
-
UnA
Korrektor
Köszi a visszajelzést.
Sajnos annyira nem tudtam nem gondolni az ottlétem alatt arra, hogy félő, hogy erre tartunk mi is, hogy állandóan a párhuzamokat véltem felfedezni.
Normális esetben nem különösebben befolyásolnak egy adott ország politikai viszonyai (Grúziában sem, Tajvanon sem, még Moszkvában sem), de itt annyira az arcomba volt tolva az egész helyzet és annyira bántóan szomorú és lehangoló volt, amiről nem tudtam nem tudomást venni és mindenképpen beférkőzött abba az összképbe, amit szereztem erről az egyébként roppant érdekes országról.Az a különbség, hogy az egy ilyen vidék, annak a hatalomgyakorlásnak van hagyománya – a magyaroknak ez nem jönne be
A személyi kultuszt már korábban is elutasították, méghozzá elég keményen. -
Bog
HÁZIGAZDA
Nagyon jó sztori és jól is fogalmazol, szvsz engem a magyar politikai kis kiutalások zavartak feleslegesnek gondolom és nem lesz tőle színesebb az írás. Ettől függetlenül kezdem a grúziai sztorit is

Köszi a visszajelzést.
Sajnos annyira nem tudtam nem gondolni az ottlétem alatt arra, hogy félő, hogy erre tartunk mi is, hogy állandóan a párhuzamokat véltem felfedezni.
Normális esetben nem különösebben befolyásolnak egy adott ország politikai viszonyai (Grúziában sem, Tajvanon sem, még Moszkvában sem), de itt annyira az arcomba volt tolva az egész helyzet és annyira bántóan szomorú és lehangoló volt, amiről nem tudtam nem tudomást venni és mindenképpen beférkőzött abba az összképbe, amit szereztem erről az egyébként roppant érdekes országról. -
m0h0senator
őstag
Nagyon jó sztori és jól is fogalmazol, szvsz engem a magyar politikai kis kiutalások zavartak feleslegesnek gondolom és nem lesz tőle színesebb az írás. Ettől függetlenül kezdem a grúziai sztorit is

-
hitvanyalak
senior tag
Nagyon tetszett az írás, faltam a sorokat, pedig kifejezetten nem érdekelnek az utazós beszámolók(legalábbis eddig nem érdekeltek). Múltkor is olvastam valamit ezen az oldalon kínáról, előtte szintén valami mikrodiktatúráról és azt kell mondanom, hogy ez a tech-logout oldal nagyon hasznos
Köszi. -
kurtuzov
senior tag
Bakutól keletre kocsival valami kétéltűvel mentetek?
-
Doki42
őstag
Jó az írás, élvezetes volt olvasni... 😁😎
Még.. ✌️ -
Rodi 4.80
senior tag
Nagyon érdekes beszámoló volt, köszönjük! Még 1-2 év és nálunk is hasonló jólét lesz!
-
UnA
Korrektor
-
Csapoati
nagyúr
Nagyon élvezetes írás, köszönjük! A reinkarnációs sztorinál meg majdnem elejtettem a telefont, úgy röhögtem.

-
buherton
őstag
Buta Airways? Kösz nem!

Köszönöm az útibeszámolót.
-
DigitXT
félisten
A harmadik képen kicsit puritán a parkoló, bár nem tudom,
mennyi port ver fel egy ilyen verdával a fel- és leszállás...
-
lev258
veterán
Minőségi írás lett, élvezet volt olvasni.
Köszönöm a belefektetett munkát!
-
Foglalt név
addikt
Ez így nagyon kerek lett
Köszi szépen a beszámolót! -
Cifu
félisten
Köszönjük a beszámolót, nagyon érdekes volt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Apple iPhone 16 128GB Blue - Karcmentes állapot - 90% akku
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.12.14-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A személyi kultuszt már korábban is elutasították, méghozzá elég keményen.