Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: 1992-1993, a játék folytatódik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Szívesen, kb ezért készülnek ezek a bejegyzések, hogy hátha másnak is segít, vagy információt közvetít..
Nem azt nézd hogy mennyit ír a Ryzen Master.
Én cpu-z re hagyatkozok ha pontosan tudni akarom a voltokat.
A biosban beállított offszettnél megnézed hány V-ot mutat a RyzenMaster . Ínnentől tudod a viszonyítási alapot. Így ha az a feszt alapra rakod, akkor is tudod mennyit állits be windowsban hogy a feszed annyi legyen mint offsettel. Na meg tudsz ki9sérletezni vele minimálisan, úgyhogy jó az. Ha kérdésed van segítek. -
bobalazs
nagyúr
Nem tudom leírtam e végül. auton hagytam, és offsetet használtam a voltage-n -0.13at. Így lehet megszelidíteni.
Az írásomban linkelt youtube videon 03:38nál láthatod, mi merre hány méter.
a core boost legyen csak enabled, van kb 3-5w extra fogyasztása de tesztekben jobban szerepel, és elvileg azzal tudod elérni hogy 3900ra boostoljon egy magon a 2600as proci. -
bobalazs
nagyúr
Az egészet megfigyelheted, abban a percben hogy tuningolsz vagy autoról elmozdítod a szorzót, windows alól látod ryzen masterben hogy az alap PPT, TDC, EDC értékekhez nem ír semmit, ergo nincs korlátozva.
Na most rádugsz mint esetemben, 2x 4 pines cpu tápot, és a jó isten tudja mennyi áramot képes felvenni így a a lap. Nekem akkor hogy 257+-w.-ot mutatott a fogyasztásmérő, és még kúszott feljebb folyamatosan, hwinfo is 160w vagy mennyit írt a cpu package powerra, ami alapesetben ugye 88W, az előbb linkeltem cikket abban is írják, illetve ryzen master is alapesetben mutatja.Mivel egy kis ice edge mini hűtőm van, itt már bőven throttlingolt, meg a hővel sem bírt, és dobálta lefelé az órajeleket.
Az volt a hab a tortán hogy sharex progival csinálom a képernyőmentéseket, és a progi ahogy kijelöli, szaggatott vonallal, amiről képet akarok készíteni, ott már a vga is meg van hajtva, nem terheletlen órajellel működik. Ebből következik, hogy képernyőmentést már nem tudtam csinálni az OCról mert fekete lett a képernyő, lekapcsolta a táp a rendszert. Illetve, hát pörgött a cpu hűtő meg minden, de az alap 80W körüli értéken, mint, ahogy pl. a biosban is ugyanazt az értéket mutatja.. -
bobalazs
nagyúr
A PBO az precision boost overdrive, de elírtam, nem azt akartam írni.
Utánanéztem, és a TDC-re gondoltam.
Az pedig az Amper korlátozás a lapon hogy mennyit vehet fel.
A másik a PPT ami a ...
[link]
fogyasztás korlátozását jelenti.
Ha OCzol érdemes beállítani hogy ne nőjön meg a fogyasztás.Default for Socket AM4 is at least 88W on motherboards rated for 65W TDP processors.
Ezeket a dolgokat megtalálod a Ryzen Masterben is, amit windowsból állításra használnak.
[link]Szóval amíg az alaplap felel a fogyasztás korlátozásért és te nem tudod azt beállítani vagy befolyásolni... Addig ki vagy téve annak hogy magas lesz a fogyasztása a gépnek. Ahogy nálam is magas volt. Csak cpu tuninggal elértem 265W-os fogyasztást. Más gépen ez lehet meglett volna 200 wattból is, úgy tippelem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A konfig:B450M S2H • Ryzen 2600 • Msi Armor Rx570 8Gb • Adata SP550 • OCZ Vertex 3• ST2000DM0001 • WDC WD10EARS •Team...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPhone 14 Pro max 128GB 2025.08.04 ISTYLE jótállás
- MSI Z590-A PRO, i5 11500, Asus Dual RX 5500XT OC 8GB, Fractal Design Meshify C
- Apple iPhone 16e 128GB Dobozos,Tartozékaival. 1év Garanciával!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Bezámítás! HP EliteBook 1030 G8 13 FHD notebook - i7 1185G7 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris Xe IGP WIN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Dell Latitude 5550 15 FHD notebook - i5 1335U 8GB RAM 512GB SSD Intel Iris Xe IGP WIN11
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest