Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
GuruZone
üzenetére
A problema egyszerubb mint gondolnad, feltetelezem a steam nyelvezete magyar. es itt jon elo a problema. A steam a legtobb jatekot ami engedi megprobalja az ott bealitott nyelvre modositani.
Es ugye ha magyar a steam akkor megprobalja magyarra tenni, de olyan meg nincs. igy nem latsz feliratot (jelen esetben, mert jateka valogatja hogy mi sul ki belole, de legtobszor marad angol stb)
Szoval allotsd a steamet angolra, es lathato lesz a felirat is a jatekban. (most direkt kiprobaltam, es nalam sem volt ha magyar a steam) -
JSaN
addikt
Is is, vannak teljesen uj modelek de jopara klaszikus hl2bol van.
Amugy a jatek istenkiraly, orom vele jatszani. Nagyon eredeti hu lett, csomo minden ugrik be sorba. A garfika eleg szep lett, en maxon tolom.a Fizika is sokat hozza tesz a jatek elmenyhez.
Es koszolodnak a fegyverek, most ahogy szet csaptam ezt az ultrahang kutyat.
[link]
Eletem csak azert ennyi mert instant hardon kezdtem, eleg nagyot utnek a dogok. De en igy szeretem.
-
JSaN
addikt
Az is jo szerintem, nekem is csak a portal 2 es tf2 volt fent. Igy csak par szaz megat toltott le az SDK 2007.
-
JSaN
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Irja is a telepito hogy lepjel ki, es inditsd ujra a steamet. Akkor mar ott lesz benne egy indito fajl a tobbi game kozt.
-
JSaN
addikt
Na 1 ora es lent van, kezd begyorsulni a torrent.

Eszmeletlen hangulata van, ma ejjel nem fogok aludni.
Erositsetek meg, hogy allitolag celra lehet tartani a fegyvert? Az nekem plusz 1 pont a modnak. -
JSaN
addikt
Koszonom, amugy van akinek most jott les es mar streameli is. [link]
-
JSaN
addikt
torrentrol jon nekem is de 100kb nem akar gyorsabban jonni.

-
JSaN
addikt
Hat nem is csodalkozom hogy error 403, XD mikor a fel vilag ugrik egy fanmade kis szerverre.

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bundle topik
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrotik routerek
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest