Hirdetés

2021. május 8., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2) Apollyon


Apollyon
Korrektor

Eternal September

Nagyra nőttetek ti is, és bejöttek a tömegek.

Már nem igazán olvasok mobilarénát, talán két kezemen meg tudom számolni hányszor egy évben. De anno miattatok regisztráltam ide, meg sokáig elolvastam az összes cikket meg híreket.

Volt mobilarena találkozó is, én csak az elsőn voltam 2009-ben, valami budai pubban voltunk a margithídtól nem messze, és a HTC Hero volt a sztár aznap este.)
Csocsóztunk is, te Bocha-val voltál én meg Bolondemberrel aki aznap este lett moderátornak kinevezve, és épp, hogy elvertünk titeket csocsóban, és kaptunk ajándékba egy gravírozott Mobilarena kulcstartót, a mai napig megvan.) Meg beszéltünk az élet nagy dolgairól stb., ez elég frankó volt, meg személyes és klassz.

Ma már azóta gondolom megtöbbszöröződött az olvasótáborotok, tesztelőtök is több van azóta (?), meg most már nem csak telók vannak hanem pár más dolog is = mégtöbb tömeg. Így kevésbé is lehet személyesnek lenni.

Másrészt az egész világra rá lett eresztve az internet – vagy inkább az egész világ az internetre (fenti link), és szinte mindenki kényszerűen használja, a vallások helyét átvették a márkák, ez ellen felesleges szembeszállni, de túl lehet rajta nézni.

Mindenesetre köszi a régmúlt időszakot, klassz volt.)

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.