Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Harmincegyedik rész
- sh4d0w: Amikor az ostobaság szorgalommal párosul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: Szinte mindene megvan
- sz_tibor: Fekete, kerülendő cégek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2004
csendes tag
zsíírrr
én is akarok egy ilyet 
-
tihs
tag
Grat hozzá

nekem 2008 Rovar
és 2009-es kénekár hogy kiszállnak az F1-ből 1 időre
-
tacsk0
aktív tag
Szia
Csak igy tovabb jo lett..
Udv tacsek
-
Vekiboy
tag
-
biker
nagyúr
igaz, 1-2 szín esetén, mint itt, megérte volna a spray. sok színnél már cumi. 5-8 szín x 1000 huf

-
Vekiboy
tag
Szép lett, csak néhol olyan mintha nem csiszoltad volna meg a műanyagokat eléggé. Ha nem akarsz nagy pénzt fektetni airbrush pisztolyra és kompresszorra akkor javaslom a tamiya spray kiszerelésű festékeket, és azzal csináltam meg a bmw alpina z8 kasztniját és elég szép lett.
-
puttputt
őstag
-
Jégkokó
veterán
Nem rossz, bár a festés néhol hibádzik, viszont a revelnek van vmi spéci festékszóró kütyüje ami pont oda viszi fel a festéket ahova te szeretnéd. Nekem van 2 modell autóm, de sajnos az évek folyamán csomó minden eltört vagy eltört rajtuk a törölgetések alkalmával. Régebben repülőkkel foglalkoztam, volt is egy kettő jobb darab, de legtöbb eltört mert leesett a polcról vagy egyébb baja lett nekik. Ezért is foglalkozok idestova 2 éve csak modellvasúttal, ott nincs ilyen gond és ugy szép ahogy kiveszem a dobozból a gépet
-
D1Rect
félisten
Szép lett.
Mondjuk én régebben repülőket építettem, az számomra kedvesebb téma.
-
biker
nagyúr
-
kovacszk
senior tag
Brawn Mecit kell építeni, annak nincs sok gond a matricázásával
! Egyébként grat! -
vottokar
senior tag
Ecsettel nem is rossz. Még egypár makett és jó adag türelem és még szebb is lesz ez.
Mondjuk nem tudom mennyit "fejlődtek" a modellek az elmúlt cca. 15 évben, (akkoriban raktam össze pár csatahelikoptert meg egy varacskos disznót
)de én ezt már akkor sem értettem, hogy hol az alkatrészek egy része volt a valóságostól elrugaszkodott, hol a matricák szinte teljesen használhatatlanok.
-
Jhonny06
veterán
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Most úgy őszintén, neked mi a jó abban, hogy minden bejegyzésbe odaírod, hogy "Szerintem jó lett"?
Mostanában 1 olyan írást se láttam, ahol ne lett volna ez a kommented, az elsők között.
-
Porcupain
aktív tag
Kezdetnek valóban nem rossz, de festést még sokáig kell gyakorolnod! A pilótafülke előtt lévő antennákat dobtam volna ki, helyette egy vékonyabb megoldás lehetett volna csinálni, húzott műanyagból.
Tömítőpasztának meg bármi megteszi, nem fontos direkt erre a célra készített terméket használni. Ki kell kísérletezni!
-
törölt tag
-
biker
nagyúr
-
balintka
addikt
Gratulálok, szép makett!
-
Jhonny06
veterán
Ezt teljesen fölösleges volt a szakmai címlapjára tenni, személyesnek még talán elmegy.
-
törölt tag
Tömítőpaszta. Az illesztési hézagok eltüntetése az egyik fő feladata. Vannak céltermékek (pl Tamiya Putty, de gyárt más is) és általános dolgok (Neoflex pl). A résbe belekened, hagyod megszáradni, aztán lecsiszolod.
-
hcl
titán
Nem rossz!
A festést meg sokat kell gyakorolni ha ecsettel dolgozik az ember, hogy szép legyen... a pisztolyhoz meg még többet :/
Nekem az F1 autókkal régebben az volt a bajom hogy nagyon gagyi minőségben készültek, így inkább maradtam a repülőknél.
Mondjuk mostanra gondolom az autómakettek kidolgozása is jobb lett. -
DeltaPower
addikt
kezdésnek nem rossz... a festést viszont gyakorold még, ennél sokkal szebb kontúrokat lehet festeni ecsettel (ha lesz időm teszek fel sajátokról képet). ha remegős a kezed, használj maszkolószalagot.
a kék amúgy valóban foltos lett, viszont ezt és a hasonló színeket ecsettel baromi nehéz egyenletesen felvinni. -
biker
nagyúr
Először is, örülök, hogy makattes írásokkal is lehet találkozni itt a Logouton.
Már ezért dícséret illet.
Első olvasatra csak a képekre koncentráltam.Szerény kritikával illetném a festés minőségét, de mivel én még F1-es autót nem raktam össze, ezért ezt inkább zárójelesen tenném.
Olyan érzésem van, hogy az airbrush még várat magára
Pasztát használtál? Néhol kicsit hézagos az illesztés, NEKEM.
Mást is szoktál építeni, vagy csak autókat?
-
biker
nagyúr
a festésre:
Sajnos a vaku 5-6 cm-ről gyilkos, átüti a festéket.
normál naofénynél a kék nem foltos, és nem látszik át.
ok, néhol kicsit csíkos maradt. ill. nem mindenhova adtak kontúrcsíkot, így lett szálkás vonal benne.Airbrush téma: fogj egy 40nm lakást, és oldd meg, hogy el tudd tenni a szettet, és tudd használni is
sajnos nem megoldható... így hanyagolom.a fehér viszont teljesen csíkmentes lett.
inkább az a k. T idom zavar, hogy elferdült
-
Napfénysüti
nagyúr
Jó írás és jók a képek is. Minden tiszteletem a modellezőké. Ennyit tökölni ezekkel a kicsi másolatokkal.

-
^Clown
addikt
Gratulálok! Szerintem ecsettel ez a minőség nem rossz

-
ThaBoss
senior tag
Nem rossz, dicséret illeti a munkád, bár a festést kicsit szebben megcsinálhattad volna...
Gratula! -
depmod
aktív tag
Ennél a kocsinál nagyon jól meg lehet oldani a tejfölösdoboz megoldást. Az nagyon jól mutatna rajta. És még fehér is, könnyebb a festés

-
Mr.Csizmás
titán
Fincsi!Jók az illusztrációk! (kicsit keveselltem a szöveget, de hát minden ecsetvonásról nem lehet külön írni
) -
depmod
aktív tag
Először is, örülök, hogy makattes írásokkal is lehet találkozni itt a Logouton.
Már ezért dícséret illet.
Első olvasatra csak a képekre koncentráltam.Szerény kritikával illetném a festés minőségét, de mivel én még F1-es autót nem raktam össze, ezért ezt inkább zárójelesen tenném.
Olyan érzésem van, hogy az airbrush még várat magára
Pasztát használtál? Néhol kicsit hézagos az illesztés, NEKEM.
Mást is szoktál építeni, vagy csak autókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- 35 millió forintos géppel értelmezné újra a PC-t az NVIDIA az ASUS jóvoltából
- Microsoft Rewards
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Lian Li HydroShift II LCD-C 360N / LCD 360R vízhűtések, fehér/fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
én is akarok egy ilyet 

és 2009-es kéne

)