Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Tikakukac #42 üzenetére
"És ugye mondanom sem kell, hogy mostani esetedben a tápoddal majdnem annyit fűtesz, mint amennyivel a géped eteted, ami ugye megint fűtés": teszek rá magasról. a gép kiesése sokkal több veszteséget generál, mint amennyit elfűt.
Nem titok, intel i340-t4-es kártyák vannak benne, az lspci szerint 82580-as vezérlővel.
"Miért ne lehetne hibás a Seasonic?": mert több napig teszteltem, és nem sikerült hibát kicsiholni belőle másképp.
két okból nem fogok lakatfogózni:
1. messze van a gép és nem elérhető
2. nincs olyan lakatfogóm, ami egy rövid tüskét képes megmérni. ahhoz valami rendesebb oszcilloszkóp kellene."Legyen 20. De ne 200.": nem mondtam senkinek, hogy 200 legyen. De egy 300 wattos csúcsfogyasztású géphez ne 350 wattos tápot vegyen.
(#43) Chaser A tápos topiccal az volt a baj, hogy megkérdeztem, milyen gyártmányú tápot vegyek és erre jött mindenféle válasz, hogy mit csináljak az ethernet kártyáimmal, csak azt nem tudom azóta se, hogy milyen tápot kellett volna vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest