Hirdetés

2023. május 29., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bobalazs


bobalazs
veterán
LOGOUT blog

nyit

(#2) Alpi.


Alpi.
addikt

Hwinfo már rég haverja a RTSS-nek. Ha megelégszünk egy kevésbé kimunkált felülettel és / vagy pár értéket hozzá szeretnénk adni az aktuális csoporthoz gyorsba, [akkor simán jobb klikk, OSD settings, pipa a "show value"-ra, aztán megadhatunk pár alapvető, kinézet és helyzettel kapcsolatos tulajdonságot]
Utána, ha fut a RTSS, akkor a kiválasztott dolgok megjelnnek az OSD-n.

Amiatt nagyon hasznos ez a Hwinfo-s dolog, mert rengeteg olyan adat / szenzor érték kiíratható, amire nincs lehetőségünk egyik, általánosabb adatokkal üzemelő szoftverrel sem. Pl. a videón a víz hőfoka vagy akár a ramok (ha van benne szenzor) hőfokai, stb.
:C

Ha már megcsináltam anno ezt a kis videót, gondoltam bedobom ide kiegészítésképp. Remélem nem gond. :)

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

(#3) bobalazs válasza Alpi. (#2) üzenetére


bobalazs
veterán
LOGOUT blog

Persze de az a bajom a hwinfo64el a RTSS overlay editorjában ha nyitok egy új layert oda kerül az összes HWINFO64 által küldött adat.
Ha egy még újabb layert nyitok oda nem kerül semmi a hwinfo64ből, nem tesztreszabható - mert minden layer egy layerbe került.
Az RTSS overlaynek viszont annyi előnye van hogy korlátlan számban csinálhatok layert és mindegyik más adatot mutat, amit aztán bárhova szabadon elhelyezhetek az overlay editorban.

(#4) Alpi. válasza bobalazs (#3) üzenetére


Alpi.
addikt

Jaja, jogos. Ez messze nem annyira kimunkált módja, csak bedobtam, hogy ilyent is lehet, ha valakinek gyorsba kéne onnan info.

https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.