Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida: köszönöm kérdésed, kutya bajom
A "vállbavert" érzés is elmúlt 2 nap múlva
Csemike: szerintem így 14 év elteltével már nem kell aggódnod
-NOKIA-: kicsit lejjebb ecseteltem, h milyen állapotba írtam a "beszámolót", nem is akarnám javítani
-
válasz
#27483136 #26 üzenetére
A vérhigitás már aznap meg volt (sok sör). Erre rá egy erősebb szív terhelés: kb. 3 Km-en húztan keróval a 110 Kg-os kollegám, aki rolleren állt
Szóval a szívem rendesen dolgozott. Hiszed vagy nem, ezt tudatosan csináltam
biker: nem emlitettem, de az én "eredeti" szakmám is villanyász (épület villamossági szerelő). Igaz mióta elvégeztem ('99) nem igazán gyakorlom
|kisbandi| egy ATC (aszem igy hívják de kedden megnézem) tipusú, komolynak mondott (túlfesz, és egyéb védelemmel ellátott elosztó) ból érkező kábelt vágtam majdnem ketté. Fogalmam nincs, h ez az elosztó vagy a vastag cipőm védte meg az életem, de megmaradtam
Egy FI relé gondolom tized mp-kel hamarabb le oldott volna, de nem vagyok biztos, h ez az elosztó nem szólt bele
-
Úgy néz ki megmaradok. A válam mintha jobban fájna mint tegnap és mintha le lenne égve az arcom. Lehetséges, h akkora ívet húzott volna?
Vakegérke Nem szoktam írogatni, de ezt most le kellett valahogy vezessem. Igy sikerült 6-8 sör után
Az orvosokra visszatérve. Azt se tudom, h ki a háziorvosom
Ezzel azt akartam érzékeltetni, h nem vagyok egy nagy orvoshozjáró tipus. Tudom, h ez felelötlenség részemről (ebben az esetben).
Új hozzászólás Aktív témák
lo ÜdvNem tudom, h kit rázott/csapott már meg (komolyabban) áram. Velem ma megesett. Nem kivánom senkinek. Nagyából úgy...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Prohardver app (nem hivatalos)
- GTA VI
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok