Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Igen, nehéz. Én úgy vagyok ezzel, hogy megteszem azt, amit még kényelmesen meglehet. Nem vagyok paranoiás, nem kell elbújnom, mert nem csinálok semmi "szégyellni valót", vagy büntetendőt az interneten.
Az androidos telefon a legnagyobb bökkenő. Bár szerintem az iOS is ugyan az.
A másik a facebook. Én hírolvasónak használom. És nem tudok alternatívát erre. RSS olvasók se jók. És például vannak események, amikről csak onnan értesülök, mert mindenki azt használja ma már elsődleges platformnak. Tökéletes példa erre, a legutóbbi Végső Összecsapás 2020 @ Tököl. Haver küldte, hogy lesz... -
.LnB
titán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az email-ről itt írtam: [link] De a kommentek között sokkel komplexebb megoldások is olvashatóak. Nekem ez a váltás elég egyenlőre, teljesen átlagos felhasználó vagyok.
Böngészőknél most Brave van. Operát régen évekig használtam, de aztán volt vele valami bajom, nameg Orosz kézbe került... Akkor inkább Vivaldi. Ez a Brave eddig jó asztalon, mobilon van vele gond, "ugrál" a scrollozás, elég zavaró.
Kereső DDG itt is, Qwant-ot is próbáltam. Utóbbit pont ebben a dokumentumfilmben említik. Hát a DDG is szokatlan a Google után azért, nagyon szokni kell. -
.LnB
titán
Szerintem a The Great Hack, sokkal specifikusabban a Cambridge Analytica-ra fókuszált. És a The Social Dilemma sokkal általánosabban veszi szemügyre a témát. Persze, nagyon USA központúan (ez is), de ettől még megnézetném minden közösségi média függővel. Mert rengetegen nem értik ezt az egészet. Nekem se mondott sok újdonságot, de ha csak pár ember is, tudatlanul rákattint, és végignézi, ne adj isten fel is nyitja a szemét, már akkor is volt értelme.
Én miután megnéztem, vettem a fáradtságot és utána néztem más, biztonságosabb böngészőknek, email szolgáltatónak, és keresőmotornak. Eddig is terveztem már, de most időm is volt minderre.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest